Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oho ne olmus oyuna ya karakter anımasyonları gıtmıs yoksa bende mı sıkıntı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara57 -- 13 Mayıs 2017; 6:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara57

oho ne olmus oyuna ya karakter anımasyonları gıtmıs yoksa bende mı sıkıntı var

Sende bi sıkıntı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakter adım atmıyo ucarak gıdıyo sankı bı kac yerde daha bu sekılde okudum eskıden bole bısı yoktu bı repaır ettrım
  • playstation 4'de elder scrolls online oynuyorum ama orada biraz yalnız kalmıştım. wowuda aylık ödemeler sebebi ile bırakmıştım.

ps4ü olmayan arkadaşlarla oynamak için rifti tekrar kurduk az oynayacağız bakalım nasıl olacak :D

düzenleme: oyunun dungeon ve raidleri çok güzel dizayn edilmiş çok güzel bir oyun fakat skill animasyonları kombat animasyonları leş gibi. ne vurma hissiyatı var ne büyü atma hissiyatı var. o sebeple bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Ağustos 2017; 3:42:1 >
  • Bir ara ben de denemek istemiştim fakat bi takım aksaklıklardan ötürü oynayamamıştım Rift'i. WoW'daki üç aylık game timeım bittikten ve Legion'a doyduktan sonra ben de tekrardan iyi bir alternatif olan Rift'i denemeye karar verdim. Yardımcı olabilecek, konuyu takip eden birileri varsa bir kaç sorum olacak. Teşekkürler.
  • Oynayan varsa ekleyebilir mi acaba

Steam: OnyTheGhost
  • Oyunun popülasyonu düşük deniyor. Durum nedir? Oynayan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasdaki cogu oyundan guzel oyun fakat degerı bılınmıyo
  • Oyunun popülasyonu eskiye kıyasla gerçekten çok iyi. Ben oynuyorum hatta discord açtım yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. Darkageman@Zaviel pm atabilirsiniz. Sunucu Zaviel. Türkler de oynayan var hala aktif olarak ortam oluşturmaya çalışıyorum muhabbet, sohbet adına. Oynamak isteyen var ise akşamları 8 gibi online oluyorum.

İyi Forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu ilk oynayanlardanım , oyun şuanda ücretli mi

• Merhaba,

Orjinal sürümü şu an ücretsiz. Ücret ödemeniz gerekmeden oynayabilirsiniz. Ama yeni gelen Prime serverlar da oynamak için aylık patron almanız gerekiyor 15 $ aylık. Prime server ne diye sorabilirsiniz kısaca özet geçeyim.

Riftin vanilla yani ilk çıktığı zamanlarından başlayan Fresh-start server. Baya oynayan var ama tek sunucu var o da NA serverı. İleri de EU serverı açacağız diye söylediler eğer çok oynayan kişi sayısına ulaşırsak dün akşam queque bile oldu. Yani bu iyiye işaret. Planları bu serverı 1 yıllık yaparak şu an orjinal server da ki contente kadar getirip karakterleri orjinal serverlara transfer etmekti. Ama sanırsam server uzun süreli aktif kalacak baya yığılma dolayısıyla. Maziyi canlandırmak oyuna Fresh start yapmak isteyenler için baya ideal ve güzel gözükmekte Prime serverı.

Ben orjinal serverında oynuyordum ama bende prime'a geçeceğim gibi. Dün akşam twitch de izlerken mani canlandım gözümde. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkageman31

Merhaba,

Orjinal sürümü şu an ücretsiz. Ücret ödemeniz gerekmeden oynayabilirsiniz. Ama yeni gelen Prime serverlar da oynamak için aylık patron almanız gerekiyor 15 $ aylık. Prime server ne diye sorabilirsiniz kısaca özet geçeyim.

Riftin vanilla yani ilk çıktığı zamanlarından başlayan Fresh-start server. Baya oynayan var ama tek sunucu var o da NA serverı. İleri de EU serverı açacağız diye söylediler eğer çok oynayan kişi sayısına ulaşırsak dün akşam queque bile oldu. Yani bu iyiye işaret. Planları bu serverı 1 yıllık yaparak şu an orjinal server da ki contente kadar getirip karakterleri orjinal serverlara transfer etmekti. Ama sanırsam server uzun süreli aktif kalacak baya yığılma dolayısıyla. Maziyi canlandırmak oyuna Fresh start yapmak isteyenler için baya ideal ve güzel gözükmekte Prime serverı.

Ben orjinal serverında oynuyordum ama bende prime'a geçeceğim gibi. Dün akşam twitch de izlerken mani canlandım gözümde. :)

ölü oyun50 ile 70 dolar para verip paket alıp üstüne iki ay geçmeden beleş yapan firma. kaç senedir yeni bir şey yapmadılar yeni gelen insanlar yeni sanıp başlayıp dolandırılıp oyunu bırakıyor. FTP oyun değil arkadaşlar eski videolarda filan öyleymiş ama artık değil. karakterinizin potansiyelini kullanabilmeniz adına en onlarca dolar vermeniz gerekli. beş kişilik zindan sırasına girip 4 saat bekliyorsunuz akşamın saat 8 inde. rift pişmanlıktır. oyuna her güzel diyen insan tabiri caizse; "he heyyy sen bu zaman geleydin de göreydin he heyy ne galabalığıdı buralar yovvv he heyy ne pehlivanlar ne cengaverler varıdı he heyy bu oyun halen ölmedi he heyy biz halen ayaktayık he heyy ne raüdler varduu pevepe ağuyuduuu he heyy türkler olarak çoohhkk çektürdük yabanculara he heyy" diyen diğer mmolarda eli ayağı tutmayan azınlıktır. orada ne kadar Türk varsa uğursuzdur ve insanları körü körüne teşvik edip günahlarının parçaları haline getiriyorlar. Ne paranızı nede değerli vaktinizi ölü bir oyun, dolandırıcı bir firma ve uğursuz bir oyun güruhu için harcamayın.

Saygılarımla Feyzuli Çakar.

• Öncelikle Merhaba,

Bana kalırsa siz bazı şeylere oldukça çok bilenmişsiniz ki bazı konularda bende bilenmiyor değilim. Oyun F2P olsa bile içinde P2W öğeleri barındırıyor. Lootbox vb. Oyun içinde emek verildiği taktirde her şeyi yapabiliyorsunuz. Oyun içi paranızla gidip 5 $ satılan rex kredisi de satın alıp hem patron olabiliyorsunuz hemde kredi alabiliyorsunuz. Ben oyun ölmedi demedim hala ortamın olduğunu ve benim gibi oynayan 6-7 arkadaşımın da hala aktif olarak bulunduğunu söyledim. Oyunu kötüleyebilirsiniz onu anlarım da insanları kötülemeniz gerçekten hiç hoş değil. Sizin karşılaşmış olduğunuz çıkarcı, yalancı, hilekar insanlar olabilir şükür ben hiç öyle insanlar ile karşılaşmadım. Çok iyi insanlar ile tanışıp dostluk kurdum.

Karakterinizin potansiyelini kullanabilmek için onlarda dolar vermeniz gerekir demişsiniz de ben oyuna tekrar döneli 4 ay oldu 1 kuruş para vermeden zırhımı, silahlarımı vb her şeyimi yaptım bana bunu açıklamanız gerekiyor.

Ben dungeon queque sini 5 dk bekliyorum tank olarak sıra aldığım için ( çok yönlü oynuyorum ) eğer oyunda olsaydınız sizi seri seri 6-7 dungeon farm sokabilirdim ki maalesef oynamıyorsunuz şu an sanırsam.

Oyunda türk guildi zaten yok öyle bir heyecana kapılmış kimse de yok zaten bana sorarsanız. Prime serverının önce ne olduğunu öğrenin ondan sonra sizinle tartışırım gerekirse her türlü detayına kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkageman31 -- 9 Mart 2018; 10:32:28 >

• quote:

Öncelikle Merhaba,

Bana kalırsa siz bazı şeylere oldukça çok bilenmişsiniz ki bazı konularda bende bilenmiyor değilim. Oyun F2P olsa bile içinde P2W öğeleri barındırıyor. Lootbox vb. Oyun içinde emek verildiği taktirde her şeyi yapabiliyorsunuz. Oyun içi paranızla gidip 5 $ satılan rex kredisi de satın alıp hem patron olabiliyorsunuz hemde kredi alabiliyorsunuz. Ben oyun ölmedi demedim hala ortamın olduğunu ve benim gibi oynayan 6-7 arkadaşımın da hala aktif olarak bulunduğunu söyledim. Oyunu kötüleyebilirsiniz onu anlarım da insanları kötülemeniz gerçekten hiç hoş değil. Sizin karşılaşmış olduğunuz çıkarcı, yalancı, hilekar insanlar olabilir şükür ben hiç öyle insanlar ile karşılaşmadım. Çok iyi insanlar ile tanışıp dostluk kurdum.

Karakterinizin potansiyelini kullanabilmek için onlarda dolar vermeniz gerekir demişsiniz de ben oyuna tekrar döneli 4 ay oldu 1 kuruş para vermeden zırhımı, silahlarımı vb her şeyimi yaptım bana bunu açıklamanız gerekiyor.

Ben dungeon queque sini 5 dk bekliyorum tank olarak sıra aldığım için ( çok yönlü oynuyorum ) eğer oyunda olsaydınız sizi seri seri 6-7 dungeon farm sokabilirdim ki maalesef oynamıyorsunuz şu an sanırsam.

Oyunda türk guildi zaten yok öyle bir heyecana kapılmış kimse de yok zaten bana sorarsanız. Prime serverının önce ne olduğunu öğrenin ondan sonra sizinle tartışırım gerekirse her türlü detayına kadar.

Prime sunucusu üyelik sistemine dönüşün timsah göz yaşları ile yeniden gündeme getirilmesidir. Oyunda raid yapılamadığı için kimse genişleme paketlerini almamaktadır. Tank olmadan zindan sırasının gelmediğini belirtmişsiniz buda oyunda tank olmamasının nedeninin kimsenin raid yapmadığı olduğunu gösterir. Oyuna döndüğünüzü söylemişsiniz zaten zamanında gerekli paketleri almışsınız. Yoksa ülkemizde ortalama IQ oranı 90 üzerindeyken aklı başında her MMO oyuncusu rift oynuyor olurdu. Sonuç olarak ya en zekiler yada zeki olduğunu düşünenler oyunu oynamakta. En azından ölü bir oyunun MMO terimini maalesef karşılamadığını biliyorum ve oyunun ne durumda olduğunu bilmeyen insanlar adına bu yoldan geçmiş birisi olarak bir bilgilendirme yazısını paylaştığım için mutluyum. Beni "çıkarcı, yalancı, hilekar" terimleriniz ile doğruladığınız için teşekkürler. Benim açıklamama gerek kalmadan oyunda var olan Türk oyuncu grubunun durumunu gösterdiniz. Yersiz savunmanız adına sizin için üzgünüm ama itirafınız için müteşekkirim.

İlk yazımda açıkladığım gibi...
    quote:

ölü oyun50 ile 70 dolar para verip paket alıp üstüne iki ay geçmeden beleş yapan firma. kaç senedir yeni bir şey yapmadılar yeni gelen insanlar yeni sanıp başlayıp dolandırılıp oyunu bırakıyor. FTP oyun değil arkadaşlar eski videolarda filan öyleymiş ama artık değil. karakterinizin potansiyelini kullanabilmeniz adına en onlarca dolar vermeniz gerekli. beş kişilik zindan sırasına girip 4 saat bekliyorsunuz akşamın saat 8 inde. rift pişmanlıktır. oyuna her güzel diyen insan tabiri caizse; "he heyyy sen bu zaman geleydin de göreydin he heyy ne galabalığıdı buralar yovvv he heyy ne pehlivanlar ne cengaverler varıdı he heyy bu oyun halen ölmedi he heyy biz halen ayaktayık he heyy ne raüdler varduu pevepe ağuyuduuu he heyy türkler olarak çoohhkk çektürdük yabanculara he heyy" diyen diğer mmolarda eli ayağı tutmayan azınlıktır. orada ne kadar Türk varsa uğursuzdur ve insanları körü körüne teşvik edip günahlarının parçaları haline getiriyorlar. Ne paranızı nede değerli vaktinizi ölü bir oyun, dolandırıcı bir firma ve uğursuz bir oyun güruhu için harcamayın.

Rift pişmanlıktır. Eli ayağı başka oyun tutmayan insanların günahlarına ortak olmayınız. Saman altından su yürütüp sizlerin gözlerinizi boyamasına izin vermeyiniz.

Saygılarımla Feyzuli Çakar.

Darkageman31 adlı arkadaşımızın oyun hakkında gerçek düşünceleri:
    quote:

§ 08 Dec 2017, 16:24  Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!)
    2011 de büyük bir heyecanla başladığım ve bu heyecanımı 3 yıl süren deneyimle buluşturduğum bir oyundu rift. Gerçekten de çok sevdim ama o sevdiğimiz rift artık eski rift değil. Çoğu developer'ın gidişinden son olarakta class developer'ın firmadan ayrılması bence bazı sinyalleri artık ciddi ciddi vermekte. Ayrıca son gelen güncelleme ile raid itemlerini real money bir box dan alabiliyorsunuz ( İntel+ upgrade vb itemleri ) Trion'a neler oldu hiç anlamış değili. Storm Legion gerçekten eski kitleyi geri getirmişti ama Nightmare Tide ile sıçıp üstüne de bu saçma sapan tamamlanmamış expansion sundular yetmedi oyunun tüm mekaniğini sil baştan değiştirip Grind'a yöneltmeleri de gerçekten çok aptalca bir karar oldu ve hardcore raider + oyuncular da oyunu bıraktı. Classic server açmaktan bahsediyorlar ama onun da kalıcı olup olmayacağını kendileri bile net şekilde bilmiyorlar. Trion sanırım bütün umudunu Trove'a bağlamış ki rifti bu şekilde bitirmeye çalışmaları gerçekten de üzücü. Ben firmanın yerinde olsam hani başaramıyorsanız bir şeyleri satarım abi oyunu böyle aptallara yatmam ne bileyim forumda insanları banlamam. 3 kere ban yedim doğruları söylediğim için ki gerçekten de sinir bozucu. Sil baştan çekseler hani nasıl desem Rift 2 diye vanillaya geri dönseler bile hazır oyuncu kitlesi çok ama risk almıyorlar veya almak dahi istemiyorlar bu bariz belli. 1 yıl içinde hangi firmadan 4 tane developer işi bırakmıştır onu da aklım fikrim almıyor.

Hani son zamanlarda girip bakanlar var mı bilmiyorum ama serverlar bomboş. Zone event vs desen onu öldürdüler. Gerçekten de çok üzücü abi ya....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feyzuli -- 9 Mart 2018; 13:36:54 >

• Evet doğrudur 8/12/2017 de oyundan soğudumda kullanmış olduğum kendi ellerime yazdığım oyunun bomboş olduğu zamanlardı. Ben o makaleyi yazdıktan sanırsam 1 ay geçmeden 4.3 Crucia Claw diye eklenti getirdiklerinde ben oynamıyordum ayrıca yeni Map ile birlikte yeni event+ Raid rift olaylarını da geri getirdiler. Oyuncu sayısı giderek artmış ki gördüğümde çok şaşırmıştım hala da inanamıyorum. Çünkü Tempest bay'da sinekler geziyordu.

Eventleri kimse yapmıyordu. Sadece quest için yapılıyordu. Grind çok ağırdı ( Eternal Weapon ) questi o görevi nerflediler hem de çok ağır zamanında aylarca uğraşan insanlar artık 1 hafta içinde End game weapon sahibi olabiliyor. Fragment olayına Overhaul getireceklerini söylediler kimse uplamıyor çünkü o da ağır nerf yiyecek. Community'sini dinlemeye başladıklarına inanmaktayım bundan sonra ki Prime olayını çıkardılar ve çok sayıda eski oyuncu oyuna geri döndü. Görünce de inanamadığım söverek bırakan insanlar da buna dahil.

İnsanları kandırmayı, aşağılamayı sevmeyen birisiyimdir çok şükür de öyle devam ediyorum. Ben son zamanlarda olan olayları kim sorduysa zaten anlatıyorum. Sizin için Rift bitmiş olabilir ama hiç oynamayan birisi için oyun ölü kimseye inanmayın bakın bu böyle diyip de oyunu oynuyor hala durum vahim gibi konuşmanız ne kadar çocuk olduğunuzu hatta şu yorumu yazarken bile kendimin de sizin durumunuza düşürdüğümü bile bile yazıyorum.

*Raid rift yaparak Lesser elde edebilirsiniz ( Para vermeden )
    *End game weapon grind yaparak elde edebilirsiniz ( Para vermeden )
    *Craft mat satarak çok rahat para kasabilirsiniz ( Para vermeden )
    *Oyun içi parayla gidip Rex kredi alıp açık olmayan buildlerinizi açabilirsiniz. ( Para vermeden )
    *Craft endgame Bow ve Helmet craftlatabilirsiniz Matlar ile ( Para vermeden )

Bu tarz yorumları yapan insanların oyunu ne kadar oynadığını düşünerek varsayarak yorumlarını dikkate almanızı rica ediyorum.

Oyun içinden bana her türlü ulaşabilirsiniz;

Darkageman@Zaviel.

İyi Forumlar dilerim.

• quote:

Evet doğrudur 8/12/2017 de oyundan soğudumda kullanmış olduğum kendi ellerime yazdığım oyunun bomboş olduğu zamanlardı. Ben o makaleyi yazdıktan sanırsam 1 ay geçmeden 4.3 Crucia Claw diye eklenti getirdiklerinde ben oynamıyordum ayrıca yeni Map ile birlikte yeni event+ Raid rift olaylarını da geri getirdiler. Oyuncu sayısı giderek artmış ki gördüğümde çok şaşırmıştım hala da inanamıyorum. Çünkü Tempest bay'da sinekler geziyordu.

Eventleri kimse yapmıyordu. Sadece quest için yapılıyordu. Grind çok ağırdı ( Eternal Weapon ) questi o görevi nerflediler hem de çok ağır zamanında aylarca uğraşan insanlar artık 1 hafta içinde End game weapon sahibi olabiliyor. Fragment olayına Overhaul getireceklerini söylediler kimse uplamıyor çünkü o da ağır nerf yiyecek. Community'sini dinlemeye başladıklarına inanmaktayım bundan sonra ki Prime olayını çıkardılar ve çok sayıda eski oyuncu oyuna geri döndü. Görünce de inanamadığım söverek bırakan insanlar da buna dahil.

İnsanları kandırmayı, aşağılamayı sevmeyen birisiyimdir çok şükür de öyle devam ediyorum. Ben son zamanlarda olan olayları kim sorduysa zaten anlatıyorum. Sizin için Rift bitmiş olabilir ama hiç oynamayan birisi için oyun ölü kimseye inanmayın bakın bu böyle diyip de oyunu oynuyor hala durum vahim gibi konuşmanız ne kadar çocuk olduğunuzu hatta şu yorumu yazarken bile kendimin de sizin durumunuza düşürdüğümü bile bile yazıyorum.

*Raid rift yaparak Lesser elde edebilirsiniz ( Para vermeden )
    *End game weapon grind yaparak elde edebilirsiniz ( Para vermeden )
    *Craft mat satarak çok rahat para kasabilirsiniz ( Para vermeden )
    *Oyun içi parayla gidip Rex kredi alıp açık olmayan buildlerinizi açabilirsiniz. ( Para vermeden )
    *Craft endgame Bow ve Helmet craftlatabilirsiniz Matlar ile ( Para vermeden )

Bu tarz yorumları yapan insanların oyunu ne kadar oynadığını düşünerek varsayarak yorumlarını dikkate almanızı rica ediyorum.

Oyun içinden bana her türlü ulaşabilirsiniz;

Darkageman@Zaviel.

İyi Forumlar dilerim.

Değerli Darkageman31 anlattığınız şeylerde bir çelişki var maalesef...

quote:

"Community'sini dinlemeye başladıklarına inanmaktayım bundan sonra ki Prime olayını çıkardılar ve çok sayıda eski oyuncu oyuna geri döndü."
    "Prime serverının önce ne olduğunu öğrenin ondan sonra sizinle tartışırım gerekirse her türlü detayına kadar."
    "Ama yeni gelen Prime serverlar da oynamak için aylık patron almanız gerekiyor 15 $ aylık."

Bu şekilde Prime için teşvikte bulunuyorsunuz sonrasında ise...

quote:

"*Raid rift yaparak Lesser elde edebilirsiniz ( Para vermeden ) "
    "*End game weapon grind yaparak elde edebilirsiniz ( Para vermeden ) "
    "*Craft mat satarak çok rahat para kasabilirsiniz ( Para vermeden ) "
    "*Oyun içi parayla gidip Rex kredi alıp açık olmayan buildlerinizi açabilirsiniz. ( Para vermeden ) "
    "*Craft endgame Bow ve Helmet craftlatabilirsiniz Matlar ile ( Para vermeden ) "

Para vermeden lafını eksik etmiyorsunuz. Sizi anlıyorum oyunun bir hayranısınız ama aylık olarak $15(57,2TL) verip soul paketlerini alıp sırf çanta slotu açmak için bile para verilmesi gereken bir oyunu neden insanlar tercih etsin? Mevcut riftin oyuncu potansiyeli WoWun en kötü sunucusunun onda biri kadar oyuncuya sahip değil. Hatta rift+archeage oyuncularını toplasak bile belki wow 999 sunucusunun biri etmez. Aramızda SWtOR oynayan arkadaşlarımız varsa şayet riftde durum P2W olarak daha vahimdir. Başlığı takip eden arkadaşlar için tekrar söylüyorum. Rift pişmanlıktır. Yukarıda gördüğünüz gibi oyunun büyük bir hayranı olan arkadaş bile oyuna olan nefretini dile getirmiş 3 ay önce. Zaten önceki yazılarımda daha fazlasını anlattım var olan oyuncu grubu için yorumlarımı ekledim. Sizde benim gibi üzülmeyin.

• Bu oyun baya güzeldi, oyuncusu varsa hala oynanabilir. Ben pek fazla oynamamıştım fakat şu sıralar mmorpg yokluğunda denenmesi gerekli.

• Oyuncusu hala var. Hatta eski oyuncuların çoğu bile oyuna geri döndü. Prime serverı gerçekten çok hareketli live da öyle. Eventler, Rift farmlar, Dungeonlar, Raidlerin arkası kesilmiyor sürekli bir aktivite var.

Hala söylemiş olduğum gibi para vermeden de çoğu şeye sahip olabileceğiniz zaman geçirmek için ideal ve güzel bir oyun. Eski zamanlarda ki gibi değil bazı şeyler o konuda kim ne derse hak veririm ama şu anki sürüm gayet hareketli ve ideal.

Feyzuli adlı arkadaşın kim olduğu konusunda bilgim yok fakat ne kadar süre oynamış olacağı konusunda gerçekten aklımda soru işaretleri var. Türk community sini kötülüyor üstüne çıkarcı ilan ediyor. Sadece anlam veremiyorum, üzülüyorum bu duruma. Ama kendisini tanıyor gibiyim ve ona hala saygım var.

Hatta oyun içi fotoğrafımı da paylaşayım burada yorum yazmışken.

İyi Forumlar dilerim.

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!)

• darkageman31 kullanıcısına yanıt
    ben bu nicki hatirliyorum. ya Rhaimin klanindan, ya da archeageden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 19 Mart 2018; 16:24:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim abinin klanında uzun süre oynadım. Hatta onun guildinden arkadaşlar ile de şu an oynamaktayız.

Zorsk
    Fenauzerim
    nytz

Online olarak oynuyorlar ara sıra. Bende senin ismini anımsar gibiyim Funky furkan olabilme şansınız var mı acaba ? :D
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.