Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Psc3

kredi kartım yokta Parasını başka bi yerden yatırabilyormuyuz

Oyun tutarsa eğer gamesultana filan gelir time cardları ama bi süre kredi kartıyla alabilirsin sadece sanırım.
  • inş tutulur :D kredi kartı bi bankada borcdan dolayı vermiyolar neyse şimdilik f2p devam :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Son patch i atarken bir sorun çıkarıp baştan indirtiyormuş

Oyunu yeniden indirdikten sonra birde 1 gb lik patch geliyormuş
  • sen oynarım de ben yardımcı olurum. Bu arada önemli bilgi

The servers will not be at full capacity to start. You should expect a queue to begin with and we will keep getting more people onto the servers gradually. So we ask that you stay patient with us during this process!

Girişte sıraya kalırsanız korkmayın :)

patchlar 45 ve 49 mb dı sanırsam.

az önce bağlantım kesildi. msn bağlanmıyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 3 Aralık 2010; 19:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headhunter
    The servers will not be at full capacity to start. You should expect a queue to begin with and we will keep getting more people onto the servers gradually. So we ask that you stay patient with us during this process!

Yapma bunu yapma

Kalabalıktan ne görev yapabilinecek nede mob kesilebilecek gibime geliyor ama..
  • Oyuna girebilen varmı ben giremiyorum
  • kapalı halen, forumuda çökmüş durumda.
    Edit: Girebilen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 3 Aralık 2010; 20:17:21 >
  • Daha giremedim
  • Sunrest Shardına katılmış bulunuyorum Nick: Phaedra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual

Sunrest Shardına katılmış bulunuyorum Nick: Phaedra :)

Bizde hala hata veriyor
  • Byriel Shardına girdim.Nick:Juvo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 3 Aralık 2010; 20:33:32 >
  • Rastgele bir server a girdim önümde 400küsür kişi var 15 dk bekleme süresi verdi lol.
  • Önümde 550 kişi var. 23 dakika diyor.

Oyunda nick seçerken nedense i harfi kullanılamıyor.Birçok oyunda böyle bi olay başıma geldi fakat "ı" harfine basınca "i" olarak çıkıyordı.Bunda "ı" harfine basınca "ı" olarak çıkıyor ve kabul etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 3 Aralık 2010; 20:38:23 >
  • level 6 oluyorum :D az kaldı
  • Hepimiz aynı Shard'a geçsek çok iyi olurdu... disconnect olmaya başladı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chakır

@Talon master sağolasın hahaha geriye sayıyor bide :)

bu arada yine senin önerdiğin adreswww.mmorpg.com... bu site hoşuma gitmedi. resmen hacker. üye olurken iyiki özel hiç kullanmadığım mailimi kullanmışım. bu sadece o siteye üyelikte kullanılandığım maile her türlü oyun için fake-mail gönderiyorlar. bu maillerin bir kaçını kontrol ettim. sonuç maildeki linkler yemleme sitelerine yöneltiliyor. dikkatli olun

mmorg.com'a o kadar zamandır üyeyim şimdiye kadar oradan bir tane bile istemediğim, fake posta gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Parqual

Hepimiz aynı Shard'a geçsek çok iyi olurdu... disconnect olmaya başladı :S

Bu saatden sonra zor biraz.Kimse 30 dakika daha beklemek istemez.Sizler hangi Shard(lar)'ı seçtiniz?
  • Juvixted onu bildirdim,feedback bırakmaktan oynayamadım bir türlü
  • oyunun sesi çıkmıyodu bende guilde başka kimsede yoktu hata çıktım giremiyorum hehe
  • Aionda bin leri bekledik zamanında bu bize vız gelir xD son 35 kişi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.