Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: losewlee

oyun f2p mi p2p mi ?

Will I have to buy a subscription to play RIFT?
    Yes, you will need to buy a monthly subscription to play RIFT. However, the exact price is still being determined and will be announced much closer to game�s launch.

P2P

quote:

Orijinalden alıntı: losewlee

oyun f2p mi ?

çift mesaj oldu ama öbürünü editlesem çok dolacaktı..

• varya yatıcam sadece 7-8 gb bir client gelirse uyurken indirsin diye bekliyorum halen emailler gelmedi forumda 3-4 saat önce kısa bir süre sonra göndereceklerini söyledikler.

edit: şuan orada saat 5 PM olması lazım 1 saat daha bekler yatarım sonrasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 1 Aralık 2010; 2:01:52 >
  • Pm attım ben sana Headhunter ulaşmadımı? Birde senin yazdığın mesajları göremiyorum :S
  • hocam email gitmiyor hata mesaji gelmis simdi

----- The following addresses had permanent fatal errors -----
    <aliserkansezgin@*****************>
  • indirdim kurdum henuz tum emailler gelmedi. 6.5 gb
  • msn'e ekledim. @aol.com adresi
  • mail gelmeden sen nasıl dl ettin kurdun oyunu headhunter? sitede de yok dl.linki??
  • Rift: Planes of Telara'nın Avrupa yayımcısı Ubisoft oldu ilgili haber için tıkla

quote:

Orijinalden alıntı: samanasuke23

mail gelmeden sen nasıl dl ettin kurdun oyunu headhunter? sitede de yok dl.linki??

Headhunter VIP üye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 1 Aralık 2010; 14:27:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual

Rift: Planes of Telara'nın Avrupa yayımcısı Ubisoft oldu ilgili haber için tıkla

quote:

mail gelmeden sen nasıl dl ettin kurdun oyunu headhunter? sitede de yok dl.linki??

Headhunter VIP üye

Avrupa dağıtımcısı Ubisoft olduğuna göre Türkiye'ye de Tiglon getircek büyük bir ihtimal. Umarız Aral gibi kazıkcı bi fiyat politikası uygulamaz.
    Sabırsızlıkla gelicek maili bekliyorum umarım betaya seçilmişimdir. Aion'da artık kabak tadı noktasına geldi yeni tatlar lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 1 Aralık 2010; 14:43:22 >

• bende tam ubisoft'u yazmaya gelmiştim. GOA gibi dandik bir firma ile anlaşmadıklarına sevindim en azından. Bakalım Ubisoft neler getirecek. Açıkca söylemek gerekirse Trion (US) yayınlayıcı çok başarılı aynı zamanda yapımcılarda.

DL ye gelince evet ben VIP üyeyim. Zaten indirmemiş olsam bu bilgileri paylaşamazdım. Şuan resmi forumda beta testerlar için yeni bir forum var genelde orada yazıyor hesapları aktif olanlar.
  • Ubisoft mu? Geçmiş olsun şimdiden
  • quote:

Ubisoft mu? Geçmiş olsun şimdiden

Fiyasko bir şirketmiş gibi imalı yazmana anlam veremedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual

quote:

Ubisoft mu? Geçmiş olsun şimdiden

Fiyasko bir şirketmiş gibi imalı yazmana anlam veremedim...

Değil mi? Şimdiye kadar ertelenmeden çıkmış oyunu var mı bu şirketin? PC oyuncusuna evlatlık muameleleri falan..
  • Ubisoft eh daha kötü olabilirdi..

Client için parça parça e-mail göndermektense daha düzgün birşey yapılamaz mıydı acaba..
  • quote:

Değil mi? Şimdiye kadar ertelenmeden çıkmış oyunu var mı bu şirketin? PC oyuncusuna evlatlık muameleleri falan..

Oyunları erteleniyor diye yada evlatlık (Sanırım konsollara daha önce oyun çıkarmasından sebep yazmışsın ki her şeyin bir sebebi vardır) muamele etmeleri bence Ubisoft'u (Bahsi geçen şirketin 2009/2010 mali geliri 870 milyon Euro diye biliyorum) fiyasko bir şirket yapmaz, kaldıki şimdiden geleceğe dair kesin konuşmalar yapmamak lazım.
  • Beyler konular bende görünmüyo,sadece en üst konu görünüyo sorun ne acaba ?
  • dua et sen believeme ea. değil yada blizzard. arada sırada fazla bekletmeden çıkarır oyunları. en azından ea. gibi oyunların içine etmez ubisoft yada blizzard gibi 4-5 sene bekletmez en az. her oyunda diablo+warcarft oyunlarını beklemekten starcraftta var ömrümüz geçti ubisoft a dua sen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexaton

Beyler konular bende görünmüyo,sadece en üst konu görünüyo sorun ne acaba ?

Genel bir sorun, konu dışında birkaç konu var onla ilgili,düzeltilene kadar herkes Riftle ilgilenmek zorunda

En azından bende sadece Rift gözüküyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexaton

Beyler konular bende görünmüyo,sadece en üst konu görünüyo sorun ne acaba ?

neden bilmiyorum ama bende de oluyor arasira
  • quote:

dua et sen believeme ea. değil yada blizzard. arada sırada fazla bekletmeden çıkarır oyunları. en azından ea. gibi oyunların içine etmez ubisoft yada blizzard gibi 4-5 sene bekletmez en az. her oyunda diablo+warcarft oyunlarını beklemekten starcraftta var ömrümüz geçti ubisoft a dua sen...

--

Blizzard 4-5 sene bekletiyor da kusursuz yapmıyor mu? Bunun nesi kötü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 1 Aralık 2010; 18:52:03 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.