Şimdi Ara

Rhytm Oyunları için 300-360TL Klavye önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben klasik ritim oyuncusu bi' insanım. ritim oyunlarından bahsetmem gerekirse; zamanlamayla gelen tuşlara tam zamanında sırasıyla basma üzerine kurulu oyun türleri çok kısaca özetleyecek olursam.( örn: Mstar,Osu!,Touch Online) aslında benim için bu kadar tutarda bir klavye kullanmadım hiç 20-30TL klavyeyle idare ettim onca ay ve artık tuşlar yıprandı tabii elime stajdan gelen parayla neden klavyemi değiştirmeyeyim ki? dedim ve internete bir göz attım.

yok mekaniğiydi,RGB siydi,hangi switchi tercih etmeliyim yardım! gibi konuların içinde buldum kendimi ve kafam bi hayli karıştı doğrusu,
    özetleyecek olursam;
    bu ücrette yukarıda belirttiğim tarzda oyunları performansımı baltalamayıp beni rahata eriştirebilecek doğru klavyeyi nasıl seçebilirim? Tavsiyeleriniz için Teşekkürler :)

Not: Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

• Anladığım kadarıyla tuşlara oldukça hızlı ve aynı anda birden fazla tuşlara basmanız gerekiyor anti ghosting özelliği olan klavyeler işinizi görebilir ve söylediğiniz fiyata varmı bilmiyorum ama cherry mx speed li klavyeler işinize yarayabilir diye düşünüyorum şu arkadaş daha uzman o direk ürün ismide verebilir.

@mttzn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Z -- 10 Nisan 2018; 21:1:25 >

• masterkeys Lite L RGB modelini önerebiliriz. 26 tuşa kadar anti ghosting özelliği bulunuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.