Şimdi Ara

Rıdvan Dilmen spor yorumculuğunu bırakıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Liginden men edilmesinin ardından Rıdvan Dilmen spor yorumculuğunu bıraktığını açıkladı.

Güle güle Rıdvan seni hiç özlemeyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Liginden men edilmesinin ardından Rıdvan Dilmen spor yorumculuğunu bıraktığını açıkladı.

Güle güle Rıdvan seni hiç özlemeyeceğiz

geç bile kaldı :D

• Bak şimdi iştah namına bişey kalmadı
  • Büyüksün şeytan Rıdvan
  • Yerinde bi karar olur. Sarı buçuk diye yorum yapan bi adamdan, saten iyi bi yorumcu olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 25 Ağustos 2011; 20:41:00 >
  • kaç tane objektif yorumcu var zaten bu ülkede Rıdvan da sarı buçuk ise diğerleri amigo falan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 25 Ağustos 2011; 20:47:07 >
  • ahhahah ne oldu fenerin çocuguna (:
    çok üzüldüm uyuyamam bu gece fenerbahçe amigosu bırakmış bize ne çok iyi oldu
    birde ziya şengül bırakıyorum deseee ooff dadından yenmez sabahlar olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hıncal Uluç bildiğimiz gibi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ortada haksizlik var yada yok,

bir spor yazari taraftar kimligini 2. planda birakip yorumunu yapar, ridvanin birakmasina bi anlam veremedim ayrica ben zevkle dinlerdim yorumlarini uzuldum.
  • fenerin pozisyonlarına ne şekilde yaklaşarak yorumladığınıda belli etmiş oldu. Böyle yorumculara zaten ihtiyacımız yok. Geçmiş olsun...
  • güle güle sana elveda herkes kendi yoluna hiç boşuna yalvarma artık bakmayacagız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 30secondstomars

kaç tane objektif yorumcu var zaten bu ülkede Rıdvan da sarı buçuk ise diğerleri amigo falan olur.

Fernandes cok iyi topcu , Besiktas bonservisini alamazsa felan Fener alsin. -Ridvan Dilmen
  • Fener Amigosu olsun. Çok yabancılık çekmez.
  • Hayirlisi olsun.
  • bu akşam milli takıma konuştu durdu saçma saçma nasıl bırakmış ya fenerli değilmi abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: 30secondstomars

kaç tane objektif yorumcu var zaten bu ülkede Rıdvan da sarı buçuk ise diğerleri amigo falan olur.

Fernandes cok iyi topcu , Besiktas bonservisini alamazsa felan Fener alsin. -Ridvan Dilmen

Rıdvan iyi bir Fenerbahçeli olduğunu gizlemiyor ki zaten...
    En azından başka yorumcular gibi tuttuğu takımın rakiplerine ağız dolusu atıp tutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

bu akşam milli takıma konuştu durdu saçma saçma nasıl bırakmış ya fenerli değilmi abi

Yanlış anons.
  • Yıllarca fenerbahçe'de forma giymiş adamın nasıl objektif olmasını beklersinizki ? Hakan Ünsal Hakan Şükür bunlarda yaptı yorumculuk objektif bakabildilermi ? Eğer baksalarda şüphe ederdim Rıdvan'ın fenerliliğinden hakan'ın galatasaraylılığından..
    Not: Galatasaray taraftarıyım.
  • Rıdvan ntvde yorum yapıyo ne ayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilOzaydin

Yıllarca fenerbahçe'de forma giymiş adamın nasıl objektif olmasını beklersinizki ? Hakan Ünsal Hakan Şükür bunlarda yaptı yorumculuk objektif bakabildilermi ? Eğer baksalarda şüphe ederdim Rıdvan'ın fenerliliğinden hakan'ın galatasaraylılığından..
    Not: Galatasaray taraftarıyım.

Iste o yukardakı arkaslar sadece konusan arkadaslar konusmadan once soyle 2 3 sn bı dusunseler hıc tartısma cıkmaz su forumda.Yıllarca fenerbahçeye gonul vermıs adam.tdluk bıle yapmıs.hala kuluple asırı derecede ıclı dıslı.Neredeyse tesıslerde yatıp kalkıyor.Basbas bagırıyor ben fenerbahçelıyım dıe.Begenmıyorsan ızlemıceksın.Ayrıca yorumlarıda turkıyede yorumcuyum dıe saklabanlardan bın kat daha ıyı ve sevıyelıdır.Yıgıdın hakkını vermek bence borctur.Ne kadar sevmeselerde adam kral yorumcu tek gecerım.

• yok allahi var ridvani bende begenerek dinlerim, taraflililigini tarafsizligini gectimde suna cvp verebilcek olan var mi ? " hani birakiyodu ? " bunda fenerliler kendini sorumlu gormesinler rencide etmek icin sormuyorum bu fevri bi harekettir hicbir fenerliyi de baglamaz ama insan soylemeden bi olcup tartar be kardesim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.