Şimdi Ara

Rıdvan Dilmen spor yorumculuğunu bırakıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fenerbahçeyi men edince bırakıcaksa objektiflik diye bişey aramayın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

yok allahi var ridvani bende begenerek dinlerim, taraflililigini tarafsizligini gectimde suna cvp verebilcek olan var mi ? " hani birakiyodu ? " bunda fenerliler kendini sorumlu gormesinler rencide etmek icin sormuyorum bu fevri bi harekettir hicbir fenerliyi de baglamaz ama insan soylemeden bi olcup tartar be kardesim.

Ona bısey demem adam cıkıp bıraktım dedıyse -ben gormedım ama sadece haberlerını okudum- ve donduyse dıyecek bısey yok ama sadece bıseyler zırvalamak ıcın adama camur atmak onun yaptıgından daha buyuk bı ayıp.Hak yememek lazım.
  • Rıdvan FB nin ŞL den men edilmesine istinaden canlı yayında bu kararı Uefa nın verdiğini düşünmüyorum Uefa nın mektup falan gönderdiğini de sanmıyorum. Gözümle görmeden inanmam gibi bir şeyler zırvaladı. Bir kaç gün sonra Uefa nın mektubu basında çarşaf gibi yayınlanınca rezil olup geri döndü işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

yok allahi var ridvani bende begenerek dinlerim, taraflililigini tarafsizligini gectimde suna cvp verebilcek olan var mi ? " hani birakiyodu ? " bunda fenerliler kendini sorumlu gormesinler rencide etmek icin sormuyorum bu fevri bi harekettir hicbir fenerliyi de baglamaz ama insan soylemeden bi olcup tartar be kardesim.

Ona bısey demem adam cıkıp bıraktım dedıyse -ben gormedım ama sadece haberlerını okudum- ve donduyse dıyecek bısey yok ama sadece bıseyler zırvalamak ıcın adama camur atmak onun yaptıgından daha buyuk bı ayıp.Hak yememek lazım.

ama su varki ridvana kimse boyle de diye baski yapmadi ben ondan kiziyorum yoksa umrumda degil adam biraksin miraksin diye. zamaninda tumerede o yuzden kiziyodum tamam ister fenere ister cehenneme git ama ne diye bjkden baska takimda oynamam ulan diye ortaligi yirtiyosun ?

• Rıdvanı tüm Türkiye izliyor ve beğeniyor ki NTV den milyonlarca dolar alıyor.

Güntekin ve Rıdvan dışında yorumcu izlemiyorum bile ben.

Ama Rıdvanı bile eleştirecek fanatikler var forumda, tabii çoluk çocuk hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Rıdvanı tüm Türkiye izliyor ve beğeniyor ki NTV den milyonlarca dolar alıyor.

Güntekin ve Rıdvan dışında yorumcu izlemiyorum bile ben.

Ama Rıdvanı bile eleştirecek fanatikler var forumda, tabii çoluk çocuk hepsi

dikkat edersen ridvani elestirmedim benim sorum baska ztn bende dinlerim ridvani zevkle. cvp verebilceksen cvpla.
  • Ayrık saçlarını özlicez rıdvan reizzzzzzz....
  • spor yorumcusu dediğin objektif olacak diyenlere sesleniyorum rıdvan neden bu durumda objektif değil ?

çok bile durdu.
  • yazık oldu
  • Bu mu objektiflik ?
  • Çok güzel oldu çokta iyi oldu
  • Rıdvan Dilmen dün akşam %100 Futbol daydı ne bırakması ama pogramı 5 dakka izledim kappatım adamlar maç falan konuşmuyor şike konusundan bi başladılar programın sonuna kadar maç falan değerlendirdikleri yok adam gibi maçı analiz etcekseniz edin
  • adam olanın laf ağzından çıkar !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

adam olanın laf ağzından çıkar !..

Ah bide Türkçe konuşabilsen.
  • Tükürdüğünü yalamak bu olsa gerek !
  • quote:

quote:

Bir de Türkçe konuşabilsen.
  • quote:

quote:

Ayrıca bakınız, bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

quote:

quote:

Bir de Türkçe konuşabilsen.

muhattab olmaya değmez , kaale almadığım için ben cevap bile yazmadım !..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.