Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guildi bulup 3-4 kişiye mesaj attım sen de dahil olmak üzere ama galiba AFK'tın ?
  • Ben guardian açmıştım. Defiant tarafında bir guilde giremem sanırım. Guardian tarafında var mı guild ?
    Nick:AudreyTautou Rogue um.
  • arkadaşlar sanırım oyunda ırklar var, ırk savaşı varmı? terada yoktu ondan soruyom savaşabileceğimiz battlegroundlar şehir basma vs gibi şeyler varmı?pvp zevklimi zevkli değilse hiç başlamayım level kasmak zormu? sorularım şimdilik bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 18 Haziran 2013; 19:42:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Ben guardian açmıştım. Defiant tarafında bir guilde giremem sanırım. Guardian tarafında var mı guild ?

audrey benim eski nickim la ayık ol :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Ben guardian açmıştım. Defiant tarafında bir guilde giremem sanırım. Guardian tarafında var mı guild ?

Girersin, konuyu değil şu iki sayfayı okuma zahmetine katlansaydın görürdün cevabını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 19 Haziran 2013; 10:16:44 >
  • arkadaşlar indiriyorum guilde geleceğim ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwing -- 19 Haziran 2013; 9:47:11 >
  • Oyun 2 dakikada bir donmaya başladı herhangi bir hata almıyorum birden donuyor ve görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Ben dc mi oluyorum yoksa pc ile ilgili bir problemim mi var anlayamadım
  •  Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!)
  • 22 level oldum ama hala hiç bir şey anlamadım oyundan ^^ boş boş bakıyorum görevleri yapıp
  • Hangi serverdasınız İcewatch mı neyse ondaydım f2p oldukdan sonra bu server trial serverıymış başka servera geç dedi nredesiniz siz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D Nihilus

Hangi serverdasınız İcewatch mı neyse ondaydım f2p oldukdan sonra bu server trial serverıymış başka servera geç dedi nredesiniz siz ?

Zaviel
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: D Nihilus

Hangi serverdasınız İcewatch mı neyse ondaydım f2p oldukdan sonra bu server trial serverıymış başka servera geç dedi nredesiniz siz ?

Zaviel

Saol
  • Dostlar guildden atmayın beni online olmuyor diye butler yarin bitiyor tekrar size yetişeceğim haberiniz olsun nick; krethuss yine

• bloodironda guardian oynayan varmı beyler.paslaşalım Shadowturkoman tell yapın :D
  • Bloodrion guardian tarafında oynayan varsa : Vladtoryon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

Dostlar guildden atmayın beni online olmuyor diye butler yarin bitiyor tekrar size yetişeceğim haberiniz olsun nick; krethuss yine

Sıkıntı Yok sınavlarını hallet gel dostum. Başarılar : )

Edit: Bütlere kalan , tatile giden , kendince isleri olan arkadaslarımızda var ben dahil. Raidcall bu aralar durgun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 20 Haziran 2013; 20:17:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

Dostlar guildden atmayın beni online olmuyor diye butler yarin bitiyor tekrar size yetişeceğim haberiniz olsun nick; krethuss yine

Sıkıntı Yok sınavlarını hallet gel dostum. Başarılar : )

Edit: Bütlere kalan , tatile giden , kendince isleri olan arkadaslarımızda var ben dahil. Raidcall bu aralar durgun olabilir.

Tamam dostum.Bitti ya kurtulduk geliyorum

• Arkadaşlar yararlı addonlar soullar için bakabileceğim güncel bir site varmı google dan arattım baya hep eskiler var Pyro mage oynuyorum yardımcı olabilecek deneyimli bi arkadaş varsa şimdiden teşekkürler.

oyun içi
    Zaviel / Ayumikyoko
  • bloodironda guardian oynayan var mı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

Arkadaşlar yararlı addonlar soullar için bakabileceğim güncel bir site varmı google dan arattım baya hep eskiler var Pyro mage oynuyorum yardımcı olabilecek deneyimli bi arkadaş varsa şimdiden teşekkürler.

oyun içi
    Zaviel / Ayumikyoko

Curse'den bulabilirsin addon ları sıkıntı olmaz. Pyro için full 61 pyro gitmek en mantıklısı. 35 e kadar kastım ve memnun kaldım diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.