Şimdi Ara

Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
24
Favori
28.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Morty'nin "How about that" diyişi be tipi efsaneydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

https://www.polygon.com/2017/8/28/16216082/rick-and-morty-game-of-thrones-joke

Hahahahaha seviyorum bu diziyi.

Buradaki olay nedir? Böyle bir sahne görmemiştim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de görmedim hocam ama ben bu haberi ilk Ekşi'de gördüm ve orada da bu sahneyi dizi sitelerinde bulamazsınız yazmış. Tabi neden bulamayız orasını ben de anlamadım.

Normalde sahte derdim ama dizinin yapımcısı bile çıkıp "Vallaha biz koymadık, kanalın işi" dediyse doğrudur diye düşündüm.
  • Bu hafta yeni bölüm yayınlanmadı değil mi?
  • 3x01, Pickle Rick, Vindicators...

Bunlar bu sezon gayette 1.ve 2.sezon kalitesinde bölümlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

3x01, Pickle Rick, Vindicators...

Hocam yapmayın lütfen. Pickle Rick dizinin şimdiye kadar yayınlanmış en kötü bölümüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 5 Eylül 2017; 7:30:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilot bölümünü beğenmemiştim. Öyle kaldı dizi, devam etmedim. Ancak çok övülüyor, yakında tekrardan başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Bu hafta yeni bölüm yayınlanmadı değil mi?

tatilmiş usa'de

4 Eylül, Pazartesi
    İşçi Bayramı 2017 (Amerika Birleşik Devletleri)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

3x01, Pickle Rick, Vindicators...

Hocam yapmayın lütfen. Pickle Rick dizinin şimdiye kadar yayınlanmış en kötü bölümüydü.

My man.

Zaten Beth'e de dayanamıyorum bir de onu basmışlar bölüme. Bence de en kötüsüydü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rick'e odaklı bölümler hep çok güzel, Pickle Rick'de öyle. En kötü falan bölüm çok abes kaçıyor bana göre. Zaten 9.3 notuyla dizinin en iyi not alan 3. bölümü(bunu diğer 3 bölümle paylaşıyor.)

Ayrıca en kötü bölüm bana göre Jerry'nin penisini isteyen uzaylılar bölümüydü, IMDB'de de aynı bölümün en az puanı alması ne tesadüf.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Pickle Rick bölümünde Beth'e gereksiz bir şekilde çok fazla süre verilmişti. Ayrıca bu dizi Rick and Morty. Morty figüran gibi olursa ne anlamı var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IzIemeye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pickle rick bölümü kötü değildi yapmayın. Seneryoyu takip etmiyor gibisiniz?

Rick'in duygusal buhrandan kaçınması ve herşeye dönüşebilir olmasını anlatıyor. Bu arada her bölüm sonrası adultswim'de ricking morty izlenilesi

Pickle Rick bölüm açıklaması

https://www.youtube.com/watch?v=PvfRqMgVpz8
  • Tam da diyordum nerde kaldı bu
    Evil Morty
    hikayesi.
    Çok iyiydi bence. Bölümün tek eksisi tahmin edilebilir olmasıydı. Ama mizahlar, espriler falan yine iyi güldüm. Yalnız ikidir aynısını yapıyorlar. Trailer'da maceraya çıktıklarını gösteriyorlar, macerayı izletmeden farklı şeylere geçiyorlar. 3x6'da da böyle oldu.
  • 03x07 mükemmel bölümdü

Evil Morty'yi merak ediyordum onu tekrar görmek çok iyi oldu. Bölüm boyunca acaba bu zeki olan o mu diye düşünürken son sahnede uzaya saçılan fotolarda gerçeği gördük. Evil Morty'de biraz Frank Underwood havası vardı keşke son sahnede yumruğunu masaya da vursaydı o zaman mükemmel olurdu benim için.
    Atlantis macerası olarak beklentiye girmiştim aslında güzel göndermeler bekliyordum ama Citadel bölümü o kadar güzeldi ki Atlantis olayını unuttum desem yeridir.
    2.sezon finalinden sonraki en dolu bölüm olabilir belki de en dolusu şu an bölüm etkisindeyim net karar veremiyorum Her sahnesi güzeldi, Morty polis ile Rick polis sahneleri çok iyiydi. İsyan eden Rick harikaydı en sonda onu öldürüp mutluluğunu kullanma fikri efsaneydi. Bu bölümü akşama kadar övebilirim

• 3x7

Çok çok iyi bir bölümdü. Her saniyesi dolu doluydu. Durdura durdura izledim. En sevdiğim dizi olan The wire'dan esintiler ve göndermeler vardı bence.
  • 3x7
    Müthişti.

Sonunda herkesin beklediği Evil Morty'e bağladılar. Evil Morty şehri Nazi şehrine çevirdi
  • GoT'a yapılan incelemelerin çeyreği bu diziye yapılsaydı fena olmazdı hani

Koca Türkiye'de sadece Geekyapar inceliyor, daha fazla kanalın inceleme yapmasını beklerdim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.