Şimdi Ara

Ricoh SP 111 Mono Laser Yazıcı 99.95 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
5
Favori
5.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çzelliklerinde Normal tonerle 1200 baskı diyor ama üzerinde demo toner varmış. Bu olmadı işte. Daha önce alan arkadaşlar bu demo tonerle ne kadar baskı yaptılar acaba?
  • 49 Tl den almıştık.Makine gayet güzel.Lazer yazıcı yani.Toz doldur devam et..
    Epey çıktı aldık.Ama sayı olarak bilemiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

49 Tl den almıştık.Makine gayet güzel.Lazer yazıcı yani.Toz doldur devam et..
    Epey çıktı aldık.Ama sayı olarak bilemiyorum..

Sizin aldığınızda demo toner mi vardı yoksa normal toner mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

hp 1115 püskürtmeli yazıcı 66tl ye geliyor.45tl lik dolu kartuş hediye.kargo beleş.nerdeyse bedava...

hocam nasıldır önerir misiniz? püskürtmeli olması avantaj mı dezavantaj mı
  • Ana konusu vardı 2 gündür araştırıyordum bugün öğlen yedek toz ve 2 tane bağlantı kablosuyla beraber sipariş verdim. Geldiği haliyle 1000den fazla çıktı alanlar olmuş ana konuda yazmışlar. Bimden kaçıranlar için iyi fiyat.

• Valla bitmeyen kartuşlu canon yazıcı var sıkıntısı bitmiyor şu ara kullanamıyorum zaten arada kartuşları tanımıyor temizle vs uğraş dur her taraf mürekkep oluyor bazen acil çıktı lazım oluyor alamıyorum Bimde iken denk gelemedik

Edit:Verdim siparişi bakalım. Demo tonerle 1000 çıktı alan varmış biz de alırız umarım kablo çıkmıyor heralde evinde kablo olmayan kablo da eklesin sepete ben de eski yazıcılardan kalanlar var onu kullanıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 15 Mayıs 2016; 21:50:42 >
  • Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    az önce cihazı komple söküp kağıdı çeken plastik makaranın üçte birini kaplayan alüminyumu çıkarıp attım cihaz sorunsuz kağıt çekmeye başladı

• |YipMan| kullanıcısına yanıt
    az çıktı alan,elimin altında yazıcı olsun diyenler için ideal..
    ama çok çıktı için püskürtmeli pahalıya gelir tabiiki.
  • Yanında usb kablo eklemeyi unutmayın. 2.4 Tl Çin fiyatına geliyor.

• Benim 800 sayfa oldu daha bayaa gider.fakat tozu pahalı diye duydum umarım muadilleri çoğalmıştır.ucuz toz tavsiyesi olan varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum az çıktı alsanda çok çıktı alsanda bu saatten sonra mürekkep püskürtmeli yazıcı alınmaz.

çok çıktı alsan maliyetiyle uğraşamazsın, pisliğide cabası (mürekkep doldur, akıtsın, tıkansın, çizgi çizgi yazsın vs...)

az çıktı alsan ihtiyacın olduğu zaman kartuş tıkanmıştır yazmaz vs...

bence az çıktı alan içinde bu yazıcı güzel fırsat.
  • Aynen mürekkepli yazıcıların devri bitti parasından maliyetinden ziyade uğraştırması sorun
  • tonerin de pisliği var.
    hp nin kartuşları diğer markalara göre ucuz.ve akmıyor.
    ben günde 3 5 çıktı aldığım için memnunum.renkli renkli güzel oluyo...

bendeki çok fonksiyonlu.tarayıcı çok işe yarıyor.

hb de çok fonksiyonlulara fotoğraf kağıdı da hediye ediyor bu arada....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 15 Mayıs 2016; 22:04:02 >
  • hocam hp 1510 çok fonksiyonlu kullanıyorum şuan 2 gün evvel ilk kez doldurdum daha siyah kartuşunu, kartuş yeni yani

yazılar çizik çizik eksik çıkıyor, kağıt siyah lekeli çıkıyor. şimdiye kadar 10 tane farklı mürekkep püskürtmeli kullanmışımdır farklı farklı hepsinden benzer sorunlar var.

hatta bazılarının kartuşları hava yaptığı için bile yazmaz. mürekkep işi çok pis bir iş. eldiven kullanırsın nasıl olursa yine ellerin mürekkep olur.

çok fonksiyonlu lazerlerin fiyatları biraz aşağı inse ilk ben alacağım. o derece bıktım.
  • Lazerlerde muadil tonerler 35 TL ye kadar bulunabiliyor farkli markalara gore . bu tonerler ile 1000-1500 sayfa arasi baski aliniyor. Renkli icin tabii maliyeti 4 le carpmak gerekiyor. doldurmakla ugrasilmaz gibi, toner teklikeli, toz oldugu icin soluma riski var
  • Bu yazicinin toner dolumu nasil yapılıyor? Idamesi kolaysa biz de bir tane alalım.

• kablolu baglantisi olan yaziciyi kablosuz baglantiya cevirebilir miyiz?
    mesela bu yaziciyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: folkeyno

kablolu baglantisi olan yaziciyi kablosuz baglantiya cevirebilir miyiz?
    mesela bu yaziciyi?

modeminin printserver özelliği varsa yazıcıyı modemin usb bağlantısına bağlayarak kablosuz çıktı alabilirsin
  • Mürekkep püskürtmeli alınmaz. Kullanmasanda biter mürekkep kurur çöp olur

• 99 tl gene sıcak değil, çünkü bimdeki fiyatıyla bu yazıcı 2 kere alıırdı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.