Şimdi Ara

Rift online vs Yulgang 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yulgang2'e arkadaşlarınızla kasılmaya başlarsanız ne ala bende bir YG2 hayranı ve oyuncusu olarak birçok yeni arkadaş ve ortam buldum kendime kasılmada hiç zorluk çekmedim mutlaka aynı level seviyelerinde birileriyle karşılaşıyor ve kasılıyorum.Destek bakımındanda aynı şekilde "adamlar yapmış abi" dedirtecek şeyler yaşadım.Zaten TS3 ortamıylada destek verdikleri için Destekçi ve Moderetörler el altında ulaşılabilinir oluyor.Buda oyun şirketinin "kendini beğenmiş" olmadığını ve oyun için oyun prensipleri olduğunu düşündürüyor.
  • yulgang hakkında konuşmayacam azcık mmorpg geçmişi olan sitesine uğramaz diyim. rifte gelince 4-5 ay kadar oynadım leveling progressini bitirdim oyun tamamen pve üzerine kurulu eğer instance ve raid yapmaktan hoşlanıyorsanız pvpyi sırf arada eğlence için atmak istiyosanız rift güzel oyun fakat ben pvp istiyorum ve pvpnin getirileride olsun diyosanız aion ve archeage(çıkacak) tavsiye edebilirim.
  • Rift Online tavsiye ederim. Özellikle PvP'si ve Instant Adventure modlarıyla bir hayli keyifli. Rift Online başlangıç rehberi tarzı bi yazı buldum kararsız kaldıysanız okuyabilirsiniz. Başlangıç rehberine -buradan-ulaşabilirsiniz.
  • selam arkadaşlar

rift i indirdim ancak play a basmama rağmen açılmıyor. hiç bişey olmuyor. yardım edrsenz sevinirim.

teşekkürler
  • C9 iki sene emek verdigim oyun.
    Zindan da pvp var.8vs8 en fazla 1vs 1 cesitli vs turleri.Oyundaki fps mekanik vs hersey cok iyi.Tek sıkıntı dg sistemi.Oda alışılyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.