Orjinalden alıntı: Dave Mustaine Hepimiz o arkadaşı tatmin ederiz diyeceğim eğer dersem ceza puanıma birkaç rakam eklenecek. Ondan demiyorum.
Yahu benimde alıma deli espriler geliyoda yazmasam iyi olur hesabım açısından.
ilk çıktığında adam aydına benziyordu aha onun yoluna düşmüş nazar deymiş herife
Gayik yapmıslardir
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
quote:
Orjinalden alıntı: k2fg9
Aklıma birden şu hepimiz bilmemneyiz olayı geldi.Ricky hayranının birisi çıkıp buraya "hepimiz ..." yazmassa iyidir.
Hepimiz o arkadaşı tatmin ederiz diyeceğim eğer dersem ceza puanıma birkaç rakam eklenecek. Ondan demiyorum.
sen şimdi bunu dememiş olarakmı kabul ediyosun?
Çaktırmasan kimse anlamayacaktı.
@k2fg9, bir laf attın ortaya şimdi sen de yorum yapmak zorundasın. Öyle bize meydanı bırakıp kaçmak yok.
Dave Mustaine muahuahaau
supersin ya..
En az 10 yıllık bir haber ve resim. Yukarıda da bir arkadaş demiş "külotla mı güneşleniyorlar", onun adı mayo oluyor ama bu da ayrı bir başlığın konusu. Haber de resim de eski olunca konuşulacaklar da bir o kadar kadar gereksiz ve boş oluyor. En iyisi yorum yapmamak.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orjinalden alıntı: shadow_shooter
En az 10 yıllık bir haber ve resim. Yukarıda da bir arkadaş demiş "külotla mı güneşleniyorlar", onun adı mayo oluyor ama bu da ayrı bir başlığın konusu. Haber de resim de eski olunca konuşulacaklar da bir o kadar kadar gereksiz ve boş oluyor. En iyisi yorum yapmamak.
Konu gerekli ve dolu olduğunda da genelde sapma olmuyor be hocam, en azından buradakilerden ben böyle birşey görmedim...
ricky 10 sene içinde imana geldi. Hacca gitti sakal bıraktı. Evden camiye camiden eve
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
quote:
Konu gerekli ve dolu olduğunda da genelde sapma olmuyor be hocam, en azından buradakilerden ben böyle birşey görmedim...
Sizdeki düşüncenin sizde kalma dileğiyle... Konu bana saçma geldiği için yorum yapma gereği duymadım. Sanırım ekstradan bir cümleyle bunu ifade etmeme gerek yok. Ama yine de öyle yaptık =) Bir zamanlar bizim basınımızda da çok konuşulmuştu bu olay. Ancak daha sonra kaybolup yitti. Anlaşılan başlığı açan arkadaşımız marjinal bir tutum yakalamaya çalışmış.
quote:
Sizdeki düşüncenin sizde kalma dileğiyle... Konu bana saçma geldiği için yorum yapma gereği duymadım. Sanırım ekstradan bir cümleyle bunu ifade etmeme gerek yok. Ama yine de öyle yaptık =) Bir zamanlar bizim basınımızda da çok konuşulmuştu bu olay. Ancak daha sonra kaybolup yitti. Anlaşılan başlığı açan arkadaşımız marjinal bir tutum yakalamaya çalışmış.
Saçma konu olunca saçma fikirler beyan ediliyor ama bu fikirlerin çıktığı beyinlerin sadece saçmalık için çalıştığını göstermez. Ve ayrıca bunda gocunacak birşey de yoktur bence... Herşeyin sentezi iyidir, espri ise gerçekten de çok subjektif bir konudur. Bana komik gelen başkasına gelmeyebilir, doğrudur. Bu durumda genelin vereceği rahatsız olduk mesajlı tepkilerin yönlendirmesine göre yaptırım uygular/uygulanmazsa uygulanabilir.
Spesifik olarak da konuşmamız gerekirse(madem bu başlık altında yazıyoruz) bu konunun paparazi içerikli olmasından dolayı ve genel bağlamda bütün paparazi haberleri de hayatımızda "en saçma konular" klasmanında bir köşede yer aldığından çoğu kişinin de sizin benim gibi konuyu saçma bulması normal geliyor. Yorum yapıp yapmamak ise göreceli.
ricky martini severdim.... yazık olmuş... hala da severim.. (yanlışi anlaşılmasın )
Ricky Martinin Amerie ve Fat Joe ile söylediği I Don't Care şarkısı dinlemeye değer bi şarkısıdır... ve bu herifin çok iyi şarkıları vardır.. hhele son albümü...
Vay bea gül gibi delikanlı arkadan çekişli...
Yüzemiyodurda yazık su alıyodur.O yüzden öyle yapışan mayo giymiş ki su kaçmasın içeri.
quote:
Orjinalden alıntı: k2fg9
Vay bea gül gibi delikanlı arkadan çekişli...
Yüzemiyodurda yazık su alıyodur.O yüzden öyle yapışan mayo giymiş ki su kaçmasın içeri.
yoruma bak bomba
gay olunmaz gay doğulur
Bu günleride mi görecektik boyu posu devrilesice
abi adam şınav çekiyo ne var bunda
Şınav çekenen rick'yin gözlere dikkat yanındaki adamın kaba etlerine bakıyor Ayıp ricky ayıp aile var
quote:
Orjinalden alıntı: Galip1972
bencede geylere gey diyen geydir çünkü Allahla kulun arasına bir başkası giremez çünkü günahları Allah affeder
"Gay e gay diyen gay dir"hmmm...bu da ayrı bir görüş tabi.