Şimdi Ara

Rift Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarafını seç, istilalardan kurtul ve Rift'e gir...

• Bu güzel inceleme için teşekkürler...
  • Şu güzel inceleme için teşekkürler...

Silkroad ında ıncelemesını yapabılırmısınız ?_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTaR0 -- 15 Ağustos 2011; 2:42:16 >
  • Grafikleri, müzikler kadar övmediniz, ama müziklere 7.0 verdiniz.Bu kadar övülmeden sonra neden o puanı verdiğinizi de açıklamadınız. Bir de 10-11.30 arası oyun sesi, sizin sesinizi bastırmış ve ne dediğinizi anlayamadım.

İnceleme için de çok teşekkür ederim.
  • video inceleme için çok tesekkurler....
  • bu tarz oyunlara bir alaşamadım gitti
  • Teşekkürler güzel inceleme , fakat bana güzel oyun gibi gelmedi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dandik dandik oyunlar incelemeye devam :)
  • saçmalama bilindik oyunları niye incelesin zaten mmo inceliyo :D bliyosan biliyosundur 2 senedir oynadığın oyunun incelemesini görüp mutlu mu olcan
  • Güzel olmuş inceleme elinize sesinize sağlık :)

blizzard3 sen call of duty ya da modern warfare falan göremk istiyosun paso sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

dandik dandik oyunlar incelemeye devam :)

Çok cool oldun şimdi . Özellikle smiley bitirdi olayı heryer yıkılıyor şuan.
  • RP server denince her zaman olduğu gibi zırhları çıkarılmış danseden playerlar geliyor tabiki akla. Çoğunluklada female karakterler oluyorlar ne hikmetse..
    Çok iyi olabilecek iken biraz boşa harcanmış bir oyun olduğunu söyleyebilirim 1ay cıvarındaki denemem sonucu, yakında F2P kervanına katılırsa çokta şaşırmam açıkcası.
  • Birtek Knight Online incele demediğiniz kalmış.
    Benim beklediğim incelemer daha çok bilinmeyen oyunlar veya yeni çıkan oyunlar.
    Betadaki oyunlarda incelenemeyeceğine göre pek fazla incelenicek güzel oyun yok.
  • WoW gibi bir kral varken kimse böyle oyunlara bakmaz zaman kaybı
  • ahahah rifte dandik dedi. ne zaman oldu vahim kaza kardeş aydınlat bizi?? :(((((
  • kesin eksi alıcam ama bana çok world of warcrafta özenilmiş gibi geldi
  • misafir wow gibi kral oyunun 600.000 oyuncusunu kaybetmesine bu oyun sebep oldu.
    Sebep ise grafik motoru eski oluşu ve oyunun ömrünü dolduruyor oluşu oyunun grafik motoru değişirse(wow) en az bi 10 yıl daha oynanır
  • Çok fazla ingilizce kullanılmış incelemede , birde karakterler tanıtılırken ; konuşmada ki akıcılık gitmiş. İngilizce dungeonları anlatmanız videoyu ileriye sarmamıza neden oldu galiba.
  • WoW'un oyuncu kaybetmesine başka oyun sebep filan olmadı. WoW son gelen ek paketlerle kendini bitirdi. Hardcore oyuncular casual contentlerin çoğalmasından dolayı bıraktı. Ee tabi 10 senedir oynayıp da sıkılanlar da olabilir.
  • aylık ücret ne kadar acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.