Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: losewlee

ücretli olmassa oynarız

Ücretli olacağının kaç kez yazılması lazım daha?

7* yetmediğine göre iki basamaklı bir sayı anca yeterli olacaktır bence

4 değil 7 imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 3 Aralık 2010; 19:09:01 >

• trolluk yapma konuda f2p olma ihtimali dusuk yazmıssın yinede ihtimali var Git bi psikoluga tedavi oL herkez le kavga cıkartma k
  • quote:

trolluk yapma konuda f2p olma ihtimali dusuk yazmıssın yinede ihtimali var Git bi psikoluga tedavi oL herkez le kavga cıkartma k

Diyene bir bakar mısın... F2P ihtimali düşük yazan kim? Bir gösteriver bari...
    Daha önceden FAQ kısmından alıntıyla cevaplamışım ancak öyle bir anlama yeteneğin var ki hâla daha yazıyorsun.

Al bak 5. yi yazayım hem de Türkçe çevirisiyle.

Will I have to buy a subscription to play RIFT?
    RIFT'i oynamak için aylık ödeme yapmak zorunda mıyım?

Yes, you will need to buy a monthly subscription to play RIFT. However, the exact price is still being determined and will be announced much closer to game’s launch.
    Evet RIFT'i oynamak için aylık ödeme zorunlu. Pre-paid fiyatları oyunun çıkmasına yakın olarak açıklanacak.

• quote:

trolluk yapma konuda f2p olma ihtimali dusuk yazmıssın yinede ihtimali var Git bi psikoluga tedavi oL herkez le kavga cıkartma k

Off aksam aksam güldürdün ya ne diyim Trollük yapan sensin.Bas bas baırınıo herkez p2p oyun diye gelip bedava olucaından buna rağmen söz eden sensin.Cevap vericem diye kendinizi rezil etmeyin şurda ya
  • Orijinalden alıntı: BelieveMe

Betası başlıyormuş yakında oyunun. Geniş sistemi var ancak hâla P2P olmasının oyuna - yönde bir etki edeceği görüşündeyim.
    PvP ve PvE itemleri, levelleri farklı işliyormuş.

Q: Will I have to buy a subscription to play Rift: Planes of Telara?

A: Yes, you will need to buy a monthly subscription to play Rift: Planes of Telara. However, the exact price is still being determined and will be announced much closer to game’s launch.

Oyun P2P. Artık nedense bir anlayış var geniş sisteme sahip olan oyun ücretli oluyor. Bir forumda bunu gördüm de çoğu P2P oyunun olacağı şey bu. Örneklerini Crime Craft, DDO, LOTRO'da görüyoruz.

Ben bekliyorum şahsen ama P2P olarak açıklanması biraz kötü oldu.
    Çıksın 1 ay denerim beğenirsem devam ederim.

Orijinalden alıntı: byalfa
    paralı olduğu için sadece videolara bakmakla yetineceğim :)

oyun f2p mi p2p mi ?

Will I have to buy a subscription to play RIFT?
    Yes, you will need to buy a monthly subscription to play RIFT. However, the exact price is still being determined and will be announced much closer to game�s launch.
    P2P

Orijinalden alıntı: headhunter
    ücretli olacak çıktığında.

Kusura bakmayın biraz uzun oldu..

• bende nick "karasis" ,classes da warior -Reaver diye düşünüyorum onu çok beğendim ( insan olanı güzel) yüklemede ha gayret 2 saat kaldı diyor ama yükleme hızı iyce düştü 3 saati bulacak gibi sabahtan beri yükleyemedi neyse geç olsun güç olmasın bu gün sabaha kadar oyundayım zaten :)
  • aslında belki bir kaç saat geç girmen faydalı olacaktır. Çünkü ilk başta kesicek moob bile bulamayacağız :)

tek korkum açıkcası gecikme olması o bekleme inanılmaz sıkıyor ve geriyor insanı. Ben champion deneyeceğim.
  • @Talon master sağolasın hahaha geriye sayıyor bide :)

bu arada yine senin önerdiğin adreswww.mmorpg.com... bu site hoşuma gitmedi. resmen hacker. üye olurken iyiki özel hiç kullanmadığım mailimi kullanmışım. bu sadece o siteye üyelikte kullanılandığım maile her türlü oyun için fake-mail gönderiyorlar. bu maillerin bir kaçını kontrol ettim. sonuç maildeki linkler yemleme sitelerine yöneltiliyor. dikkatli olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chakır

@Talon master sağolasın hahaha geriye sayıyor bide :)

bu arada yine senin önerdiğin adreswww.mmorpg.com... bu site hoşuma gitmedi. resmen hacker. üye olurken iyiki özel hiç kullanmadığım mailimi kullanmışım. bu sadece o siteye üyelikte kullanılandığım maile her türlü oyun için fake-mail gönderiyorlar. bu maillerin bir kaçını kontrol ettim. sonuç maildeki linkler yemleme sitelerine yöneltiliyor. dikkatli olun

Valla yıllardır en çok girdiğim 2 mmo sitesinden biri ve en güvendiğim mmo sitesidir mmorpg.com.Bilemiyicem bi kaç arkadasımda fake mail gelio dedi ama yıllardır üyeyim daha hiç öyle bi mail almadım.

• Tabii ki her oyunda olduğu gibi Ranger'ı deneyeceğim.Daha sonra zaman durumuna göre Inquisitor, Sentinel, Stormcaller denemeyi düşünüyorum.İnşallah tek karakter açma gibi bir sınır yoktur.
  • Gamespot key veriyor fakat hesaba uyguladığımızda ne mail geliyor nede account managment da download linki çıkıyor sebebi nedir bunun. ?
    key içinhttp://www.gamespot.com/event/codes/rift/
    GameSpot_RIFT_Beta_Invite4 ***************dgp2 12-03-2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 3 Aralık 2010; 19:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chakır

@Talon master sağolasın hahaha geriye sayıyor bide :)

Doğrudur,bende genelde o tür siteler için ayrı bir mail kullanıyorum ama tabi gelen fake vs maillerinin hangi sitenin ürünü olduğunu pek bilmiyordum.Mmorpg,mmosite gibi sitelerde ünlü olduğu için aslında pekte dikkat etmiyordum, bilgilendirdiğin için teşekkürler bundan sonra o sitenin yaptığı yarışma gibi birşeyi duyururken birde not düşerim

Edit:Gamespot un dağıttığı keyler normal key,yani beta için garanti vermiyor sadece seçilme şansı veriyor.

Edit 2:Tek karakter sınırı olduğunu sanmıyorum,izlediğim videolarda genelde 4-5 karakteri vardı oynayanların ama kesinde konuşmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 3 Aralık 2010; 19:24:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

Gamespot key veriyor fakat hesaba uyguladığımızda ne mail geliyor nede account managment da download linki çıkıyor sebebi nedir bunun. ?
    key içinhttp://www.gamespot.com/event/codes/rift/
    GameSpot_RIFT_Beta_Invite4 ***************dgp2 12-03-2010

girdiğin key artık bir sonraki beta için sayılacak. Eğer bir ek davet gönderimi olmazsa. Muhtemelen 1 hafta sonra ama betanın durumuna göre 2 de olabilir.
  • dostum inan bu konuda eminim emin olmasam zaten yazmam 1 siteye üye olunmuş maile geliyor olması ilginç. wow yani battlenet diye gönderilenler zaten belli. blizzard uyanık bizimkilere uyarıda bulunmuş mail içindeki linke tıklayınca, telecom uyarılı yemleme site yazısı çıkıyor. diğerlerinden emin değilim ancak ne diye oynamadığım oyunlar için mail göndersinler ki?
  • aylık ücreti ne kadar bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psc3

aylık ücreti ne kadar bilen varmı?

14.99$ olucakmış.Zaten daha fazla olmasınıda beklemiyorum.Piyasadaki bütün oyunların ücreti hemen hemen bu civarda.
  • Yeni bir güncelleme aldım ben bir kontrol edin isterseniz... Bu arada son 24 dakika eğer bir aksilik olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual

Yeni bir güncelleme aldım ben bir kontrol edin isterseniz... Bu arada son 24 dakika eğer bir aksilik olmazsa

Son patch i atarken bir sorun çıkarıp baştan indirtiyormuş
  • 12.99 ile 14.99$ arasında henüz kesinleşmedi ama en düşük ve max bu
  • kredi kartım yokta Parasını başka bi yerden yatırabilyormuyuz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.