Arkadaşlar RF Unleashed yeni bir private server. lag sıfır ve server kaliteli. Diğer serverlardaki Vote item shop yok. sitesine girdiğinizde anlayacaksınız kalitesini zaten.
Vote item shop var ama vote item shop demeye bin şahit ister.
Not:Acc striker olarak servera bakıcam.
kardeşim oyunda vote item shop yok!!
quote:
Orijinalden alıntı: BerbatZ
kardeşim oyunda vote item shop yok!!
var voteliyorsun 1.00 gp geliyor serverda çok az player var oynanmaz.
evet şimdi gördüm ama yapmaya değmeyecek kadar zayıf. item shop da kötü ama bence bu sevindirici. server daha yeni açıldı player sayısının artacağına inanıyorum
Arkadaşlar en azından serverı denemenizi isterim. çok yeni bir server ve player sayısı arttıkça daha güzel olacaktır. player sayısı artmadan önce güçlenmek daha mantıklı. umarım ilginizi çeker
10x rate i olan bir sunucuda kasmak yerine officialda kasarım daha iyi. Oynamanın bi gereği yok diye düşünüyorum.
officaldaki item shop olayı burda yok. officalda çok zor item shopsuz sağlam item yapmak. ama burdaki shop yok denecek gibi birşey. düşünmek yerine bence önce bi deneyelim. sonuçta çok yeni bi server
quote:
officaldaki item shop olayı burda yok. officalda çok zor item shopsuz sağlam item yapmak. ama burdaki shop yok denecek gibi birşey. düşünmek yerine bence önce bi deneyelim. sonuçta çok yeni bi server
Çok yeni bir server diyorsun ama 300k cpt si olan adamlar var.
iyi madem varsa senin önerebileceğin bir server ona gelelim ama x100-x150 serverlara başlamak istemem
quote:
iyi madem varsa senin önerebileceğin bir server ona gelelim ama x100-x150 serverlara başlamak istemem
Ben exp kasarak gitmek istiyorum diyorsan RF EQG oynamanı tavsiye ederim. Exp kasmak istemiyor pvp yapmak istiyorsan RF Olympic en idealidir. RF Reactor de çok iyi ama orada bulunan donate yapmış kişiler aşırı güçlüler kesilmesi neredeyse imkansız o yüzden Reactor ü tercih etmiyorum.
bi pvp serveri vardı Warzone diye süper bişeydi donate vardi ama kasarak donatecilerle eşit olabiliyordun donate itemlerde rank sistem yoktu + vardı ama +sız olarak satılıyodu bende rank 10 itemler vardı sirf serverdaki bütün arcları fln kesiyodum kmse karşıma geçip bişi yapamıyodu sıkıldım bıraktım gene başladım gene bıraktım türkler vardi baya ama onlarda ben bırakınca bıraktılar itemleri fln dağıtmıştım oyuna baktım bugun kapanmış kapanmamış olsa o server gibi eğlenilecek pvp serveri yok daha rfde sistemi kmse kuramaz :D
Warzone51.ru du sitesi rus serverıydı lag yoktu 300 kişi fln oynuyodu belirli yerlerde kasılıyodu ztn pvp yerleride belirlydi dandik bilgisayarımda bile serverda kesemediğim kmse yokdu arc olmak için bekledim ama kmse oy vermedi bana donatecilere veriyolardı oyları herkesi kesiyom diye ondan bıraktım
oynayanlar bilir SnacthTR Striker da Tek Kral
quote:
Orijinalden alıntı: bornavilivarol
bi pvp serveri vardı Warzone diye süper bişeydi donate vardi ama kasarak donatecilerle eşit olabiliyordun donate itemlerde rank sistem yoktu + vardı ama +sız olarak satılıyodu bende rank 10 itemler vardı sirf serverdaki bütün arcları fln kesiyodum kmse karşıma geçip bişi yapamıyodu sıkıldım bıraktım gene başladım gene bıraktım türkler vardi baya ama onlarda ben bırakınca bıraktılar itemleri fln dağıtmıştım oyuna baktım bugun kapanmış kapanmamış olsa o server gibi eğlenilecek pvp serveri yok daha rfde sistemi kmse kuramaz :D
Warzone51.ru du sitesi rus serverıydı lag yoktu 300 kişi fln oynuyodu belirli yerlerde kasılıyodu ztn pvp yerleride belirlydi dandik bilgisayarımda bile serverda kesemediğim kmse yokdu arc olmak için bekledim ama kmse oy vermedi bana donatecilere veriyolardı oyları herkesi kesiyom diye ondan bıraktım
oynayanlar bilir SnacthTR Striker da Tek Kral
Bellde oynamıstım yaklaşık 3 hafta kadar.Maular acayip güçlüydü Golide 600 k can vardı.1 hafta archonluk yapmıştım bell olarak.Savaşlar zevkli geçiyordu ama 300 k canlı cataya 2 atan donateler de vardı bırakmıştım o yüzden.
Ben warzone kapanmadan 1 ay önce başladım strikerdım itemlerim rank 14 tü bütün archonları kesiyordum.Tam 1 sene oldu kapanalı.
Eylul 15 te Closed beta yapmayı dusunuyoruz bıraz daha sabredın barı Turk serverında oynarsınız :)
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Eylul 15 te Closed beta yapmayı dusunuyoruz bıraz daha sabredın barı Turk serverında oynarsınız :)
Key alımı başladığında buradan bildirilirse keylerin nereden alınacağı çok iyi olur.20 gün sonra CB başlayacaksa website yapılmalı biran önce geç bile kalınmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme