Şimdi Ara

Riddle oyunu yaptım. [ 15. ve 16. soru eklendi ] (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.731
Cevap
77
Favori
155.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SokemoN

17. Sorunun cevabı için ciddi anlamda özür dilerim ama, hakketti.

Sokemon... Hocam devam edelim ya ne güzel günler geçiriyordum. Son 1 haftadır evde yapacak bir şey bulamıyorum amacım olmuştu güzelce ordan girip burdan çıkıp ipucu arıyordum. İnsanları aldırmayıp devam etsek.. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaninqLess

quote:

Sokemon... Hocam devam edelim ya ne güzel günler geçiriyordum. Son 1 haftadır evde yapacak bir şey bulamıyorum amacım olmuştu güzelce ordan girip burdan çıkıp ipucu arıyordum. İnsanları aldırmayıp devam etsek.. :/

+1
  • Yav bunun arkasında bi şirket var soruyu bulduğu halde 100 kişi geçiyo.Bu oyunda amaç geçmek deilki öğrenerek araştırarak eğlenmek.
    15 ve 16nın cevaplarını bi eleman ben bisey yazmadan bana attı.bende onları hmn yazmadan bu soruların cevabı neden bunlar diye araştırmaya başladım.
    Yani anlıcanız cevabı hmn yazmadım az cok 15i anladım.ve 16dayım.16 sorunun cevabını biliyorm ancak neden cevap bu diye araştırıyorm.Halada bişi bulamadım.
    Not:bu arada biri 16nın 'İPUCUNU' atsın.Nasıl bir yol izlenerek bulunuyo bu soru :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Orijinalden alıntı: MeaninqLess

quote:

+1

aynen hocam yemin ediyorum bak uyurken bile bu yarışmayı düşünüyordum harbi ya devam yada baştan başlayıp soruları degiştir.

• r.f. kennedy 9. soru ama nasil yazmam gerekiyor ?
    açıcam daha ama açmak istemiyorum nasil yazmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayozrak -- 9 Mayıs 2013; 21:27:18 >
  • Adam hepsini çözmüş demek ki. Pray arkadaş gayet başarılı o zaman. Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Adam hepsini çözmüş demek ki. Pray arkadaş gayet başarılı o zaman. Tebrikler.

bakış tarzı bu olsa gerek
  • 16'ya ipucu alabilir miyim?

Ya da ilk adımı söyleyin
  • quote:

Yalvara yalvara başkalarından alınan cevaplar, burada tek tek paylaşılan cevaplardan liste yapmış. 60 sayfalık konuda tek bir mesajı dahi olmayan, daha sonrasında insanların tüm zevkini baltalayarak işsizlik örneği gösterip herkese tüm soruların cevaplarını mesaj atarak başarılı olunmaz. Çözülen falan bir şey yok ortada.
  • quote:

quote:

Yalvara yalvara başkalarından alınan cevaplar, burada tek tek paylaşılan cevaplardan liste yapmış. 60 sayfalık konuda tek bir mesajı dahi olmayan, daha sonrasında insanların tüm zevkini baltalayarak işsizlik örneği gösterip herkese tüm soruların cevaplarını mesaj atarak başarılı olunmaz. Çözülen falan bir şey yok ortada.

Hocam.. Elbet 50. soruya gelene kadar böyle bit yanıkları çıkacaktır. Bunları(seviyesiz insanları), takmaktansa inat yapıp devam etmek varken boşa uğraş..

• Baya bir olay yaşanmış burda yav kaçırdık bu arada 16. soruya küçük bir ipucu verseniz?
  • quote:

quote:

Hocam böyle birşey olacağı bence belliydi. Forum konusu açılmayacaktı bence. Artık herkes biliyor ne var ne yok.Bir tadı kalmadıki yarışmanın.Bu konuyu kapatarak tekrar devam edebiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hezârfen

Öğrendiğim bilgilerin haddi hesabı yok. Herşey için Teşekkürler.
    Çok iyi insanlar da vardı. Yapacak birşey yokmuş demekki :)
    Bu arada 17. cevabını herkes ilk denemede bulacaktır.

bulamadım
  • Lys yerine buna çalışıyorum. Bitmesi işime gelir aslında.. AMA LÜTFEN BITIRMEEEE!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilfred

Lys yerine buna çalışıyorum. Bitmesi işime gelir aslında.. AMA LÜTFEN BITIRMEEEE!!

aynen hocam bi kaç dengesiz yüzünden bu kadar insanı yüz üstü bırakma
  • Hala1 i bulamadım
  • 17.soru çok zor beyler ipucu lazım
  • bence buradaki konuyu kilitle, ve soruları eklemeye devam et. sabit olsun konu. devam etsin yani güzel oluyordu..

boşver ya. bi yerde güzel bişey olunca içine eden insanlar hep olur.
  • Hocam soruların devamını bekliyoruz senden. Bi kaç gereksiz insan yüzünden bizi yüzüstü bırakma. Çok güzel devam ediyodu devam edelim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

şu meşhur 17.soru ne? hala 13.soruda olduğum için göremiyorum

yok mu şu köftecinin merakını dindirebilecek biri
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.