Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
223.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mod hangi F1 e kuruluyor.99-02 ye mi yoksa 2002 ye mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

Bu mod hangi F1 e kuruluyor.99-02 ye mi yoksa 2002 ye mi?

İkisine de değil.

Sadece rfactor içindir bu mod.
  • http://www.dailymotion.com/relevance/search/prof1tr/video/x34hu4_prof1tr-round-17-at-fuji_videogames

Buyrun arkadaşlar geçen seneki yarışlarımızdan biri. Geçen sene MMG modu olmadığı için kendi araç skinlerimizi yapmıştık ve o skin pack'le rfactorcentral.com'da yılın eklentisi dalında ödül aldık. Şu anda MMG 2007 moduyla no aids (tüm yardımlar kapalı(clutch hariç)) bir lig düzenliyoruz. Gerçek F1 takvimiyle paralel tarihte yarışlarımız yapılıyor. Hepinizi rFactor'le Formula 1 heyecanına davet ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: slayeramg

http://www.dailymotion.com/relevance/search/prof1tr/video/x34hu4_prof1tr-round-17-at-fuji_videogames

Buyrun arkadaşlar geçen seneki yarışlarımızdan biri. Geçen sene MMG modu olmadığı için kendi araç skinlerimizi yapmıştık ve o skin pack'le rfactorcentral.com'da yılın eklentisi dalında ödül aldık. Şu anda MMG 2007 moduyla no aids (tüm yardımlar kapalı(clutch hariç)) bir lig düzenliyoruz. Gerçek F1 takvimiyle paralel tarihte yarışlarımız yapılıyor. Hepinizi rFactor'le Formula 1 heyecanına davet ederim.

Sonradan katılmak isteyenlerin ne yapması gerekiyor,şimdi takvim başladı yeni oyuncular olarak katılmamız mümkün mü?

• Tabi mümkün şu anda 4 koltuk boşluk var. İsterseniz katılabilirsiniz. Bİr ücret talep etmiyoruz. Fakat rFactor için orijinal almanızı tavsiye ederim.Crack da kullanabilirsiniz fakat ileride ne gibi sorunlar çıkaracağı belli olmuyor. Çünkü crack kullananlarda çok acayip sorunlar olabiliyormuş.Mesela tüm hafta boyunca hazırlandığınız bir yarışta yarışın son 2 turunda yersiz bir motor sorunuyla yarışı terkedebiliyorsunuz ve bu sorun hep tekrar ediyor. O yüzden orijinal almak en mantıklısı. Oyunun fiyatı 39 dolar. Ama diğer türlü isterseniz ben yardımcı olabilirim
  • Kol olayı cidden rahatsız edici..RACE de de kol vardı ama burada çok berbat..Neyse..Bu modlar rFactor diye bir oyuna kuruluyor arkadaşlar..Başka oyunlarda çalışmaz..Arkadaş sormuş MMG modları için

http://www.rfactorcentral.com bu siteye bakabilirsin..

Sadece MMG değil daha bir çok popüler mod mevcut..Araçlar open wheel de orada bulacaksın F1 MMG 2007 diye geçiyor sanırım..Hatta dur direkt adreside verim

http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=F1%202007%20MMG

bu mod en güzen F1 modudur..Üzerine tanımam bu ara..:)

1985 f1 sezonuda var aynı sitede..1988 i indirmişsin zaten..1985 özellikle çok zor..Turbo çağı..Arabalar 1000 beygir ve kontrol etmek cidden çok zor..Vites değiştirirken devir max oluyor ve araba kontrolden çıkabiliyor..Direksiyon da bile oldukça zor..1988 versiyonunda ise 2 mod var...0.9 modu daha basit şahsen ben onu kullanıyorum..1.000 modunda ise aynen 1985 de olduğu gibi yine turbo motorlar dolayısı ile aracımız çok güçlü ve kontrol etmek oldukça güç..sen hangi versiyonu indirdin ki???

• quote:

Tabi mümkün şu anda 4 koltuk boşluk var. İsterseniz katılabilirsiniz. Bİr ücret talep etmiyoruz. Fakat rFactor için orijinal almanızı tavsiye ederim.Crack da kullanabilirsiniz fakat ileride ne gibi sorunlar çıkaracağı belli olmuyor. Çünkü crack kullananlarda çok acayip sorunlar olabiliyormuş.Mesela tüm hafta boyunca hazırlandığınız bir yarışta yarışın son 2 turunda yersiz bir motor sorunuyla yarışı terkedebiliyorsunuz ve bu sorun hep tekrar ediyor. O yüzden orijinal almak en mantıklısı. Oyunun fiyatı 39 dolar. Ama diğer türlü isterseniz ben yardımcı olabilirim

Oyuna sahibim zaten F1RFT 2008 oynamaya başlamıştım 2 haftadır şimdi sizinle oynamak için gerekli tüm dosyalara nerden ulaşırım missmatch olmaması adına online olduğumda?Sonuçta herkesin aynı pist ve araçlara sahip olması gerekiyor.Özellikle pist olayı karışık çünkü nette sürekli track updatelerle karşılaşıyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, forumunuza da üyeyim fakat bu konularla ilgili bi bilgiyle karşılaşmadım belki vardır ama göremedim.

• evo_tr,

Tv style dosyasını moda nasıl ekledin?

Koyduğunu videoda tv style display modu gözüküyor.
    Onu nasıl yükledin RFT F1 moduna?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

evo_tr,

Tv style dosyasını moda nasıl ekledin?

Koyduğunu videoda tv style display modu gözüküyor.
    Onu nasıl yükledin RFT F1 moduna?

Farklı bişey yapmadım setup dosyası vardı kurdum bir de onun patch i var onu da kurdum,hepsi bu kardeş.Bir de logo pack var içinde birçok kanalın logosunu barındıran onu da tvstyle klasörüne attım bu kadar.
  • Ben MMG 07 modu da indirdim ama sesleri yapay geldi. Ses konusunda CTDP2005 modunu tek geçerim. Zaten rfactorcentral.com da Megan2000 moddan sonra en beğenilen mod F1 CDTP 2005 modu...
  • MNG derken aklım kargo firmasına gitti herhalde..:) Geçen işim düştü adamlarada..:) neyse..CTDP2005 de oldukça güzel bir mod..Arkadaş haklı..Ama carrera4 ün 1988 modunu mutlaka deneyin..Vites değiştirirken ki tısss sesi için bile indirebilir..Bu arada şimdi aklıma geldi..MMG bende de önce sesler sorun çıkarmıştı..Sanırım birşeyle çakıştı..Sonra oyunu modları herşeyi sildim teker teker sadece oynadığım modları yükledim ses sorunu ortadan kalktı şimdi güzel..

Bir soru..Daha evvel verdiğim sitede carrera nın 1988 moduna bakarsanır kask görüntüsü olduğunu göreceksiniz..Orijinal senna kaskı..Demek istediğim dış çekimlerde değil araç içi kamerada kafamızda kask varmışcasına yarışıyoruz ki harika bir duygu..O resmi yollayan arkadaşla konuştum tv style programı sayesinde yaptığını söyledi..Kaskın görüntüsünüde yolladı ama o kadar uğraşmama rağmen yapamadım..Yapabilen var mı acaba aranıza..

quote:

Orjinalden alıntı: airea

Ben MMG 07 modu da indirdim ama sesleri yapay geldi. Ses konusunda CTDP2005 modunu tek geçerim. Zaten rfactorcentral.com da Megan2000 moddan sonra en beğenilen mod F1 CDTP 2005 modu...

• Senna hayranları için bir video harika ötesi yapmış arkadaş..

http://www.rfactorcentral.com/videos/index.cfm?MID=1231

Ama ne yazıkki yurdumda youtube açılmadığından bilinen yollara başvuracaksınız..video 6e66o
    tarafından yapılmış..youtube de arayabilirsiniz ayrıca..Mutlaka izleyin..Size dediğim kask olayınıda görün..:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

quote:

Tabi mümkün şu anda 4 koltuk boşluk var. İsterseniz katılabilirsiniz. Bİr ücret talep etmiyoruz. Fakat rFactor için orijinal almanızı tavsiye ederim.Crack da kullanabilirsiniz fakat ileride ne gibi sorunlar çıkaracağı belli olmuyor. Çünkü crack kullananlarda çok acayip sorunlar olabiliyormuş.Mesela tüm hafta boyunca hazırlandığınız bir yarışta yarışın son 2 turunda yersiz bir motor sorunuyla yarışı terkedebiliyorsunuz ve bu sorun hep tekrar ediyor. O yüzden orijinal almak en mantıklısı. Oyunun fiyatı 39 dolar. Ama diğer türlü isterseniz ben yardımcı olabilirim

Oyuna sahibim zaten F1RFT 2008 oynamaya başlamıştım 2 haftadır şimdi sizinle oynamak için gerekli tüm dosyalara nerden ulaşırım missmatch olmaması adına online olduğumda?Sonuçta herkesin aynı pist ve araçlara sahip olması gerekiyor.Özellikle pist olayı karışık çünkü nette sürekli track updatelerle karşılaşıyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, forumunuza da üyeyim fakat bu konularla ilgili bi bilgiyle karşılaşmadım belki vardır ama göremedim.

Ben yardımcı olabilirim her konuda. Aslında pist olayı çok karışık değil genelde F1 sezonu için MMG pist çıkarıyor sürekli.O konuda bir sorun olmaz. Msn adresim slayer_sonic@hotmail.com

• quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Farklı bişey yapmadım setup dosyası vardı kurdum bir de onun patch i var onu da kurdum,hepsi bu kardeş.Bir de logo pack var içinde birçok kanalın logosunu barındıran onu da tvstyle klasörüne attım bu kadar.

O zaman ben şimdi tv style modu ve güncellemesini indireceğim.
    Peki bunu kurduktan sonra ayrı bir klasöre atmamız gerekli mi?
    Mesela ''plugins'' klasörü var. Buraya mı atacağız yoksa tv style modunu direk ''rFactor'' klasörüne mi atacağız?
  • Evet şu anki sitemiz çok doyurucu değil kabul ediyorum ve bir kaç gün içerisinde yeni sitenin yapımı bitiyor. O kullanılmaya başlanıcak.Ligimize katılmak çok kolay. Forumumuza girip kendinizi tanıtıyorsunuz ve F1 liginde yarışmak istediğinizi belirtiyorsunuz. Zaten msn aracılığıyla her türlü konuda ben ve arkadaşlarım size yardımcı oluyoruz.Şİmdilik sadece Formula 1 ligimiz var. Geçen sene yarış videolarını yapardık ama bu yıl pek vakit bulup bu işlerle ilgilenemiyoruz.Geçen yıl bir ara Megane Trophy ligi düzenlemiştik ve gerçekten acayip zevkli olmuştu.Eğer istek olursa 2. bir lig de düzenlemeyi düşünebiliriz.Kendimize ait bir serverımız var ve bu server 24 saat açık.İstediğiniz an girip antrenman yapabiliyorsunuz. Yarış haftası boyunca geceleri serverda takılıyoruz. Katılmanızı gerçekten çok isteriz.Türkiye'de adamakıllı simülasyon ligi düzenleyen tek topluluk ProF1Tr'dir.Bir direksiyonunuz varsa ve F1 heyecanını yaşamak istiyorsanız hepinizi bekleriz.

slayer_sonic@hotmail.com

• ilkteki link çalışmıyoor napıcaz
  • Yeni site kurulsun gelip bakalım,ben bir direksiyon alayım, valla gelirim katılırım yarışlara
  • http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/fd1a1c2767fd1b67fb8fccb03cff476a381e840dfe037f8655194d54ee20b9e3d9b22be4f793ef9d15596

İşte geçen seneki Megane ligimizden bir yarış videosu.

Açıkçası ikinci bir lige biraz daha ilgi olması gerekiyor. Çünkü bazılarımız iş güç dolayısıyla F1'e çalışmak için zor vakit buluyor.

Direksiyon olarak Momo,Driving Force Pro,ya da iyi direksiyonlardır. Eğer muhteşem istiyorsanız G25 alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayeramg -- 29 Mayıs 2008; 11:37:25 >

• Arkadaşım vtunnel li verdiğin adresler çalışmaz..ahh yurdumdan youtube u yasaklayanlar utansınnnnnnn.
  • speed limiter komple nereden kapatılıyor bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.