Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Parqual

GT 9800 ekran kartı ile oynuyorum fps yerlerde bu ne anlamadım gitti... Reaver oynuyorum WoW oynayanlar bilir Arms spec. warriora çok benziyor, ayrıca oyunu çok beğendim... Son olarak Byriel shardında oynayan arkadaşlar nicklerini bi yazarsa iyi olur ben yalnızca Juvixted (Juvo) ile karşılaştım benim nickim: Arslan bekliyorum arkadaşlar.

Bendede GTS250 var ve FPS yerlerde.

Oyundan attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 4 Aralık 2010; 0:08:42 >
  • Evet içimde hafiften ''klasik bir mmorpg diğerlerinin arasında kaybolur'' gibi bir korku vardı an itibariyle oda kalktı,optimizasyonda tamamlanınca piyasayı sallayacak gibime geliyor
  • fps düşük gösteriyor gölge ve sync kapatırsanız artar. fakat düşük fps olmasın bende hiç sorun

gtx 460 hawk talon attack kartım
  • şu petch işine bir çözüm bulsalar iyi olur son 5 dakika :) giremeden kapanıcak oyun :D:D:D
  • ohbe sonunda nick- karasis ,130 kişi 10 dakika sonra oradayım :) oyun büyük harfle ismi aldığından isim KARASS :) olmuş hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotak -- 4 Aralık 2010; 0:35:24 >
  • Tam oyuna geri girmiştimki oyun tekrar kapandı.Neyse sabah devam ederim artık.İyi geceler.
  • keşke p2p olmasaydı ya :S:S:S:S:S: pfff
  • Bu kalabalıkta ancak koşmayla ilgili feedback verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Bu kalabalıkta ancak koşmayla ilgili feedback verebilirim

Az önce yanımdan oyuncunun biri geçti sanki seke seke gidiyor Talonmaster sen hangi sharddasın?
  • quote:

quote:

Bu kalabalıkta ancak koşmayla ilgili feedback verebilirim

Az önce yanımdan oyuncunun biri geçti sanki seke seke gidiyor Talonmaster sen hangi sharddasın?

Wolfsbanedeyim,bende öyle gidiyorum bir hammadde yada mob gördüm mü biri kapmadan ulaşabilmek için

• faeblightdayım bende
  • quote:

Wolfsbanedeyim

Byriel'e gelseydin iyi olurdu 4 kişi olduk, başlayacak arkadaşlar Byriel Shardında başlarsa ilk Türk guildinin temelini oluşururuz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 4 Aralık 2010; 1:26:24 >
  • quote:

quote:

Wolfsbanedeyim

Byriel'e gelseydin iyi olurdu 4 kişi olduk, başlayacak arkadaşlar Byriel Shardında başlarsa ilk Türk guildinin temelini oluşururuz diye düşünüyorum.

Aslında RP shardı (yanlış hatırlamıyorsam Faeblight) seçmek istiyordum,ama hem onun hemde Byriel'in Full olmasından dolayı boş olduğu için Wolfsbane e kaldım

En azından artik shardlari biliyoruz diğer beta evreleri yada final sürümde daha düzenli bir birliktelik oluşturabiliriz..

Bu arada oyunun shard dağılımını hiç tutmadım

• Az önce 7 level oldum 9 level bir mage'e duel attım adam bana ya bir yada iki kez vurdu o'da vuruşlarım ve DoT larımdan gelen heal sayesinde yok oldu gitti Reaver harika
  • beyler keyim war üyelik aldım ama oyunu nerden indiriyoruz bi yardım
  • bendede sonunda bitti dl. wolfsbane realmindeyim. Eth - Necromancer açtım adım Jezzar!...
  • yalnız bende hiç takılma olmadı oyun full ayarlarda açık herşey shadow açık antialising 16x + 1400-900 çözünürlükte. sistemim: intel core2duo işlemci + 4gb ram + navidia 9600gt ekran kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samanasuke23 -- 4 Aralık 2010; 17:48:51 >
  • quote:

Evet içimde hafiften ''klasik bir mmorpg diğerlerinin arasında kaybolur'' gibi bir korku vardı an itibariyle oda kalktı,optimizasyonda tamamlanınca piyasayı sallayacak gibime geliyor

Dikkat çeken yanı olarak neyi var oyunun? Betayla uğraşmak istemedim videolara bakıyorum şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Evet içimde hafiften ''klasik bir mmorpg diğerlerinin arasında kaybolur'' gibi bir korku vardı an itibariyle oda kalktı,optimizasyonda tamamlanınca piyasayı sallayacak gibime geliyor

Dikkat çeken yanı olarak neyi var oyunun? Betayla uğraşmak istemedim videolara bakıyorum şuan

DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=MadufBPVGrM]

Diğer oyunalara göre aşırı bir dikkat çeken özelliği yok bana(belki Riftler olabilir) göre ama uğraşılmış,iyi tasarlanmış ve çoğu oyunun güzel yanlarını almış bir oyun diyebilriim.Yani öncelikle bu haliyle bile çoğu oyunun final sürümünden daha az bug var,oyundaki ana görev birçok oyundan güzel tasarlanmış,diğer karakterleri çok bilemiyorum ama kılıç kalkan ile savaşırkenki hareketleri(bloklama vs) beğendim.Onun dışında eşya ve mekan tasarımlarınıda sevdim.Oyun genel olarakWoW,EQ2 ve Warhammer karışımı gibi denebilir.

Bence vaktin varsa bir dene önümüzdeki beta evresini belki çok sevmezsin ama pişman olacağını sanmıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=MadufBPVGrM]

Diğer oyunalara göre aşırı bir dikkat çeken özelliği yok bana(belki Riftler olabilir) göre ama uğraşılmış,iyi tasarlanmış ve çoğu oyunun güzel yanlarını almış bir oyun diyebilriim.Yani öncelikle bu haliyle bile çoğu oyunun final sürümünden daha az bug var,oyundaki ana görev birçok oyundan güzel tasarlanmış,diğer karakterleri çok bilemiyorum ama kılıç kalkan ile savaşırkenki hareketleri(bloklama vs) beğendim.Onun dışında eşya ve mekan tasarımlarınıda sevdim.Oyun genel olarakWoW,EQ2 ve Warhammer karışımı gibi denebilir.

Bence vaktin varsa bir dene önümüzdeki beta evresini belki çok sevmezsin ama pişman olacağını sanmıyorum

Rift eğer karşı ırkın bölgesine geçişse Aion'da vardı ondan. Çıksın da öyle bir bakarım. Tiglon'a güveniyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.