Şimdi Ara

Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
629
Cevap
24
Favori
28.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 2-3 bölüm cidden rezildi. Onun dışında bu sezonun tüm bölümlerini beğendim.
  • Buradan ileriki sezonlarda bir şey çıkacak sanırım. İyi bir detay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.sezon 8. bolumu dun izledim. 2 bolum disinda vasat kaldi bana gore. 1.sezon dan sonra parabolik olarak kalite dustu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda benim yerimde olmak isteyen eminim vardır. Niye ? Çünkü henüz izlemedim Rick and Morty

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu izleyen asosyal tipler kendilerini Morty sanıp acayip övüyorlar. İzleyin geçin abi niye saplanıyorsunuz
  • muhteşem bölümdü

• Diziyi şimdi bitirdim. Açıkçası en iyi sezon 2. sezondu. 1. ve 3. sezon pek iyi değildi.

En iyi bölümse bence 02x04'tü. 3. sezon finalinde South Park'ın adının geçmesi güzeldi.
  • Diziye yeni başladım, daha doğrusu bir kaç ay önce ilk 3 bölümünü izleyip bırakmıştım şimdi kaldığım yerden devam edip bir günde 2x5'e geldim. Şuana kadar en sevdiğim bölüm 1x10 oldu. O son neydi öyle, gece yatarken etkisinde bıraktı
  • Kendi adıma,içimde şöyle bolca alternatif evrenli bir dizi eksikliğim vardı zaten. Her bölümde çok bağlantılı olay örgüleri olmadığı için de, bol bol alternatif evren ve portal olaylarını kullanabilen bir dizi. Kullanıldığında da ne kadar çok malzeme var görmüş olduk sonuçta elinin altında sonsuz evrenler ve canlılar var ne hayal edebilirsen onu koyabilirsin. Öylede olduğu için mutluyum çünkü dizinin vurdunduymazlığı ve hiçbir şeyi mantıklı bir şekilde açıklamak zorunda olmaması gerçekten eğlenceli.

Şimdi bütün bölümleri tekrar izleyip kendime birkaç favori bölüm seçmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Dizinin yazarı Ryan Ridley, yeni sezonun başlangıcı 2019'un sonlarını bulabilir demiş

Rick (& Morty) Factstwitter
    Rick (& Morty) Facts
    https://twitter.com/Schwiftyfacts/status/948674456221769728

• Yap her sene. İzleriz
  • Başlamayı düşünüyorum arkadaşlar.Dublajlı mı izleyeyim yoksa altyazılı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Hala 4. sezon onayı almamış

İlginç, AdultSwim Youtube kanalında Rick and Morty ile ilgili videolar yayınlıyor.
  • S2E3 Spoiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 23 Mart 2018; 19:5:7 >
  • Buna benzeyen dizi/ler öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic Reflection

Buna benzeyen dizi/ler öneriniz var mı?
    futurama

gravity falls

final space

• dizi adult swim'den 70 bölüm onay aldı. şu an yayınlanan 31 bölümü mevcut
  • 70 bolum onayi geldi eyvallah ta her sezon arasi zaten 2 sene

70. bolume gelene kadar 15 yil gecer

• 3.sezonu az önce bitirdim. Vallaha tekrar tekrar izlenesi bi diziymiş. S3E7 kesinlikle favorimdi. Kaliteyi düşürmeyeceklerine inanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.