ben internette kredi kartı kullanmaya pek cesaret edemiyorum bu makineyi istan bulda en hesaplı nereden temin edebilirim bilen arkadaşlar bi yardım ederlerse sevinirim sizin çektiğiniz şeyleri gördükçe sabrım tükeniyo
ben cuma gunu ıkı tane aldım.....sırkecı de nerdeyse her dukkana baktım ama bulamadım...adamlara rıcoh dıom ne nıkon mu var var dıolarsonra rıcoh rıcoh dıe tekrarlıom o ne falan dıolar ...uyuz oldum yaa.bazı yerler bır ıkı modelını satıo ama rx deıl....sonra aydınlardan pesın230 mılyona aldım ıkı tane...ama ellerınde kı son ıkıyı ben aldım...tekrar getırteceklerdı...bence hıc ugrassma konus aydınlarla onlar getırtsın dırek ordan al...en azından adamlar rıcoh un kıymetını hp nın dandıklıgını(servıs olarak)bılıolar....yanı fotograf ısınden anlıolar.....
evt aydınlardan al yada hepsi burada dan da alabilirsin ben ordan aldım 225 ytl ye geçen ay bu arada bilginiz vardır bu makinadaki 1 cm makro çekim teknik olarak ne anlama geliyor
1 cm makro cekım bır nesneye 1 cm y kadar yaklasıp o nesneye o daklanabılmeyı ve net fotograf cekmeyı saglar....
çooook teşekkürler bilgi verdiğin için...
rica ederim
Sonunda aldım. Dediğiniz gibi aydınlardan hem de siyah acayip sevindirik oldum. Fiyatıda biraz düşmüş 240 a 7 taksit.