Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
223.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iRacing e laf atarken rf2 çıktı karşımıza,43 dolar alınca bir daha para ödenmeyecek sanarken her sene 12 dolar istiyormuş beyefendiler
  • 43 dolar bir kere verip devamlı olarak sadece offline oynamazmıyız yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

43 dolar bir kere verip devamlı olarak sadece offline oynamazmıyız yani?

Oynarsın.
  • 44 dolar süresiz offline + 1 yıl online + mod geliştirme,ilk yıldan sonra online için yıllık 13 dolar.

Rf çıkalı 6 yıldan fazla olmuş,rf2 yi de ortalama 7 yıl oynayacağımızı düşünürsek toplam ortalama maliyeti 122 dolar ediyor,hem de sınırsız offline seçeneği var,bence hiçbirşey değil.Iracing ile fiyat olarak kıyaslanamaz,sırf iracing in en ucuz seçeneği olan 2 yıllık üyeliği bile 180 dolar ediyor hem de içerik olarak rf den çok zayıf,içeriği de katınca siz hesaplayın kaç para tuttuğunu Bunca zaman beklenen bir oyun,bu fiyata değer diye düşünüyorum.Şaka maka gerçekten geliyor
  • Porsche 997 RSR @ Teretonga

• 44 dolar alınabilir bi fiyat.. Bir kere de orijinal alalım
  • Bir de 85 dolarlık hayat boyu online seçeneği var,yukarıda dediğim gibi eğer 6-7 yıllık ömrü olursa 85 dolarlık daha iyi gibi duruyor,tabii online için,sürekli online oynamayanlar için 44 dolar daha iyi seçenek.

Yeni modlar ve pistler gelince ve de rf nin modları çevrilince 10 numara sim olur ama biraz zaman geçmesi lazım.
  • abi ben alıyorum. Dayanamıcam
  • bende bi gazla aldım ama birtürlü giremiyorum ödeme onayını bekletiyor. Baktım forumlardada herkes şikayetçi, bi moderator kendi çözüyormuş ama pm attım bakalım beklicez, kimbilir kaç kişi girdi tabi sıraya.
  • Bende alacağım,elinizi korkak alıştırmayın
  • Alamadım, kredi kartı giriş ekranında dondu kaldı.
  • birkaç kez denemek gerekiyor, ben dün gece giremedim ama oyuna. Umarım akşam eve gittiğimde sorun çözülmüş olur.
  • Maserati MC12 GT @ Adria

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 18 Ocak 2012; 12:31:33 >

• Sürüş fiziği f1 araçlarına benzeyen otomobil arıyorum, virajları alırken kaymayacak, varmı acaba ? yada hdv. dosyasındaki fiziği nasıl atabilriim
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

FIA GT3 2010 v1.3

http://www.mediafire.com/?adyzv9xqx1dpbza

ben bunu yükledim ama oyunu nasıl açacağım o dasyadan açamadım oyun açılmıyor not : bende rfactor le ilgili hiç birşey yok bilgisayarda oyunu açmak için gerekli olan şeyleri nerden indirebilirim yada oyunu
  • Önce Rfactor kurman lazım,asıl oyun budur,senin indirdiğin mod,oyunun üstüne modu kurup oynayabilirsin,rfactor.net den oyunu indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Önce Rfactor kurman lazım,asıl oyun budur,senin indirdiğin mod,oyunun üstüne modu kurup oynayabilirsin,rfactor.net den oyunu indirebilirsin.

ama paralı değil mi ayrıca r factor 2 çıkınca d%r media markt gibi yerlere gelmeyecek değil mi ps3 kullancısıyım ama oyunu denemek istedim g27 içinden deneme versiyonu çıktı çok beğendim o yüzden
  • Arkadaşlar LFS S2 ile kıyaslayınca RF nasıl? Daha önce oynamadım hiç, demosu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S3thdrift -- 21 Şubat 2012; 9:06:53 >
  • Arkadaşlar satılık g25 var, ilgilenen pm atsın.
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.