Şimdi Ara

Riddle oyunu yaptım. [ 15. ve 16. soru eklendi ] (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.731
Cevap
77
Favori
155.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SokemoN

17. Sorunun cevabı için ciddi anlamda özür dilerim ama, hakketti.

sen niye özür diliyorsun o dilesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

17. Sorunun cevabı için ciddi anlamda özür dilerim ama, hakketti.

Hocam sen aldırma. En güzelini yaptın. Hiç özür falan dileme hocam. Valla cevabı yazınca bi mutlu oldum, böyleleri hak ediyor. Herşey için teşekkürler sayende çok güzel 3 gün geçirdim
  • 13. soruda s>m>p ile ilgili ipucu verebilecek var mı?
  • 16.soru için bir ipucu verir misiniz?
    yukarıda arkadaş ipucu yazmış ama aklıma gelenleri denedim olmadı
  • şu meşhur 17.soru ne? hala 13.soruda olduğum için göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: (@yberk)

13. soruda s>m>p ile ilgili ipucu verebilecek var mı?

+1 13 de kaldım.
  • Teşekkürler soruları hazırladığın için,güzel vakit geçirdik.17.soruya kadar sorun yoktu,keşke 50.soruyu da görebilseydik.
  • 2 yi yapan varmı offf
  • hocam en bastan baslayalım yani 19 kolaydan zora doğru gitsin zaten 15 soru kac gün uğrastırdı 50 ye kadar gene zevki gelr oyunun
  • benim anlamadığım 1 kişiyken nasıl bi anda 100 kişi oldu. Sınıf olarak bildiler desek 20-30 kişi biri ceabı çoğu kişiye gönderdi desek 35-40 kişiye gönderse filan 100 kişi olmuyor.
  • 4.soruya ipucu verebilecek olan var mı ? telefon klübeli olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben takip ediyordum.

1 oldu sonra 6 oldu sonra bir baktım 16 olmuştu en sonra bir kaç saat sonra 65 ti.
  • Vay bee nerden nereye uzun zamandır bu şekilde hiç eğlenmemiştim şu 3-4 gün eğlendiğim kadar.

Eyvallah dostum cidden soruların çok iyiydi.Çoğu kişi başaramadığı için çamur atsada bence çok kaliteli oyundu.

Biraz şansım biraz dikkatim biraz ipucuların yardımıyla birazda 6.hissimle bütün soruları tamamladım.

Bana yardım eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.Ve sana çok ama çok teşekkür ederim dostum.

Belki birgün bu oyuna devam ederiz...Kal sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stunscenk -- 9 Mayıs 2013; 21:14:31 >
  • hocam birşey sorcam böyle topluca en baştan hazırlayıp 1.sorudan itibaren zor sorular sorsan olurmu ? zaten o cevabı yazan arkadaşla konuştum ben baya bir pişman olmuş diyeyim.
  • Bitti mi şimdi oyun :S alışmıştık ya her pc açışımda ilk aradığım şey sorulardı güzeldi iyiydi emeğinize sağlık sizden bu tarz projeler bekleriz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atadn -- 9 Mayıs 2013; 21:22:05 >
  • bir dengesiz yüzünden kötü oldu eğleniyorduk, emeğine sağlık.

bu arada neyse ki cevapları görmedim, ülke kodlarına kadar geldim 15. soruda da ortak bir nokta bulamadım ipucu verebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 9 Mayıs 2013; 21:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

benim anlamadığım 1 kişiyken nasıl bi anda 100 kişi oldu. Sınıf olarak bildiler desek 20-30 kişi biri ceabı çoğu kişiye gönderdi desek 35-40 kişiye gönderse filan 100 kişi olmuyor.

burada cevapları paylaştıktan sonra 100 oldu
  • biraz yersiz olacak ama biri lütfen sekizin cevabını gönderebilir mi deliricem yoksa

edit : daha önce yazmıştım niye o zaman kabul etmedi ya

not : sokemon hocam lütfen bitirme her zamanki gibi çekemeyenler olmuş yine boşver aldırma onlara sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St. Dupont -- 9 Mayıs 2013; 21:21:27 >
  • 9. soruda takıldıım
  • hocam bencede bitmesin oyun ya yazık olur
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.