Şimdi Ara

Riddle oyunu yaptım. [ 15. ve 16. soru eklendi ] (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.731
Cevap
77
Favori
155.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap paylaşlmış görmedim ama 17 yi ipucuyla beraber nasıl buldunuz arkadaşlar,ipucu cevaptan daha önemli
  • trolün büyüğüne çattık ya

adam cevapları komple bana pm den atmış sanki bizim amacımız oyunu oynamak değilde direk son soruya geçmek(bazılarının ki bu olabilir).adam yüzünden daha 7. soruya bakmadan cevabı gördüm

• beyler bırakıyorum 13'te kaldım hakkıyla geçenler kazansın diyorum
  • çok geride kaldı ama 1.soruyu pm alabilirmiyim
  • Son 1 soru daha ekliyorum şu anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kusura bakmayın ama illa bi şerefsiz gelip herşeyin içine s*çıyo arkadaş ya. Ne güzel oynuyoduk herkes oyundan soğudu. Amacın ne kardeşim çek git başka yerde eğlen ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem277

3. de çok uğraştım. Ancak 4. de cevabı ilk baktığım yerde buldum. (1 dakika sürmedi bile 4) Olay geniş düşünmekte. Ben olsam cevabı nereye koyardım diye düşündüm.

Geniş düşünmekle ne alakası var ya, sallamayın allah aşkına. O konuda bilgisi olmayan adam neyi düşünecek? "details. / detaylar."a bakınca 1 dakikada o cevabı bulacak adamların ilgi alanı bellidir.

1 dakika sürmedi bile demiş. Ne komik adamlarsınız.
  • Ahahahah 17. soruya bak :D:D:D
  • son soru harika olmuş, teşekkürler sokemon bu zamana kadar uğraştığın için
  • Soğuttunuz oyundan. Sokemon yapma soru filan emeğine yazık. Artık ingilizce riddle lara döneceğim yapacak bir şey yok.
    Bu arada teşekkürler kaç gündür yeni şeyler öğrendim sayende :) ve emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverLining -- 9 Mayıs 2013; 20:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Son 1 soru daha ekliyorum şu anda.

anca bu kadar güzel bi soru olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rigsby -- 9 Mayıs 2013; 20:08:04 >
  • la 17 i bulamadım bildiğim bütün hakaretleri yazdım ama çıkmadı
  • Hadi pray 17 nin cevabını bekliyoruz senden

Edit: yüzsuzlügün böylesini görmedim abi adam harbi yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manwe Sulimo -- 9 Mayıs 2013; 20:02:28 >
  • Sağolasın Sokemon usta. Yeri geldi delirdik yeri geldi uykusuz kaldık ama güzeldi. Herşey için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbilis -- 9 Mayıs 2013; 20:02:58 >
  • Öğrendiğim bilgilerin haddi hesabı yok. Herşey için Teşekkürler.
    Çok iyi insanlar da vardı. Yapacak birşey yokmuş demekki :)
    Bu arada 17. cevabını herkes ilk denemede bulacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Şurada tüm cevaplar paylaşıldıktan sonra, daha fazla kendimi ve arkadaşımı yorup soru hazırlamayı düşünmüyorum. En azından şimdilik.

Şu ana kadar gerçekten emek harcayıp, oynayan arkadaşlara teşekkür ederim.

Daha fazla yapma cidden... Bir anlamı kalmıyor böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

8 için ipucu pmleyebilir misiniz ? nasıl çözülüyor bulamadım.

abi 1 için yardım

yavhehe
  • Yazık oldu. Ne güzel eğleniyoduk. Kimi zaman delirdim ama gerçekten çok zevkli geçti. Keşke devam etseydi ama şöyle şerefsizler yüzünden herşey bok oldu
  • Teşekkürler Sokemon emeğin için arada böyle soru mu olur diyordum ama olsun

17'nin cevabı malummuş. 16'yı pm'den biri atsın da çıldırmayayım şurada zaten finaller yaklaşıyor daha oynayamazdım iyi oldu bitmesi aklım kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: erdem277

3. de çok uğraştım. Ancak 4. de cevabı ilk baktığım yerde buldum. (1 dakika sürmedi bile 4) Olay geniş düşünmekte. Ben olsam cevabı nereye koyardım diye düşündüm.

Geniş düşünmekle ne alakası var ya, sallamayın allah aşkına. O konuda bilgisi olmayan adam neyi düşünecek? "details. / detaylar."a bakınca 1 dakikada o cevabı bulacak adamların ilgi alanı bellidir.

1 dakika sürmedi bile demiş. Ne komik adamlarsınız.

Cevabı bulamadın mı yoksa :)
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.