Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir türlü giremedim %89 da takılıp kalıyor sonra bir daha girmeye çalışınca %49 da kalıyor :( Ben Sunrest shardına girebilmiştim level kasmaya başlamadan dc oldum daha da giremiyorum :(
  • pff keşke parasız olsaydı :S yada inş kredi kartsiz para yatırma imkani Olur
  • Sanırım bir kez %89 da takıldımı modeme reset atmak gerekiyor çünkü devamlı %89 da takılıyor az önce modemi açıp kapatınca direk girdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

quote:

Orijinalden alıntı: Chakır

@Talon master sağolasın hahaha geriye sayıyor bide :)

bu arada yine senin önerdiğin adreswww.mmorpg.com... bu site hoşuma gitmedi. resmen hacker. üye olurken iyiki özel hiç kullanmadığım mailimi kullanmışım. bu sadece o siteye üyelikte kullanılandığım maile her türlü oyun için fake-mail gönderiyorlar. bu maillerin bir kaçını kontrol ettim. sonuç maildeki linkler yemleme sitelerine yöneltiliyor. dikkatli olun

mmorg.com'a o kadar zamandır üyeyim şimdiye kadar oradan bir tane bile istemediğim, fake posta gelmedi.

mailler, mmorpg sitesinden gelmiyorki :) ama o mail hesabını sadece mmorpg sitesine accuant almada kullanıldı diyorum. çeşit çeşit fake mail olması mail sahibinin ne oynadığını bilmemeleri... nese uzatmayalım. ama dikkatli olun. maildeki linklere, özellikle accuant hesablarınza mail linkiyle ulaşmayın yeter artar.

• Byriel Shardında toplanalım tabi bakşa yerde böle bir organizasyon yoksa
  • Nihayet sıra bitti ve oyundayım.Tekrarlıyorum:Byirel'deyim, nickim Juvo.
  • geliyorum son yarım saat :)
  • Şimdi oynadığım Shard'ı bıraktım Byriel de oynayanlara katılıcam... Yeni karakter yapayım dedim random isim kullandım Arslan ismini verdi

160 kişi var sırada anca 20 dk. sonra sıra gelir bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 3 Aralık 2010; 22:17:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual

Şimdi oynadığım Shard'ı bıraktım Byriel de oynayanlara katılıcam... Yeni karakter yapayım dedim random isim kullandım Arslan ismini verdi

160 kişi var sırada anca 20 dk. sonra sıra gelir bana.

Aynen bende
  • ya nerde toplanacağız karar verin :) ona göre girelim girenler hangisine girdi ??
  • ismim Zyph internet gitti son 12 kişi kalmıştı lol aynı gemideyiz dostlar :D
  • yeni serverlar gelmiş. 2 serverda sıra yok şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotak

ya nerde toplanacağız karar verin :) ona göre girelim girenler hangisine girdi ??

Byriel deyiz her na kadar full olsada :D
  • eee girenlerin ilk izlenimleri nasıl :) ?????
  • nerden indiriyoruz bu oyunu bitürlü bulamadım sitede yok forumda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotak

eee girenlerin ilk izlenimleri nasıl :) ?????

Gayet güzel
  • blade dancer wowdaki rogue direk değişik ya zaten başlıyorsun direk böle bir kargaşa hakim dünyanın sonu gelmiş gibi bir durum var :D birde 9200 gs ekran kartım kaldırsa başka bişi istemicem :(
  • Resmen ana-baba günü.

Prologue bölümü olarak oyun Warhammer'ı anımsattı bana.
  • GT 9800 ekran kartı ile oynuyorum fps yerlerde bu ne anlamadım gitti... Reaver oynuyorum WoW oynayanlar bilir Arms spec. warriora çok benziyor, ayrıca oyunu çok beğendim... Son olarak Byriel shardında oynayan arkadaşlar nicklerini bi yazarsa iyi olur ben yalnızca Juvixted (Juvo) ile karşılaştım benim nickim: Arslan bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 3 Aralık 2010; 23:58:46 >
  • grafikler ve oyun içi ortam mükemmel detaylar gelicek
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.