Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D Nihilus

Beyler arkadaşlarla tera veya rift başlıyacağız.Sizce hangisi daha iyi adam gibi ikisinin farkları iyi yönleri kötü yönlerini yazıcak adamlar gelirse güzel olur fanboylara gerek yok

Terada karakter özelleştirme diye bir şey yok. Guildinizde 50 tane mage varsa hepsi de aynı yeteneklere sahip. Yani demek istediğim karakterinizi özelleştirebileceğiniz bir talent ağacıdır skill point dağıtacağınız bir yerdir vesaire yok terada. Bu çok büyük bir eksiklik. Riftde de skillerin ve setlerin görselleri çok yavan ve sade fakat karakter çeşidi açısından belki de bulabileceğiniz en geniş oyun. İki oyunu kıyaslayınca Rift daha başlanılabilir duruyor. Aiona bakın bir de onu da sevebilirsiniz.

• Oyunun vuruş hissiyatı hoşuma gitmedi.Henüz 7 levelim.
  • Oyunu indirmeye başladım hangi serverdasınız hangi ırk felan hiç bilmiyorum bir bilgi verirmisiniiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyunun vuruş hissiyatı hoşuma gitmedi.Henüz 7 levelim.

Katılıyorum, en azından kombo vururken bir şeyler hissetmeliydik.
  • benim hoşuma gitti ama onlar pek sevmedi(hele wow oynuyan arkadaş nasıl sevmedi anlamadım ki adam bir sebep söyliyemiyor sadece kötü diyor bu nasıl oyunculuktur anlamadım:D)onlarla tera ben rift oynuycam anlaşılan :D
  • Bu oyun tamamen Free 2 Play mi ? Ben 5 sene Wow oynadım. PVE'ciydim. Meslek kasar,ticaret yapar,dünya turu atar saatlerce balık tutar,mount ve minion toplardım. Rift'te bu tarz şeyler yapabilirmiyim ne çeşit imkanlar var PVE için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bu oyun tamamen Free 2 Play mi ? Ben 5 sene Wow oynadım. PVE'ciydim. Meslek kasar,ticaret yapar,dünya turu atar saatlerce balık tutar,mount ve minion toplardım. Rift'te bu tarz şeyler yapabilirmiyim ne çeşit imkanlar var PVE için ?

Evet oyun f2p ve dediklerini yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene.

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bu oyun tamamen Free 2 Play mi ? Ben 5 sene Wow oynadım. PVE'ciydim. Meslek kasar,ticaret yapar,dünya turu atar saatlerce balık tutar,mount ve minion toplardım. Rift'te bu tarz şeyler yapabilirmiyim ne çeşit imkanlar var PVE için ?

Evet oyun f2p ve dediklerini yapabilirsin.

Teşekkürler bir deniyim o zaman.
  • Bende 2 sene kadar wow oynadım. Resimlerden gördüğüm kadarıyla wow a çok benziyor. Parayı bastıranın daha iyi itemlere sahip olduğu bir oyun değildir inş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

Bende 2 sene kadar wow oynadım. Resimlerden gördüğüm kadarıyla wow a çok benziyor. Parayı bastıranın daha iyi itemlere sahip olduğu bir oyun değildir inş?

Defalarca cevaplandı, artık sorulmasın diye ilk mesaja da eklendi ama gerçekten araştırmayı sevmiyor kimse galiba.

quote:

F2P detayları;

SL paketi alan oyunculara 4 adet soul + character slotu + çanta slotu
    Aylık para veren oyunculara 24 saat arayla kullanılmak üzere 2 saatlik XP, Favor, Currency, Notoriety vb. boostu var

Store'da tek kötü item olarak kutular var. Kutulardan son seviye runelar çıkabiliyor. %100 drop rate değil tabii. Ben iki tane açtım, ikisinden de costume çıktı. Bu kutular AH'de de satılıyor.

Ek olarak, Storm Legion ile gelen bütün haritalar, dungeonlar F2P'lere açık.

• oyun süper gidiyor beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 27 Haziran 2013; 19:00:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

oyun süper gidiyor beyler

İnterneti 8mbit yaptım indiriyorum dur

İndirme hızını kendimiz ayarlayamıyor muyuz? Full hızla çekiyor nete giremiyorum
  • sadece story questleri tamamlamak bir eksiklik yaratır mı arkadaşlar?
  • Storm Regionu bir siteden aldığımız kodla 11 saat online olarak alabiliyorduk. O hala geçerli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Storm Regionu bir siteden aldığımız kodla 11 saat online olarak alabiliyorduk. O hala geçerli mi?

Hayır.
  • alın size kod (siteye giriş yapıp kullanıyorsunuz kodu)
    You have to enter the code on 'your account' on trions website BEFORE activating rift or storm legion

LRKZGZN9FYJKZ2DRJ9JT

10 plat, 14 slotlu çanta vs. veriyormuş. yeni başlayan için iyi para sanırım. ilk binek 2.5 platdı.
    ayrıca:
    - The Novitiate's Phylactery, a trinket that increases all experience gained by 5%
    - You will earn the in-game title, “The Chosen.”

kod sahibine birşey verdiği yok. Salak bir kozmetik pet ile şapka. Onlarıda zaten almıştır çoktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 28 Haziran 2013; 2:00:22 >
  • Guardian Mage açtım 1 saat oynadım lvl 9'da kapadım. Yapmış olduğum bir kaç quest, oyun hakkında yorum yapabilmem için yeterli değil tabiki o yüzden bir kaç hafta daha oynamam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

alın size kod (siteye giriş yapıp kullanıyorsunuz kodu)
    You have to enter the code on 'your account' on trions website BEFORE activating rift or storm legion

LRKZGZN9FYJKZ2DRJ9JT

10 plat, 14 slotlu çanta vs. veriyormuş. yeni başlayan için iyi para sanırım. ilk binek 2.5 platdı.
    ayrıca:
    - The Novitiate's Phylactery, a trinket that increases all experience gained by 5%

kod sahibine birşey verdiği yok. Salak bir kozmetik pet ile şapka. Onlarıda zaten almıştır çoktan.

denedim vermedi :(
  • mailine birşey gelmedi mi? title ile %5 xp bonusu gelmesi lazım kafadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

alın size kod (siteye giriş yapıp kullanıyorsunuz kodu)

LRKZGZN9FYJKZ2DRJ9JT

ayrıca:

Apply code kısmından yapıyoruz değil mi?

Oyunu indiriyorum. Umutluyum bu oyundan.

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.