Şimdi Ara

Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
24
Favori
28.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizide Morty'nin masum insanları (canlıları ya da) öldürmesi normalleşmeye başladığından beri soğudum cidden. Morty karakterinden nefret eder oldum.

Tamam çizgi-film, animasyon vs. de olmaz bu kadar. 3. sezonun ortalarındaydım bırakacağım sanırım. Örnek;

Arınma gününde merdivenlere iterek öldürdüğü adam,

Silahın üstündeki 'sahte' ibaresini bilmeden dedesine sırf sinirlendiği için öldürmesi (istemesi diyelim),

Morty'nin büyüdüğü koluna biraz daha insan öldürmeyi teklif etmesi

Ve bölümlerde sürekli ölen diğer karakterler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 10 Kasım 2018; 15:13:26 >
  • Şurada IQ'su iki haneyi geçmeyecek tiplerin bunu izleyip kendini zeki sanmasına da ayrı gülüyorum.
  • hocam yanlış hatırlamıyorsam bir çikolata vardı o bölümde yiyince saldırganlaştırıyordu. morty onu yediği için öyle olmuştu yoksa yanlış mı hatırlıyorum.
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Hocam sonra o çikolatanın öyle bir işlevi olmadığı ortaya çıkıyordu, en son sahnelere doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatırlamıyorum bak onu çok uzun ara veriyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çikolatanın altında now without purge diyordu hocam.Artık arınmasız.
  • Yahudi bir arkadaşım sayesinde haberdar oldum bu diziden. Daha önce hiç duymamıştım. Başlasam mı acaba? İzlemeye karar versem bile şu an başlayamam; The Big Bang Theory dizisini seyrediyorum, o bitince de Young Sheldon dizisine başlayacağım. Bu dizileri bitirdikten sonra buna başlayabilirim.
  • Bir arkadaş önerisiyle başladım, iki güne günceldeyim fena eğlendiriyor beni bu çizgi dizi

Lakin 31 aralıktan sonra Netflix'te yok. Black Mirror sevenler buna bayılır

• Katılıyorum bazen dizi de şakaların suyunu biraz çıkarıyorlar. Çizgi dünyası diye herhalde aman ne olacak diye düşünüyorlar. Ayrıca izleyip kendini zeki zanneden demişsiniz evet var öyle bir güruh. bu da beni diziden soğutan başka bir etmen. en son geçen sene yazın izledim nerede kaldığımı bile hatırlamıyorum. sadece bunu izlediği için övünenler var.
  • Normalde dizileri altyazılı izlerim ama bu diziyi netflixten türkçe seslendirmeli izlemeye alıştım. Sizce bir şey kaybediyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05C9F9077

Normalde dizileri altyazılı izlerim ama bu diziyi netflixten türkçe seslendirmeli izlemeye alıştım. Sizce bir şey kaybediyor muyum?
    Dublaj her zaman kaybettirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Dublaj her zaman kaybettirir.

Alıntıları Göster
    Animasyon filmler hariç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Animasyon filmler hariç

Alıntıları Göster
    Aslında evet ama Rick'i altyazılı izlemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Aslında evet ama Rick'i altyazılı izlemenizi tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    South park, Rick and Morty, The Simpsons gibi diziler tabiki altyazılı izlenmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce netflixten 1.sezon finalini izledim. Küfürler bipliydi. Orijnalinde de öyle mi yoksa Türkiyeye özgü mü?
  • sağlam bişey ya 3. sezondayım
  • bu şarkı niye bu kadar güzel

• Son sezondaki mixup bölümü o kadar başarılıydı ki izleyince kaliteli. Bir film izlemiş gibi oluyorsunuz.

• 4.sezon ne zaman geliyor yav bunlar 80 falan yeni bölüm daha yapacaklardı sözde

• yine abartılmış balon boş dizilerden biri. izlemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.