eğer atılan cevapları görüyorsan şuanki surat ifadeni merak ediyorum gülmekten altına işemişindir heralde hatta en ilginç cevapları paylaşabilirsin güzel olur
Aslında öyle bir şey vardı. Ama veritabanı şu anda free sunucuda olduğu için kasmasın diye o kod tarafını kaldırdım.
2. ne abi pm atın
sabah erken kalkıcam sokemon oyununa ya.
quote:
Orijinalden alıntı: SokemoN
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
eğer atılan cevapları görüyorsan şuanki surat ifadeni merak ediyorum gülmekten altına işemişindir heralde hatta en ilginç cevapları paylaşabilirsin güzel olur
Aslında öyle bir şey vardı. Ama veritabanı şu anda free sunucuda olduğu için kasmasın diye o kod tarafını kaldırdım.
bide 3 e yardım alsak
1e ipucu lağn
2yi banada pm atın lütfen ya
quote:
quote:
quote:
bide 3 e yardım alsak
aynen 3 de patladım bende
4 e kadar geldik hadi bakalım
2 beni öldürdü. Her terimi denedim nerdeyse.
3.soru ipucu lazim.
yavhehe ne alaka 1. bölüm için ya.
quote:
Orijinalden alıntı: Nightwish
yavhehe ne alaka 1. bölüm için ya.
Arkaplanda ki resim 19. satıra bak anlarsın. Üsttede söylemiş birisi zaten 1. sorunun esprisi kalmadı.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lunar caustic
quote:
3'e bir ipucu daha ekledim.
Hocam aklım takıldı ya şu soruya bir ipucu daha veriver. Piksel piksel inceledim resmi bulamadım bir şey
Sorunun altındaki yazılar kilit nokta.
Hocam şu soruya biraz daha ipucu ver ya. Detaylar nerede, resim detay dolu Farklı ne deniycem daha aklım almıyor. Resmi piksel piksel inceledim, yazıları okudum bir şey bulamadım
41 = MAE Doğdu, yazdı ve öldü. Okul Gençlik
Dört ipucununu ikisini bile birleştiremiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Xan'ela
3.sorudaki tam resim bu fakat bu ne
Adi ne onun ? soruların cevaplari saçma genellikle isimden çikarak birşey uydururuz.
yandaki tarihleri falan denedim 3de bulamadım hala
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
quote:
Orijinalden alıntı: Xan'ela
3.sorudaki tam resim bu fakat bu ne
Adi ne onun ? soruların cevaplari saçma genellikle isimden çikarak birşey uydururuz.
Yandaki yazıları google da arattım ama pek birşey bulamadım bulduğum şeyde doğru değilmiş
quote:
quote:
quote:
quote:
3'e bir ipucu daha ekledim.
Hocam aklım takıldı ya şu soruya bir ipucu daha veriver. Piksel piksel inceledim resmi bulamadım bir şey
Sorunun altındaki yazılar kilit nokta.
Hocam şu soruya biraz daha ipucu ver ya. Detaylar nerede, resim detay dolu Farklı ne deniycem daha aklım almıyor. Resmi piksel piksel inceledim, yazıları okudum bir şey bulamadım
Dostum sen yat uyu bence bak sınavın var, inat etme yarın bakarsın.