Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de başlıyorum oyuna, birlikte oynayabileceğimiz server hangisi ? Dh olarak birlikte oynayalım.
  • Bloodiron Defiant tarafında bulunan arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilir. Open World PvP, Dungeon bulma konusunda birbirimize yardımcı olabiliriz. Ayrıca Bloodiron içerisinde herhangi bir guild var mı içerisinde türklerin çoğunlukta olduğu bu konuda bilgisi olan varsa şahane olur.

DPS Rogue ya da Tank ihtiyacınız olduğunda ya da oyun için sormak istediğiniz bir şey olduğunda Liliesta olarak bana whisp atabilirsiniz, neredeyse bütün gün oyundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redall -- 17 Haziran 2013; 6:46:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Musluman Metalci

Arkadaşlar ben de başlıyorum oyuna, birlikte oynayabileceğimiz server hangisi ? Dh olarak birlikte oynayalım.

Zaviel - Defiant tarafındayız zaten DH forumu olarak.
  • Bu arada herkes defiant açtı diye defiant açmak zorunda değilsiniz, guardian ya da defiant olmanız grup kuramama ya da aynı loncaya girememe gibi bir kısıtlama getirmiyor.
  • Zaviel sürekli full argent ti sanırım orda açıp denedim dün oyun sardı zaviel hep full se argent te takilicam acayip yoğun oyun kalabalık sıra bekleme olmasa zavielde oynardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

beyler bu oyunda karakteri özel yapan itemler yok mu? gw2 gibi mi bu oyunda.moblardan nadir düşen itemler filan yok mu? 60 lvl e geldiğimde herkezler eşit olup combo oluşturup dalmak çok monoton olmaz mı? biraz aydınlatabilirmisiniz beni? ne çok soru sordum arkadaş

cevap vercek yok mu ?
  • arkadaşlar bir elinde kitap bir elinde mace olan cleric modeli var, oyuna bunla başlayim mi ? ne özelliği var partide yer bulabilir mi; healer değil sanırsam
  • quote:

quote:

beyler bu oyunda karakteri özel yapan itemler yok mu? gw2 gibi mi bu oyunda.moblardan nadir düşen itemler filan yok mu? 60 lvl e geldiğimde herkezler eşit olup combo oluşturup dalmak çok monoton olmaz mı? biraz aydınlatabilirmisiniz beni? ne çok soru sordum arkadaş

cevap vercek yok mu ?

WoW oynadıysan aynı sistem var. GW 2 gibi değil yani, raidler vs var aynı şekilde.
  • Arkadaşlar herkese merhaba...

Oyunu indirdim deneme amaçlı açıkçası wowdan sonra beni tatmin etti.Senelerce wow oynadıktan sonra bir yerde bırakmak geliyor içinden :)

Aklıma takılan bir kaç şeyler oldu..

google'dan tarattım ancak türkçe talent açıklamalarının bulunduğu bir site bulamadım.Böyle bir site var mıydı acaba?Oyundaki build sistemi çok hoşuma gitti.Ancak yeni olunca lvling konusunda en iyisi hangisi bir türlü çözemedim.Rogue oynuyorum...Sab çook hoşuma gitti aslında çok farklı ama pek tavsiye edilen bir build olmamış...Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?Birde oyun sırası beklememek için paketleri almak yeterli mi?
  • Bir arkadaş 200mb da olmasına ragmen girip oynayabildigini söylemiş bu çok güzel özellikle benim gibi 1mbt internet ile indirenler için :) deneyeceğim umarım bende de olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Roy Fokker

quote:

Orijinalden alıntı: judge54

F2P oyunculara kısıtlamalar neler ?

Aynen bunu bende merak ediyorum.

Konuda defalarca bahsedildi. Google'dan iki saniyenizi almadan cevabı bulabilirsiniz. Ama yine de anlatayım;

SL paketi alan oyunculara 4 adet soul + character slotu + çanta slotu
    Aylık para veren oyunculara 24 saat arayla kullanılmak üzere 2 saatlik XP, Favor, Currency, Notoriety vb. boostu var

Store'da tek kötü item olarak kutular var. Kutulardan son seviye runelar çıkabiliyor. %100 drop rate değil tabii. Ben iki tane açtım, ikisinden de costume çıktı.

İlerde sorarsınız belki şimdiden cevaplayayım, Storm Legion ile gelen bütün haritalar, dungeonlar F2P'lere açık.

F2P de kaç soul seçme hakkı var ? Digerleri ile eşit degilse bu büyük güç farkı yaratmaz mı ? Önemli şeyler gibi geldi de bunlar bana

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

quote:

quote:

Konuda defalarca bahsedildi. Google'dan iki saniyenizi almadan cevabı bulabilirsiniz. Ama yine de anlatayım;

Aylık para veren oyunculara 24 saat arayla kullanılmak üzere 2 saatlik XP, Favor, Currency, Notoriety vb. boostu var

Store'da tek kötü item olarak kutular var. Kutulardan son seviye runelar çıkabiliyor. %100 drop rate değil tabii. Ben iki tane açtım, ikisinden de costume çıktı.

İlerde sorarsınız belki şimdiden cevaplayayım, Storm Legion ile gelen bütün haritalar, dungeonlar F2P'lere açık.

F2P de kaç soul seçme hakkı var ? Digerleri ile eşit degilse bu büyük güç farkı yaratmaz mı ? Önemli şeyler gibi geldi de bunlar bana

soul seçme hakkı diye bişey yok, storm legion ek paketiyle eklenen soulları kullanamıyorsun sadece, dengesizlik yaratmıyor, SL ile eklenen soulu öbürüyle counterlayabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

quote:

quote:

quote:

quote:

soul seçme hakkı diye bişey yok, storm legion ek paketiyle eklenen soulları kullanamıyorsun sadece, dengesizlik yaratmıyor, SL ile eklenen soulu öbürüyle counterlayabiliyorsun.

Anladım yani karakteri yaratırken soul falan seçmiyoruz peki bu soulları nasıl kullanacagız o zaman ? Bir sorumda hangi serverde oynamam gerekiyor. Son server blodion galiba FULL oldugu için girmesi zor gibi geldi :) zavieln recomended olarak görünüyor orada mı başlıyayım türkler ve user çok var mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım yani karakteri yaratırken soul falan seçmiyoruz peki bu soulları nasıl kullanacagız o zaman ? Bir sorumda hangi serverde oynamam gerekiyor. Son server blodion galiba FULL oldugu için girmesi zor gibi geldi :) zavieln recomended olarak görünüyor orada mı başlıyayım türkler ve user çok var mı ?

Karakter oluştururken trionun kendi yaptığı buildlerden seçiyorsun bir tane, oyuna girdiğinde N tuşuna basıp değiştirmek istediğin soula tıklıyorsun açılan yerden istediğini seçiyorsun, storm legion soulları hariç hepsini seçebilirsin.

En yeni server zaviel, ardent ve bloodironda da oynayan Türkler var bildiğim kadarıyla.

• Oyunu geceden beri indiriyordum , gündüz oynamaya başladım 15-20 dakika takıldıktan sonra çıktım. Patch has failed diye hata geldi tekrar üye girişi yaptım şimdi en baştan indiriyor. Normalde en baştan başlamaması gerekir bu böyle olucaksa ben 10 gb ı indiremem.
  • Pvp server geçeydiniz yahu ekşın olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Pvp server geçeydiniz yahu ekşın olurdu.

Hangi ekşından bahsediyorsun? 50-60 level adamların 30-40 level haritalarında dolanıp önüne gelene iki atmasından mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Pvp server geçeydiniz yahu ekşın olurdu.

Hangi ekşından bahsediyorsun? 50-60 level adamların 30-40 level haritalarında dolanıp önüne gelene iki atmasından mı?

Katıksız Manyak !^'+%
    Onun cezası vardır elbet.Eşit seviyedekilerle slot için savaşsak falan iyi olurdu.
  • Arkadaşlar şimdi biz tam olarak hangi serverde ve hangi klan adı altında toplanıyoruz ? Ben oyunu beğendim yani eski bi MMORPG oyuncusu olarak hoşuma gitti ama şuan çok karmaşık gözüküyo,klanımız varsa yardımcı olmak isteyenlerden itinayla yardım istiycem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RazoriTy

Arkadaşlar şimdi biz tam olarak hangi serverde ve hangi klan adı altında toplanıyoruz ? Ben oyunu beğendim yani eski bi MMORPG oyuncusu olarak hoşuma gitti ama şuan çok karmaşık gözüküyo,klanımız varsa yardımcı olmak isteyenlerden itinayla yardım istiycem :D

Zaviel server Defiant tarafı. Turks Guildi.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.