Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cayi97

Blightweald serverinde guildimiz Phoenix Tail a tüm arkadaşlarımızı bekleriz

Benim anlamadığım hazırda aylardır devam ada guild varken ki server first yapamasak da ona yakın derecelerimiz varken insanların sağa sola neden dağıldığı veya yeni guild kurduğu. Biliyorum herkesin kendi kararı fakat hazır sofraya oturmak varken neden yeni düzen kurmakla uğraşılıyor. Ki guildin birçoğu rifti başından beri oynayan insanlar ara vermiş olsalar dahi benim gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.0 patch'inde mage tank warrior healer rogue healer cleric support oluyor... Yeni skill'ler ve ssler için;
    http://www.riftci.com/forum/viewtopic.php?f=121&t=1154

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yobazcik -- 9 Temmuz 2013; 18:18:30 >
  • Beyler oyuna başladım 10 levelim ama skilleri galiba yanlıs verdim. Sıfırlamak varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubiilay

Beyler oyuna başladım 10 levelim ama skilleri galiba yanlıs verdim. Sıfırlamak varmı acaba ?

var sınıfına ait trainerden sıfırlıyabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Orijinalden alıntı: kubiilay

Beyler oyuna başladım 10 levelim ama skilleri galiba yanlıs verdim. Sıfırlamak varmı acaba ?

var sınıfına ait trainerden sıfırlıyabılırsın

Teşekkürler
  • Oyunda Normalde C ye bastığımda 14 levelim ama Oyun içinde 11 level gösteriyor ve statslarımda bazı bölümler kırmızı. bunun nedenini bilen var mı ?
  • oyunu indirip rogue oldum kasıyorum 30 oldum
    şuan battle bard ım . ama kafama bişi takıldı adamın biri ben tactician ım dedi. soul tree ye baktım tactician diye bişi görmedim nasıl oluyoruz bu taktikci yi?

edit: tamam öğrendim storm legion gerekiyormuş . ozaman hemen meslek ten para kasmaya bakalım

bişi daha sorucam en fazla kaç mesleğimiz olabiliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evre2ka -- 17 Temmuz 2013; 18:13:55 >
  • Ben de başladım yaz okulundan vakit buldukça oynuyorum baya hoş bi oyun. PvEyi çok severim ve oyunun PvEsi çok hoşuma gitti.
    Bu benim necromancer. Dps pek iyi değil ama önerebilceğiniz bi build var mı?
     Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!)
     Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!)

• quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

Zavielde köklü bir Türk guildimiz var. Progressimiz; 4/4 ToDQ, 4/4 FT, 5/5 EE, 2/4 GA
    Regulosu geçen hafta indirdiğimiz için hard modeları deneme şansımız olmadı daha.
    Başvuru için;www.guildcoexist.com

EDIT: Ağırlıklı olarak Defiantız ama PvE serverında olduğumuzdan ırk farketmez.
    Bu arada nickim; Seleucia. Başka serverdan olup da bana soru sormak isteyen olursa friend listesine Seleucia@Zaviel şeklinde ekleyip sorabilir.

oyunu ilk çıktığında 2-3 oynamıştım o zaman 50 lvl max dı full bir adamım var ama unutmuşum herşeyi .Guardian Human tarafında açtım isim Behmen alıp yardımcı olursanız süper olur

• 2v2, 3v3, 4v4 ve 5v5 arena moduyla player created warfrontlar geliyormuş. harika haber

http://www.riftscene.com/player-vs-player/player-created-warfronts-and-arenas-coming-to-a-rift-near-you/
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

2v2, 3v3, 4v4 ve 5v5 arena moduyla player created warfrontlar geliyormuş. harika haber

http://www.riftscene.com/player-vs-player/player-created-warfronts-and-arenas-coming-to-a-rift-near-you/

harbiden muhteşem olmuş sırf arena yok diye bırakmayı düşünüyordum. süper haber :)

• arenanın geliş tarihi ne yani beyler aşagı yukarı?
  • up

• Yok mu hiç yeni başlayan arkadaş?

• ben de bugun indirip baslamayı dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

ben de bugun indirip baslamayı dusunuyorum

Zaviel serverine bekleriz dostum. Çok başarılı Türk guildimiz var. Cleric oynarsan item derdin olmaz ;)

• quote:

quote:

Zaviel serverine bekleriz dostum. Çok başarılı Türk guildimiz var. Cleric oynarsan item derdin olmaz ;)

uyuşturucu taciri gidi oldu

• quote:

quote:

Abi gelirim gelmesine o sıkıntı degil de en buyuk sıkıntım ben f2p takılcam oyunda ne gibi eksiklerim olacak full oynayan adamdan?
  • quote:

quote:

quote:

Abi gelirim gelmesine o sıkıntı degil de en buyuk sıkıntım ben f2p takılcam oyunda ne gibi eksiklerim olacak full oynayan adamdan?

hiçbi eksiğin olmayacak. bineğin biraz yavaş olur belki o kadar benim bildiğim kadarıyla.
  • quote:

quote:

cleric nasıl bir sınıf ?
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.