Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaviel serverında guardian tarafında mage kasıyorum beraber kasabiliriz ekleyin lütfen
    Nickim Epheron
  • arkadaşlar ben de başlamak istiyorum fakat bir kaç sorum var.

client kaç gb?

oyun içinde altın, mount, item gibi şeyler cash para ile alınıyor mu?
  • 15 GB civarı

Cash para derken gerçek para-Dolar Türk Lirası vs.- kastediyorsan evet mount, oyun içi parası vb şeyler alınabiliyor. Ancak oyun sonu en üst seviye giysi ve silahlar kesinlikle alınamıyor.
  • zavielde guild arıyorum. 31 lvl cleric'im. en azından oyunu oynarken muhabbet edip beraber dungeon giricek birilerini arıyorum.

Adım: Starlight
  • Serverler mi kapalı arkadaşlar giremiyorum.?
  • En son açılan sever hangisi bu oyunda??
  • .

2. bir husus da oyun içi guild bulamadım. Daha doğrusu guild buldum fakat alan olmadı. Bir tanesine girdim server değiştiriyoruz demişler tekrar çıktım. henüz oyunu öğrenemedim server değiştirmekle uğraşmak istemedim. bu arada serverım zavial.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 12 Eylül 2013; 15:35:00 >
  • bende baslamayı dusunuyorum varmı baslamak ısteeyen yada aktıf bır guıld guıld olmadan oynanmıyor oyun
  • Öldü mü oyun?
    Streamlarda acayip sövüyorlar bu aralar
  • Oyunu indirdim, Zaviel sunucusunda sanırım rogeu açıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Öldü mü oyun?

Free to Play oyun niye, nasıl ölsün
    Sadece fazla Türk oynayanı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 16 Eylül 2013; 16:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Öldü mü oyun?

oynuyomusunuz hala

ben 60 rogue ve 60 mage kastım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Öldü mü oyun?

oynuyomusunuz hala

ben 60 rogue ve 60 mage kastım

Arkadaşlar bırakınca soğudum ben de bıraktım

• RIFT China kapanıyor.
    Kore de pek iyi durumda değilmiş, oyun Asya 'da çöktü.

Bir RaiderZ vakası mı geliyor?
  • Herhangi bir Türk oluşum var mı Pve odaklı? Fazla Türk oyuncusu yok ve olanlar da çeşitli international guildlere dağınık diye biliyorum.
  • ulan ne oyunlardı arkadaş ya, kimi paralı diye kimi ise henüz çıkmamış olduğu için ağzımızın suyu aka aka videolarını izliyorduk ama düştükleri hale bak
    tera olsun bu oyun olsun raiderz olsun..
  • RIFT in düştüğü bir hal yok aslında... Yeni raidler geleli 2 ay fln oldu. Nerdeyse bütün serverları full çekiyor akşam saatlerinde. Ama raid oyunu olduğu için 20 kişin olmadıktan sonra oynanacak oyun değil maalesef. Yabancı guildler bir alternatif tabi ama o kadar saat İngilizce yi çözmeye ve bir yandan oyun oynamaya çalışınca eğlence değil stres ve baş ağrısı kaynağı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

ulan ne oyunlardı arkadaş ya, kimi paralı diye kimi ise henüz çıkmamış olduğu için ağzımızın suyu aka aka videolarını izliyorduk ama düştükleri hale bak
    tera olsun bu oyun olsun raiderz olsun..

Oyuncu sıkıntısı fazla yok hala yoğun serverlarda. Oynamak istiyorsan oynayabilirsin. PvP içeriği az olduğu için bir süre sonra sıkıyor. Ben 500 küsür saat oynayıp doydum yazın. Arada girip bakınıyorum hala.
  • yıllarca silkroad cabal gibi oyunlar oynadım böyle townları bulunan koca koca haritaları olan.. neyse şimdi lol oynuyorum seviyorumda lolü ama bana bir yanı eksik geliyor hep, karakteri doya doya göremiyorum gezemiyorum falan filan. eğer bu oyun öyleyse oynarım direkt
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.