Şimdi Ara

RGB Led şeritler hakkında ( govee ve kontrolcü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar govee markasının rgb led şeridini beğendim bundan alıp 3d printer dan bir kaç dekor basıp aydınlatma üretmek istiyorum lakin şöyle bir durum var.

* Alacağım led 10 metre ve içinden sadece 1 tane kontrolcü çıkıyor

* Govee nin mobil uygulamasından multi renk atama özelliği için satın alıyorum bu markayı yani 5 metre led döşediysem 5 farklı renkte benim belirlediğim sıralama ile aynı anda yakabiliyor.

* Lakin benim üreteceğim dekora 2.7 metre led gidiyor yani 7.3 metre boşta kalıyor.

* 2 Tane daha aynı üründen çıkartabilecek kadar led sahibi iken kontrolcü 1 tane olduğu için çıkartamıyorum.

Soru şu : Goove kontrolcü satmıyor başka bir markanın kontrolcüsünü alsam elimde kalan diğer 7.3 metreden 2 tane daha aynı üründen üretsem farklı markanın kontrolcüsünüde bu ürünlere monte etsem

gün sonunda ürettiğim bu ürünleri goveenin mobil uygulamasına bağlayabilir miyim ve o istediğim multi renk seçme özelliğini farklı markanın kontrolcüsü ile kullanmaya devam edebilir miyim ?

• kimse bilmiyor mu

• Goove mobil uygulaması farklı bir kontrolcüyü (büyük ihtimal) desteklemeyecektir.

Kısa bir araştırma yapınca Goovenin 2mt, 5mt, 10mt gibi farklı uzunluklarda satıldığını gördüm.

Kurtarıyorsa 3 adet 2mt, yoksa 3 adet 5mt lik almanız gerekir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.