Şimdi Ara

Rift Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • paralı üyelik çok büyük bir eksi. denemek isterdim ama bu yolu oyun sahibi kendi tıkamış ... :(
  • Bence oyuna puanınız biraz fazla ayrıca ingilizce kullanımızda gayet iyi olur olmadık şeyi Türkçeye çevirmeye çalışmamışsınız ama dediğim gibi bu oyuna bu puan fazla.
    Sizden bi TF2 incelemesi bekliyorum.
  • wow fancıkları basmış beyler. oyunu oynamadan yorum yapanlar coşturmuş yine ahah
  • Mümkünse tanıtımların hepsini sen yap, zira bayan sesi tanıtımlara daha güzel gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Mümkünse tanıtımların hepsini sen yap, zira bayan sesi tanıtımlara daha güzel gidiyor

Hocam gece gece güldürdün on dakka kardıma ağrı girdi ya.O nasıl bir avatardır .
  • Oyunun oynanış açısından WARHAMMER ONLİNE'a acayip benzediğinden kimse bahsetmemiş.İlginç
  • Bayan editör :S :S :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra_storm

Bayan editör :S :S :S

Yumuşak üye :S :S :S
  • Geç kalan bir inceleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 16 Ağustos 2011; 20:04:51 >
  • Bu tarz oyunlara alışamadım gitti.
  • Kaçııııııın free to playci
  • 2.yorumaydı bu.
  • İnceleme için teşekkürler söylememe gerek yok ama buradaki üyelerin çoğu 0-6 yaş kapasitesinde olduğu için bazı şeyleri kavrayamıyorlar.Gayet güzel bir tercih yapmışsınız oyun konusunda.
    İncelemelerinizin devamının gelmesi dileğiyle...
  • Sesiniz biraz geride kalmış sanki oyunun sesi biraz daha kısık olsaydı iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.