hocam 20lik diş çene kisti yapar mı |
Ribas - Diş Hekimliği Tercihler & Soru - Cevap (2. sayfa)
-
-
Ege dişi nasıl bilirsiniz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Histopatolojik olarak bilinen envayi çeşit oral kistin bilinen en sık sebebi gömülü kalan dişlerdir. En sık gömülü kalan dişler de 20lik dişler olduğundan yapar.
-
https://forum.donanimhaber.com/ozlem-mutlu-ege-dis-hekimligi--149977365
Aklıma bu konu geldi Ege Diş diyince. Özlem ablamız da mezun olmuştur herhalde..
Ege Diş güzeldir, hoştur. Şehir daha da güzel ve hoştur. İyi biliriz. Severiz. Selamlar sevgiler göndeririz öneririz.
-
hocam benim 20liklerim çıktı ama çenemde dokununca ufak bişi var dıştan belli olmuyor elimle bastırınca sabit bir şey var ufak sert bir şey
ağrı yok
dişçiye ugrayayım mı sizce
-
Yüksek ihtimalle önemsizdir fakat ağrı olmaması, semptom göstermemesi durumu masumlaştırmak için yetersiz. Müsait bir vaktinizde panoramik röntgen çektirerek muayene olun. Bir ağız diş çene cerrahı görürse yakınlarda fakülte varsa çok daha doğru ve hızlı sonuç alırsınız.
-
sagolun hocam vakit ayırdıgınız için
-
Ne demek, geçmişler olsun.
-
Updullah, buralardan göçüp gideceğim. O vakte kadar rahatsız edilmeye müsaitim.
-
Hocamm ben de 4 e geçtim.Dersaneye yazılırken, fakülte seçerken, ilk yıllar falan sizden çok bilgi aldım. Geçen yaz yani 3 e geçerken yokdili verdim. Şimdi de DUS a başladım ufaktan. 2 gün gözleme gidiyorum kalan 5 gün de dus a yönelik çalışıyorum.İstanbulda ortodonti istiyorum ama geçinmek konusu aklımı karıştırıyor acaba çapa veya Marmara'da orto asistanlığı yaparken çantaya gidiliyor mu bilginiz var mı?
Gidiliyorsa kaçıncı yıldan itibaren ya da cantasiz ortalama bı hayat mümkün müdür
30k asistan maasimin yarısi kiraya gitse zoruma gider
Tabi inşallah önce derece yaparız da böyle dertlerimiz olur 😁😁😁
Hayırlı olsun, gidiliyor. Büyükşehirlerde çantaya çıkıyorlar en çok çıkan da kazanan da ortocular ama kıdemli bir ortocu olmak için asistanlığın 3. yılında filan olmak lazım. Belli aralıklarla döner yatırıyor bazı fakülteler düzenli yatırıyor. O an güncel olarak sonucu aldıktan sonra oradaki asistanlarla konuşursunuz vakti geldiğinde. İnşallah tabi önce kazanmak lazım.
-
Hocam 30 k civarı gelirse omü diş yazacağım tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Sıralamaları artık takip edemiyorum bilgim yok fakat geliyorsa OMÜ Diş yazılır, iyi sistemi oturmuş fakülte. Tanıştığım tüm mezunlarının bilgisi, eli sağlam.
-
Geçen sene 30500 ile kapattı diş fakültesi sıralamalarının düşeceğini söylemiştiniz 30 k civarı yaparsam geleceğini düşünüyorum bir şey daha soracağım diş fakültesi söylenildiği gibi masraflı mı?
YAZMAYAZMAYAZMA
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dusa hazırlanıyor hala
Neden hocam ve kaçıncı sınıfsiniz?
3 e geçicem bu yıl umarım. Öğrenci düşmanı yapıları var, tıp fakültesinin derslerinin sınavlarını tıp fakültesi online yaparken bizimkiler zorla ve tehtidkar yüz yüze yaptılar. Sınav tarihleri inanılmaz saçma büt ve finaller arasında 1 ay var . Finali 25 hazirandaki dersin bütü 3 ağustos öyle söyleyeyim :D. Zorluk olarak klişeleşmiş gazi zor vs palavra arkadaşım orda okuyor yata yata bitirdi 2. Sınıfı. Gerçek cehennemi yaşamak isteyenler ege diş seçer
Cidden kötü olmuş :/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X