Şimdi Ara

Ricoh SP 111 Mono Laser Yazıcı 99.95 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
5
Favori
5.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dekareme

99 tl gene sıcak değil, çünkü bimdeki fiyatıyla bu yazıcı 2 kere alıırdı

bimde şu an yok ve herkes alamadı

bu ürüne bu fiyat şu an sıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı sipariş geçen ? yazıcı lazım ama ikilemde kaldım
  • Fiyat düşmüyor bende. Galiba pazartesine geçtiği için kampanya bitti 118,99 TL olarak ekleniyor sepete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

kullanılmayan diş fırcasına sıvı yağ sürüp merdanelerini yağlayın

hocam bu nasıl fiyat olarak

http://www.hepsiburada.com/ricoh-sg2100n-mono-renkli-geljet-yazici-network-405757-p-BD802242
  • dün başlığı görünce hemen aldımda kablo cıkmadıgını bilmiyorum bu ne saçma iş yahu
  • bimdeki 50 liralık fiyat şubeye özel
    genel bir fiyatlandırma olsa olabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: teber01

benimkinde mi sorun var bilmiyorum ama kağıt alması çok sıkıntılı. Üstten alıyor kağıdı ve bir çıktı almak için yirmi kere deniyorum alamıyor kağıdı çoğu zaman. Hiç tavsiye etmiyorum.

Senin cihazda sorun var , ayni cihazi bende kullaniyorum kesinlikle oyle bir sorun yasamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Fiyat düşmüyor bende. Galiba pazartesine geçtiği için kampanya bitti 118,99 TL olarak ekleniyor sepete.

Dün ben aldığımda son 17 üründü şuan stokları güncellemişler 99 ürün diyor ve ekstra sepet indirimi kalkmış o kampanya bitti sanırım.
  • kronik kullanıcısına yanıt
    İlk kez yazıcı aldım ama araştırırken bu olayı görmüştüm. Bazı ürünlerde ekstra olarak kablo dahil yazar mesela. Onların dışında kalan çoğu yazıcı kablosuz satılıyor. Kabloyu ayrı alıyorsun.
  • mersin123 kullanıcısına yanıt
    Valla ben çok anlamadığımdan forumdaki arkadaşları sözüyle cevap vereyim demo tonerdi.Yazıcı kablosu da vardı kutunun içinde..
    49 Tl olduğundan o dönem sorgulamadım bile.Dediğim gibi şu an 200 sayfa fln olmuşturBunun ölçûldüğû bir yer varsa beni aydınlatırsa arkadaşlar sevinirhm :))

• Bimden 49 TL ye 2 tane almıştım,ikincisini yedek olsun o fiyata toner bile bulamam diye.Şuan ilki yaklaşık 700 sayfa falan oldu taş gibi sorunsuz çalışıyor,ikincisini henüz açmadım.Ayrıca bimdekilerden yazıcı kablosu çıkıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Bimden 49 TL ye 2 tane almıştım,ikincisini yedek olsun o fiyata toner bile bulamam diye.Şuan ilki yaklaşık 700 sayfa falan oldu taş gibi sorunsuz çalışıyor,ikincisini henüz açmadım.Ayrıca bimdekilerden yazıcı kablosu çıkıyordu..

Toneri değişiyor mu?Çipinin değişmesi gerekiyor mu?

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Toneri çipsiz, kendiniz bile dolum yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Toneri çipsiz, kendiniz bile dolum yapabilirsiniz.

Aynen videoları var,ben henüz değiştirmedim ama basit bir şekilde yapılabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

Valla ben çok anlamadığımdan forumdaki arkadaşları sözüyle cevap vereyim demo tonerdi.Yazıcı kablosu da vardı kutunun içinde..
    49 Tl olduğundan o dönem sorgulamadım bile.Dediğim gibi şu an 200 sayfa fln olmuşturBunun ölçûldüğû bir yer varsa beni aydınlatırsa arkadaşlar sevinirhm :))

Yazıcı özelliklerinden '' kağıt kalitesi gibi seçeneklerin olduğu yer'' onu açınca sol alt köşede smart organizing monitor kısmına tıklayınca sayaç yazan bölümde yazıyor kaçsayfa baskı aldığınızın
  • teşekkürler hocam bilgilendirme için..Yazıcıyla işim olunca ilk buna bakacağım
  • 118 tl yazıyor zam mı gelmiş?
  • 118 bile iyi bir fırsat bence bu yazıcı için. Aldım, kurdum, güzel ve rahat bir yazıcı. Kısa süreli deneyimim olumlu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yazıcı gelmiş içinden kablo da çıkmış daha denemedim kurulumu yapınca yazarım durumu

Edit:Kurdum yazıcıyı gayet iyi anlatıldığı kadar varmış inş uzun süre sorunsuz kullanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 17 Mayıs 2016; 22:48:14 >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Haftasonu yazıcılarda %16 indirim vardı. Kampanya bittiği için fiyat düşmüyor ama ihtiyacınız varsa alın. Lazer yazıcı için iyi fiyat. Bugün geldi kurulumu yaptım güzel alet.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.