Şimdi Ara

Rift Online attack komudunda target e yürümesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar riftin tüm oyun içi ayarlarımı kendime göre ayarladım. atack tuşunu R harfi yaptım. warriorum. R ye basınca mob a koşmasını istiyorum ancak o ayarı bulamadım. yada bir skile basınca mobdan uzaktaysa mob a doğru koşmasnı istiyorum. options dan çok aradım ama bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz.

• cevaba gerek kalmadı oyunu bıraktım çok sıkıcı :D 0 skill efect . 1999 yılınca çıkan oyun gibi
  • Silkroad oyna birader onda koşuyo targeta. Ayrıca bu devirde karakterin hedefe otomatik koştuğu oyun kalmadı. Skill efektleri ise gayet iyi oyunun. Bekleme gerektirmeyen efektler böyle daha iyisini bulamazsın.
    Cabal online oyna sen en iyisi bütün istediklerini karşılıyo ama bir süre sonra kendini bot gibi hissediyorsun orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architect.

Silkroad oyna birader onda koşuyo targeta. Ayrıca bu devirde karakterin hedefe otomatik koştuğu oyun kalmadı. Skill efektleri ise gayet iyi oyunun. Bekleme gerektirmeyen efektler böyle daha iyisini bulamazsın.
    Cabal online oyna sen en iyisi bütün istediklerini karşılıyo ama bir süre sonra kendini bot gibi hissediyorsun orası ayrı.

ben silkroad, knight, cabal, diablo, vindictus, lol, dota, aion, guild wars 2 bu oyunların hepsini oynadım en çok da aion oynadım hatta türkçe serverin açılmasını bekliyorum. bu oynadığım oyunların bazıları daha yeni çıktı ve hepsinde skile basınca target e koşma var ( vindictus dışında non target olduğu için ).. target koşmaması veya arkası dönükken targete vurmaması çok saçma olması dışında oyundaki grafikler ve skil efectler 2004 senesinde çıkan knight onlinedan bile kötü. win 8 grafik işlemci puanım 7.7.. yani demek istediğim mmo hayatımda rift online kadar kötü bir oyun görmedim. adama vurduğunu bile hissetmiosun. skill efect görmek istiyorsan bir diablo 3 oyna veya bir aion online indir sorcerer aç . rift deki skil efect e güzel diosan . aion onlinedeki sorcerin skil efecklerini ağzın açık izlersin

• wow oynadın mı hocam. Söylediğin oyunlarının hepsinin tarzı ayrı çünkü. Ayrıca riftin grafiklerini ben çok seviyorum. Wow gibi kendine özel bi tarzı var. Kaplamalar falan baya iyi. Söylediğin oyunlara ek olarak 100 tane daha oyun oynamışımdır.wow da dahil buna. Şunu söyleyebilirim vuruş hissiyatı bu tarz oyunlarda o kadar önemli değildir. Zaten alışıyorsun bir süre sonra. Aionun grafikleri benim hiç hoşuma gitmiyor mesela. Ayrıca hedefe otomatik koşma oyunculuğu öldürür. Adam sana root atacak root bittiğinde otomatik mi gideceksin hedefe. hedefe gitmek için en kısa yolu kullanırsın. Rog oynarken adam arkasına geçeceksin iyi bir oyuncu değilse spell castingi interrupt olacak. Hedefe otomatik gitmemesi oyunculuğa çok büyük katkı sağlar.
    (aionun skill efektlerini hiç beğenmiyorum gerçekçi değil.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice King -- 17 Ağustos 2013; 20:29:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architect.

wow oynadın mı hocam. Söylediğin oyunlarının hepsinin tarzı ayrı çünkü. Ayrıca riftin grafiklerini ben çok seviyorum. Wow gibi kendine özel bi tarzı var. Kaplamalar falan baya iyi. Söylediğin oyunlara ek olarak 100 tane daha oyun oynamışımdır.wow da dahil buna. Şunu söyleyebilirim vuruş hissiyatı bu tarz oyunlarda o kadar önemli değildir. Zaten alışıyorsun bir süre sonra. Aionun grafikleri benim hiç hoşuma gitmiyor mesela. Ayrıca hedefe otomatik koşma oyunculuğu öldürür. Adam sana root atacak root bittiğinde otomatik mi gideceksin hedefe. hedefe gitmek için en kısa yolu kullanırsın. Rog oynarken adam arkasına geçeceksin iyi bir oyuncu değilse spell castingi interrupt olacak. Hedefe otomatik gitmemesi oyunculuğa çok büyük katkı sağlar.
    (aionun skill efektlerini hiç beğenmiyorum gerçekçi değil.)

Wow hiç oynamadığım için bişey diyemicem ancak wow un mmo olarak en iyi oyun olduğunu oynamadan tahmin edebiliyorum. 2004 senesinde cikmasina ramen hala en cok oynan ve dünyası, haritası, içeriği vs vs ile en büyük oyun. ama rift beni sarmadı sevemedim bilemiyorum herkesin tarzı farklıdır. aion eylül de türkçe server çıkartacak ozamana kadar vindictus oynucam

• doğrudur herkesin tarzı farklıdır ama şunu söyeleyim rift wowun birebir kopyasıdır. Hatta storm legion ek paketinin ismi bile wowdaki burning legiondan kopya. Wowun ilk paketinin ismi burning crusadedi ve burning legionu konu alıyordu. Bu arada wowun oyuncu sayısı 7 milyona düştü kapanıyor yavaştan. Yeni mmoyu duyurcak blizzard Ben elder scrolls onlineı bekliyorum o çıkana kadar rift. Wowun sistemine en çok benzeyen oyun hatta pve kısmında +ları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.