Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
223.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BaHele

pekiiiii modlari yükleme konusunda yardımcı olabilir misin. nette bakıyorum ama birisi farklı bisey söylemiş bir diğeri farklı bisey
    hocam 1 ay kadar önce rfactor aldım ama beğenmedim.netten ozaman bakarken burayı bulmuştum.buradan pist ve araç indiriyorsun neredeyse 20 gb veri var.hepsini bir anda indirmeye gerek yok.dosyayı indirin sanırım bu ındırdıgınız dosya uzantısını rfactor uygulaması tanıyorve dosyayı gösterip rahatca yükleyebiliyrosunuz.dosyaları indirsemde hiç denemedim oyunu geri iade ettim.

işinize gelen veya rast gele bir pist indirip deneyebilirsiniz veya google dan destek alabilirsiniz.mesela şu linke bakın
    https://www.youtube.com/watch?v=n005P2Pe59c

• lyldz kullanıcısına yanıt
    açıkçası bende pek beğenmedim ama yeni birşeyler arıyorum ve en uygunu bu raceroom ve iracing çok pahalı en azından ülkemizde pahalı 5dolar bir gt3 aracı. o yüzden acc haricinde takilabilecegim bu var sanki. önerin var mı oyun konusunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaHele

açıkçası bende pek beğenmedim ama yeni birşeyler arıyorum ve en uygunu bu raceroom ve iracing çok pahalı en azından ülkemizde pahalı 5dolar bir gt3 aracı. o yüzden acc haricinde takilabilecegim bu var sanki. önerin var mı oyun konusunda
    var tabi hocam hemen hemen yakın kulvarlarda gidiyoruz bende en çok sevdiğim

iracing (bunda para çok lazım )
    f1 2019 (direksiyon varsa kaçırmayın oynayın)
    Raceroom (tavsiye üzer,ne başladım, tavsiye ederim bunda da ne yazıkki araba pist para ile)
    Assetto Corsa Competizione (Gt serisi seversen bak derim doğru ayarlarda direksiyonla çok keyifli)
    Assetto Corsa (direksiyon varsa çok keyif alırsınız)
    automobilista (satın almadan önce malum yerlerden bulup deneyebilirsiniz.bunda da sandbox modu var.yani kariyer vs yok.nette videolarına bakabilirsiniz
    project cars ve project cars 2 (kesinlikle ikisinide denemelisiniz)

dirt rally,dirt rally 2,wrc 8 de oynadığım diğer yarış oyunları bunlarada bakmanızı öneririm
    özellikle wrc8 e

• Oyunun setup ayarlarında vites ayarları kilitli nasıl açabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.