Şimdi Ara

Ribas - Diş Hekimliği Tercihler & Soru - Cevap (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) gazi zor nasıl palavra oluyor acaba , CC sınırı 75 olan dersler var ortalama kastırmamak için elinden geleni yapıyor hocalar arkadaşınız yata yata geçmisse tamamen online olmasından dolayı sınavlarin ankara Hacettepede de durum muhtemelen böyledir ama normal koşullarda gazi yatarak geçiliyor demek komik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ribas hocam konu açmış, bize de uplamak düşer

• çeka1 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dönem nasıl geçtiğinizi biliyorum pratik ders bile yapmadınız :) endodonti dersinde resim çizdiniz. Başka yoruma gerek yok bence. diş hekimliğinin en zor dönemleri 2 nin 2 si ve 3 ün 1 kimse kimseyi yemesin finalleri dahil . Zaten bahsettiğim online olması. Online yapmayan sayılı fakültelerdendi ege hukuksuzluk üzerine tamamen. Not hacettepe de yüz yüze yaptı. Ben durum dahilinde bahsettim. Normal şartlarda zordur elbet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • diamante35 kullanıcısına yanıt
    Ek olarak egenin sıralama olayının balon olduğunu düşünüyorum bu sıralama mevzularında marmara daha öne çekmeliydi mesela ancak sırf izmir ve çevre şehirler bazında rekabet olmadığı için bu kadar yükseliyor her yıl. Asistan sayısı da bence çok yetersiz başka ünilere kıyasla 14-18 kişiye ortalama 1 asistan düşüyor bunu da göz önünde bulundur.

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt

Estağfurullah, çok mutlu oluyorum böyle yorumlar görünce.   

• Aha konuda ne zaman tartışma çıkacak diyordum. Ege vs Gazi savaşı başlamış.  

@Leviteting @çeka1

• Anladım, ben sıralamasının geçen yıl kaçla kapadığını bilmiyordum bu haliyle gelir.

Diş Fakültesi deme hocam seni asarlar. Diş Hekimliği Fakültesi burası.  

Preklinik eğitiminde kullanacağın materyallerin birçoğunu senin temin etmen gerekiyor.

2. el satışlar çok yaygın mesela fakülte ortamı da çok önemli. Ben birçok malzemeyi ücretsiz aldım üst dönemimden ve yine aynı şekilde alt dönemime ücretsiz verdim birçoğunu vs.

Klinikte malzemeyi okul karşılıyor bizim yani frez eğe dışında vs. Gerçi o ne diyeceksin askfjasf.. Nasıl tariflesek bilemedim.

Yani tabi ki masraflı ama okuyan herkes zengin değil. Bizim fakültede hali vakti yerinde olmayan öğrencilerin malzemelerini hocaların temin ettiği bile oldu.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam cevabınız için😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok daha doğru düzgün akademik takvim hazırlamayı bilmeyen egeyi mi yüceltecektim daha neler

• Bak şimdi diyorum ki 2.donem herkes online yaptı zaten beklentin ne ki bu durumda :) endo dersi zaten 2.2 de basliyor bizde sanki 5 yil endo almiyoruz gibi konusmussun , pratik ilk dönem yaptik zaten çokça diger fakulteler 3 saat protez yaparken biz sabahtan aksama kadar fakultede kaliyorduk

Gaziye kolay denince dayanamıyorum hocam

Diğer şehirleri bilmem ama Gazi,Ankara ve Hacettepeden kolay.En yakın arkadaşım Gazi de 4 oldu.Teorik sınav sorularınızı gördüm hacettepeyle alakası yok.Lablarınız da daha rahat.Klinik eğitimi daha iyidir belki o konuya yorum yapamam.Bizden çok daha fazla hasta bakıyorsunuz ama 1-2-3 teorik-pratik eğitimi bariz daha kolay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş Fırçası D kullanıcısına yanıt
    Teorik olarak hacettepenin ki daha zor olabilir ama bir sınav üzerinden yorum yapmak yanlış gazide genel olarak süreç zor aşırı yoğun sınav haftasi 2 hafta dolu dolu geciyor ve 2 lerin programa baktim daha az ders alıyorsunuz ankara veya Hacettepeydi tam hatirlamiyorum

Biz sınav haftasi bile labdan cikmiyorduk yani demek istedigim yogunluk biraz daha

Hocam siz nerdeydiniz

Hocam 4. Sınıfta barajlariniz kaç mesela perio protez falan. Bir de yarım gün hasta bakıyorsunuz değil mi?

• Dt.Azim kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 3 e geçtim cevap verdiğim konularda ilk 3 senenin eğitimi içindi hep 4 ve 5 hakkında çok bilgim yok stajları bilmiyorum yani ama barajlar max çapa ile gazide diye duydum

• Hacettepe

Bi efsane vardı anatomi sınavından sınıf ortalaması 20 olmuş zorluktan diye doğru mu o efsane

• Eski çıkmışları gördüm o dönem doğru olabilir.Ama şu an o kadar zorlamıyorlar test sınav yapmalarının etkisi olabilir.

Data'da Anatomi dersinde hoca sürekli Hacettepe Diş Komite çıkmışlarına yer veriyor. Çok sağlam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.