Bildirim
Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (167. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Oyunu oynayanlar resimdeki 3 karaktere pm atabilirler genelde birimiz online oluyor kesin oyunu dönmek yada sıfırdan başlamak isteyenler için ts yi de verebilirim. mesaj atamanız yeterli.
o ya basıp vereceğim nickleri arkadaş ekleyin online görürseniz sağ tıklıyıp tell den yazı yazabilirsiniz.
Shaclown@Zaviel
Zorsk@Zaviel
Dweath@Zaviel
eğer zavieldeyseniz @zaviel yazmanıza gerek yok. -
Şu oyun hep oynamak istediğim bir oyundu.Bir türlü kısmet olmadı bu saatten sonra başlanırmı bilemiyorum. -
Bu oyunu hala oynayan arkadaşlar varsa hangi serverda oynamalıyım, nasıl oynamalıyım, küçük ipuçları gibi şeylerden bahsedebilir mi? Beraber oynamak isteyenlerle de takılabilirim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: EternalFK
Bu oyunu hala oynayan arkadaşlar varsa hangi serverda oynamalıyım, nasıl oynamalıyım, küçük ipuçları gibi şeylerden bahsedebilir mi? Beraber oynamak isteyenlerle de takılabilirim :)
Oynayan türk sayısı baya azaldı ama oyun güzel ingilizcen varsa yabancılarla takıl, ing yoksa büyük sıkıntılar seni bekliyor. -
quote:
Bu oyunu hala oynayan arkadaşlar varsa hangi serverda oynamalıyım, nasıl oynamalıyım, küçük ipuçları gibi şeylerden bahsedebilir mi? Beraber oynamak isteyenlerle de takılabilirim :)
Oyun ölüyor ve hızla oyuncu kaybediyor. Benimde zamanımda beğendim ve bundan 3-4 ay kadar önce başlamayı düşündüğüğm oyundu. ancak biraz araştırma yaptım. oyuncu sayısının çok çok az olduğunu öğrendim. Şuan nerdeyse türk oyuncusu yok diyebilirim. oynayış olarak wow a çok benzeyen bir oyun. wow varken bunu oynamak ne kadar mantıklı ? -
Devilian'a başladım, daha önce TERA oynadığım için alışmam kolay oldu, şimdilik oynuyorum bakalım teşekkürler yorumlarınız için :) -
quote:
Devilian'a başladım, daha önce TERA oynadığım için alışmam kolay oldu, şimdilik oynuyorum bakalım teşekkürler yorumlarınız için :)
Devilian tepeden bakış hocam terayla alakası yok 2 yıl oynadım tera gunner patch inde bıraktım iyice sacmaladilar şimdi de ninja gelmiş lol e döndü oyun :) eski hali olsada oynasak rising zamanları süperdi rifte başlamayı bende düşünüyorum aslında oyuncu sayısı yeterli diye düşünüyorum türk olmasın nolcak terada da türklerle oynamıyordum anlamadığınız yerde açın tercüme ettirin questleri youtube da dolu video var eski oyunların questleri artık sıkıntı değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende indiricem birazdan eskiden oynamıştım biraz tekrar basliycam bilgisi olanlar yazsin en dolu server da başlayalım
rift oynayan yada baslayacak olan varmi ? -
ben oynuyorum bloodiron(pvp) şerverındayım oyundaki adım Livenup. -
quote:
Orijinalden alıntı: kasabianca
ben oynuyorum bloodiron(pvp) şerverındayım oyundaki adım Livenup.
Ben pve server da oynamıştım baya ama oyuncu sıkıntısı yüzünden bıraktım malesef keşke oyun dolsa da oynasak
oyunda uşer var ama türk oyuncu bende göremedim. -
Oyuna gelen güncellemeler tekrar başlama isteği uyandırıyor ama oyunun başları çok sıkıcı gelmişti o yüzden bırakmıştım. Şimdi tekrar indirmeye değermi bilemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
Oyuna gelen güncellemeler tekrar başlama isteği uyandırıyor ama oyunun başları çok sıkıcı gelmişti o yüzden bırakmıştım. Şimdi tekrar indirmeye değermi bilemiyorum.
İndir indir :) ben çok beğendim oyunu. bak ben 3 gündür oynuyorum 65 level yaptım cleric .Yabancı dolu şerverlarda ama türkleri bulamadım hiç. Bir iki tane gördüm onlarlada iletişim kuramadım. Oynuyacaklar varşa oyundaki adım Livenup bana ulaşın. Guildimde yok tecrübemde yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: kasabianca
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
Oyuna gelen güncellemeler tekrar başlama isteği uyandırıyor ama oyunun başları çok sıkıcı gelmişti o yüzden bırakmıştım. Şimdi tekrar indirmeye değermi bilemiyorum.
İndir indir :) ben çok beğendim oyunu. bak ben 3 gündür oynuyorum 65 level yaptım cleric .Yabancı dolu şerverlarda ama türkleri bulamadım hiç. Bir iki tane gördüm onlarlada iletişim kuramadım. Oynuyacaklar varşa oyundaki adım Livenup bana ulaşın. Guildimde yok tecrübemde yok.
1-2 videosunu izledim oyun sıkıcı hala sıkıcı geliyorAtmosferi skill kullanımları pek hoşuma gitmiyor. Başka oyun bakacam ben wildstarı denerim belki
-
Darkageman@Zaviel pm atarsanız yardımcı olurum. Akşam saatlerinde giriyorum craft, quest ve pvp yapıyorum genellikle. Oyun zor zamanlar geçiriyor 2011 den beri oynuyordum 1.5 sene önce ara verdim. Tekrar başladım. Oyunun expansionunu almazsanız max levele ulaşamazsınız expansion 117 tl steam üzerinden. Oyun gayet zevkli ve güzel. Aktif oyuncu sayısı da her geçen gün artmakta. Ben 3-4 ay önce girdiğimde boştu şu an baya oynayan oluşmaya başlamış. Oynayan arkadaşlar varsa benimle iletişime geçerse memnun olurum. Teamspeak te var oradan gerekirse tanışmış oluruz.
Saygılar. -
Oyunda free expansıon veriyolar tekrar döndum gelen olursa pm atabılır
oyun cok guzel zaten wow dan sonra mmo olarak benı saran tek oyun bu oldu fakat hersey kısıtlı paketlerı almadıkdan sonra bısı yapamıyosun takıların kısıtlı olması kotu su oyunu adam akıllı free ye cekıp kozmetık urun karakter gucunu etkılemıyecek ıtemler satsalar her turlu yurur gıder -
quote:
Orijinalden alıntı: kara57
oyun cok guzel zaten wow dan sonra mmo olarak benı saran tek oyun bu oldu fakat hersey kısıtlı paketlerı almadıkdan sonra bısı yapamıyosun takıların kısıtlı olması kotu su oyunu adam akıllı free ye cekıp kozmetık urun karakter gucunu etkılemıyecek ıtemler satsalar her turlu yurur gıder
Selam
Rift pazar gününe kadar son paketi free verıyor bilgi vermek istedim ben 4 farklı account açtım hepsine aldim gelmek istersen pm atabilirsin başlayan baya çok popülasyon artıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X