Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belli bir türk komünitesi yok sanırım oyunun pek bi türçke bilgi bulamıyorum oyunla ilgili ama oyun fena değil başladık bakalım bir süre idare eder
  • Oyunu indiriyorum şuanda,önericeğiniz şeyler neler arkadaşlar,dikkat etmem gereken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Oyunu indiriyorum şuanda,önericeğiniz şeyler neler arkadaşlar,dikkat etmem gereken?

Ayni soruyu ben de sormak istiyorum. Ek olarak, oyunda sıkılmamak için ne yapmak lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu indirmeye başladım arkadaşlar 50 mb indirdikten sonra oyuna giriş yaptım.Ancak grafikler çok kötü geldi ultraya almama rağmen.Acaba oyun tam yüklenmedi diyemi bir bilginiz var mı arkadaşlar ?
  • oyun güzel.

edit: bir kişi bile dediklerimi yanlış anlasa benim için yazdığım o cümleleri doğru kuramadığım anlamına gelir. O yüzden yorumumu siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaralışişman -- 10 Temmuz 2014; 1:52:41 >
  • ko daki türk tayfasıyla mmo oynayan tüm türkleri aynı kefeye koymasan iyi olur bence. Bunca zaman nasıl insanlarla oynadığın az çok belli oluyor. Açıkcası bu kadar nefreti tüm türkler için yazdığından gözümde onlardan bir farkın yok. Bulunduğun ortamı sen seçersin. Her milletden her tarz oyuncu vardır.

Kaldıki wow a para vermek yerine wow oynayanları bile buna davet etmişsin. 15$ ı vermemek için insanlar sevmediği birşeyi mi oynayacak? Rift e birşey demiyorum, pve si iyi bir oyun. Fakat senin düşünce şeklin garip.
    rift i 1 yılda çözmekten bahsetmişsin. Amerikayı yeniden keşfetmene gerek yok. Netde rehberler var, levelın geldikçe ilgili yerleri okursan 1 ayda çözersin. Rift gibi themepark bir oyuna karışık demek ve tutmamasını buna bağlamak yanlış. Çok daha karışık ve tutmuş örnekler bunu çürütür.

"Bizim türkler çökerse, birisi ingilizce 50 gold istedi kesin türktür"... Bu kadar türk düşmanıysan burada insanları davet etme istersen.
    Kısaca sen iyi oyuncuysan düzgün bir insansan öyle olan türk gruplarının içine girersin (tabi ko dan konuşmuyorum. O oyunun ortamını bilmediğim için birşey diyemem fakat bu türk düşmanlığı çok fazla ve antipatik. Ko yu bırakmışsın ama o tavırlar, o düşünce şekli sana işlemiş malesef. Kısa zamanda kurtulman dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 2 Temmuz 2014; 17:59:05 >

• Zaviel'de guardian mage oynamaya başladım herhangi bir oluşum varsa dahil olabilirim isim Pambu. oyun güzel biraz fazla detay var ama sarıyor
  • Oyunun durumu nasıl , en son geçen sene oynamıştım.Bi de ben oynadığım zamanlar gerçek parayla üstünlük kurulamıyordu. Şimdi ki durum nasıl , herkes eşit mantığında mı hala ?
  • Ücretsiz olduktan sonra oynamaya başladım, gayet hoş pve vs. olsun çok eglenceli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir Otomotiv

Ücretsiz olduktan sonra oynamaya başladım, gayet hoş pve vs. olsun çok eglenceli :)

Oyun güzel ama oyundaki Türk guildleri teker teker dağıldı yoksa bende başlayacaktım.
  • oyun pve içeriği sebebi ile övülüyor epey hakkaten pve'si iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

oyun pve içeriği sebebi ile övülüyor epey hakkaten pve'si iyi mi?

Klasik themepark MMO'su gameplay olarak. Ama raidleri dungeonları kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

quote:

misal wildstardan, archeage'den daha mı güzel acaba dungeonları?

ya böyle karşılaştırmalı soru soruyorum kusura bakma şimdi malum bir oyuna başlayınca emek veriyorsun haftalar aylar veriyorsun ben pve oyuncusuyum pvpden pek haz almıyorum haliyle pve isabet oyun arıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

quote:

misal wildstardan, archeage'den daha mı güzel acaba dungeonları?

ya böyle karşılaştırmalı soru soruyorum kusura bakma şimdi malum bir oyuna başlayınca emek veriyorsun haftalar aylar veriyorsun ben pve oyuncusuyum pvpden pek haz almıyorum haliyle pve isabet oyun arıyorum.

dungeonlar bin basar, ama rift devri gecen sene bu zamanlardi.. vadesi doldu artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar rift tam olarak aradigim oyun, f2p olmasida mükemmel ama oyunun devri bitti mi gerçekten ?

Arche age basladim ama server sorunlarindan dolayi oynayamiyorum bir türlü, rift yüklesem pisman olur muyum? Oyun içerigi yönünden hiçbir süphem yok, sadece oyuncu sayisi, server yogunlugu beni düsündürüyor. Yeterli kalabalik var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Özgür__ -- 23 Eylül 2014; 15:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Özgür__

Arkadaslar rift tam olarak aradigim oyun, f2p olmasida mükemmel ama oyunun devri bitti mi gerçekten ?

Arche age basladim ama server sorunlarindan dolayi oynayamiyorum bir türlü, rift yüklesem pisman olur muyum? Oyun içerigi yönünden hiçbir süphem yok, sadece oyuncu sayisi, server yogunlugu beni düsündürüyor. Yeterli kalabalik var mi ?

Hayır oyunun devri bitmedi gayet güzel dolu dolu devam ediyor oyun. Hatta yakında çok büyük bir expension pack gelecek yeni bölgeler dungeonlar falan açılacak. Oyunun atmosferi çok güzel aşırı fantastik değil biraz gerçekçi sayılır. Pvp si müthiş. TR serveri kalabalık değil ama avrupa serveri kalabalık. Fakat herkes eski oyuncu olduğundan ve oyunda level atlamak çok kolay olduğundan ilk levellerde fazla insan bulamayabilirsin Eğer ingilizcen iyiyse bir guilde girip oyundan aldığın zevki 2 katına çıkarabilirsin. Mutlaka denemeni ki öneririm piyasadaki diğer MMO lardan çok farklı. Soruların varsa PM atabilirsin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwanthidan -- 24 Eylül 2014; 12:00:49 >

• iwanthidan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ingilizcem gayet iyi seviyede, zaten yabancı guildlerle birlikte oynamayı daha çok seviyorum mmorpg leri.

Zaviel mi şuanda en yoğun PvE serverı ? Akşam iş dönüşü hemen indirmeye başlıycam

Ara ara pm olsun burdan olsun rahatsız ederim artık seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Özgür__

Çok teşekkür ederim ingilizcem gayet iyi seviyede, zaten yabancı guildlerle birlikte oynamayı daha çok seviyorum mmorpg leri.

Zaviel mi şuanda en yoğun PvE serverı ? Akşam iş dönüşü hemen indirmeye başlıycam

Ara ara pm olsun burdan olsun rahatsız ederim artık seni

Zaviel iyidir fakat serverların pek farkı yok oyun içindeyken istediğin servera (shard diye geçiyor) girebilirsin

• Ben de bir deneyeyim diyorum ZAVIEL diyosunuz yani?
  • Arkadaşlar oyunun dungeon içeriğinin çok zengin olmasından ve sürekli yeni dungeon içerikleri eklendiğinden archeage'in yanında bu oyunada başlamaya karar verdim.

Birlikte başlamak isteyen varsa 5-10 kişi toplanalım derim yabancılarla raid kurmak zor oluyor kendi aramızda raid kurup dungeonlara gireriz diyorum bilmem ne düşünürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 22 Ekim 2014; 13:28:04 >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.