Oynamak isteyen arkadaslar üstteki link ten account olusturarak oyunu yükleyebilirler.ayrica free expansion edinebilmek icin oyuna giris yapmaniz gerekmektedir. Sonrasinda glyph ye mail sifreniz ile giris yaparak account/transaction history bölümünden paketin gelip gelmedigini kontrol edebilirsiniz.(Oyuna bir defa giris yapildiktan sonra) https://www.youtube.com/watch?v=sleqLtBMZuc
Buradaki linkten kayit olup indirirseniz baslangicta isinizi kolaylastiracak bazi itemlere sahip olursunuz.Özellikle 16 slot bag icin tavsiye ederim.
Gelidra server inda türk guildimiz mevcuttur.Su an icin bikac arkadasiz ve gelecek olanlara yardim etmeye haziriz buyrun gelin beraber oynayalim.
Selamlar Mustafa (Nussknacker)
Bende başladım ücretsiz genişleme pakedi hakkında fikrim bile yok ama beleşi görünce indirdim :) Zavieldeyim galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
Bende başladım ücretsiz genişleme pakedi hakkında fikrim bile yok ama beleşi görünce indirdim :) Zavieldeyim galiba.
server onemli degil 15 lvl dan sonra her 7 günde bir baska server a gecebilirsiniz o sadece guilde girmek icin gerekli yoksa zaten butun server lar bir arada oynuyor gibi birsey.biz gelidra dayiz guild var türkleri toplamaya calisiyoruz free expansion da geldi bakalim.
o dediğiniz itemler bana neden gelmedi anlamadım cash shoptan claimledim de saçma saçma şeyler geldi 16 slotu nasıl aldınız bu arada aynı serverdayız alım varsa gelmek isterim
Ufakta olsa bir türk topluluğu olursa iyi olur benim ingilizcem iyi değil
quote:
Ufakta olsa bir türk topluluğu olursa iyi olur benim ingilizcem iyi değil
buyrun gelin
Free expansion nasıl alınıyor nasıl geliyor. Sadece genişlemeleri başta olmadığı için tekrar başlamıyorum.
Rift son 2 yıl içinde neredeyse oyuncularının %80 kadadarını kaybetti populasyon olmayan oyuna bir hışımla başlasanız bile sonu gelmez.
Treth
kullanıcısına yanıt
Oyuncu sayısı önemli tabi. Steam'de 1k online var şuan Steam dışı oynayanlarıda hesaba katarsak gayet oynanabilir. Oyuncu sayısının azalmasının sebebide oyuncuların nankörlüğü. Rider of icarus, wildstar, rift vb oyunların oyuncu sayısı düşük seviyelerde. Oyuncular artık mmorpg oynamıyor ben onu anladım millet iyice mobaya kayıyor. Tabi eso ff14 gibi tutunan oyunlarda yok değil.
quote:
Orijinalden alıntı: deadlords
Free expansion nasıl alınıyor nasıl geliyor. Sadece genişlemeleri başta olmadığı için tekrar başlamıyorum.
account acip oyuna girmen yeterli ama süresi bitti pazar gününe kadardi.biz hala devam ediyoruz gelmek istersen guildde fazla kisi yok ama gelen olursa tabiki beraber oynayabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Rift son 2 yıl içinde neredeyse oyuncularının %80 kadadarını kaybetti populasyon olmayan oyuna bir hışımla başlasanız bile sonu gelmez.
oyundan zevk almak onemli ortam varsa bu her sekilde oluyor yani populasyon olsun olmasin biz devam ediyoruz sonucta zevkine oynuyoruz ayrica piyasada bana gore daha iyisi yok free to play olarak.
quote:
Oyuncu sayısı önemli tabi. Steam'de 1k online var şuan Steam dışı oynayanlarıda hesaba katarsak gayet oynanabilir. Oyuncu sayısının azalmasının sebebide oyuncuların nankörlüğü. Rider of icarus, wildstar, rift vb oyunların oyuncu sayısı düşük seviyelerde. Oyuncular artık mmorpg oynamıyor ben onu anladım millet iyice mobaya kayıyor. Tabi eso ff14 gibi tutunan oyunlarda yok değil.
mobayi da ben sevemedim bi türlü eso var o da tuhaf geliyo ben fantazi mmo seviyorum eso nun oyun tarzi cok degisik cok guzel oyun ama bana hitap etmedi pek ayrica craft bag vs icin de eso plus istemesi biraz soguttu beni bunlarin disinda gayet guzel oyun hala yüklü bende ama oynamiyorum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme