< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sesler filan nasıl acaba, genelde sesleri biraz üfürük yapıyolar rfactor modlarında. Ben f1 2005 modunu baya beğenerek oynuyorum. Sesleri en çok hoşuma giden mod bu oldu bugüne kadar...
Oyuniçi kendi yaptığım bir video: F1 2008 rFactor
Video Youtube linki olduğundan görüntülenmiyor.
bu konudahttp://www.prof1tr.com/ adresini ziyaret etmenizi öneririm multiplayer f1 yarışlarda düzenleniyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows
Video Youtube linki olduğundan görüntülenmiyor.
Youtube'ün yine kapalı olduğunu bilmiyordum,bazı yollarla açabilirsin youtube'ü.
youtube açıkki ben izliom hemde hiç bişl yapmadım hatta bu videoyuda görüom şuan f1 aracı var sol tarafta kadran 220 260 seviyelerinde
quote:
Orjinalden alıntı: solaytekin
quote:
Orjinalden alıntı: airea
Sesler filan nasıl acaba, genelde sesleri biraz üfürük yapıyolar rfactor modlarında. Ben f1 2005 modunu baya beğenerek oynuyorum. Sesleri en çok hoşuma giden mod bu oldu bugüne kadar...
hocam 2005 modunu kurdum ama araçlar kilitli açılmıyor.f1 in tüm modlarını kurdum diğerlerinde hiç böyle bir şey olmadı.çözümünü biliyorsan yardımcı olurmusun...
Araçlardan sadece bir tanesi açık. Diğer araçları açmak için yarışıp para kazanmak lazım... Ama crackleyerek araçlar nasıl açılıyor ben de bilmiyorum.
arkadaşlar bu mod olayı nedir tam olarak. ben de F1 99-02 yüklü. onun üstüne bir eklenti mi? sadece yeni pistler arabalar pilotlar mı var yoksa sürüş özellikleri de değişiyor mu? 99-02 nin sürüş özelliklerini hiç beğenmiyorum.
Arkadaşlar bu mod pek kaliteli değil aslında. İyi gibi duruyor ama daha önceki modlardan alınma pek çok eşy var. Pek özgün bi şey değil. Bunun yerine MMG 07 modu var onu deneyin derim. Gerçekten çok daha güzel.
Kardeş bu modu rfactor hangi versiyonu üzerine kurdun? Ben fsone modunu kurmaya çalışıyorum ama olmuyor.Rfactor klasörünü görmesine rağmen olmuyor.
uP
Hocam Video Gerçekten de Güzel. Oyun Oynmaya Değer.
quote:
Orjinalden alıntı: solaytekin
eski versiyondada yeni versiyondada mod çalışıyor ikisindede denedim...
Mesela fsone u ben v1.250 nin üzerine kurmaya çalıştım ama olmadı.Keza tv style beta da olmamıştı.
bence en kaliteli mod mmg üzerine mod tanımam zaten codemasters 2009 da yapcak f1 oyunu artık modlara gerek yok
mmg 2008 den f2008.
o mmg modu bende duydum en iyi diye indiricem akşama bakalım nasılmış ama yeni f1 oyununu keşke Codemasters yapmasaymış görüyoruz yaptığı oyunları saçma sapan arcade bir oyun yapar
güzel bir mod ,eline sağlık
Mod hiç güzel değil..MNG nin yada carrera nın 1988 modu ile yarışamaz..Bir kere çok arcade olmuş..Bütün her şey kapalı yarışırım ben yinede çekiş kontrol falan maşallah zirvede..2008 de F1 de çekiş kontrol olmadığı düşünülürse..Birde keskin virajlarda sürücünün kolu görüşü kapatıyor..Özellikle kokpit kamerasında çok berbat bişi..10 sene önceki oyunlar gibi..Bunun dışında sadece araç modellemesi iyi bir tek..Dış görünüş için indirebilir ama yarış manyakları için değil ..:)
solaytekin
Kardeş bu verdiğin modda rev limiter ya da formula 1 in tv yayını grafikleri var mı fsone modundaki gibi?
Yani bu verdiğin moda tv style modunu yükleyebiliyor muyuz?