Arkadaşlar sizce Song Beşiktaşta oynayamaz mı ? Bu sene çok takip edemedim fakat Gs da olduğu zamanlarda hep beğenimi toplamıştır.Trabzon da göndermeye çalışıyor zaten.Top geçer adam geçmez tarzı bi adamdı.Hem kaç yıldır Türkiyede ? Türk olma şansı var mı ? Varsa hiç kaçırmayalım..
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
Arkadaşlar sizce Song Beşiktaşta oynayamaz mı ? Bu sene çok takip edemedim fakat Gs da olduğu zamanlarda hep beğenimi toplamıştır.Trabzon da göndermeye çalışıyor zaten.Top geçer adam geçmez tarzı bi adamdı.Hem kaç yıldır Türkiyede ? Türk olma şansı var mı ? Varsa hiç kaçırmayalım..
Bu adam bjk nin işine yaramaz bizim istediğimiz oyuncu tipi duracağı yeri bilen defanstan ileriye uzun pas atabilecek topçu şuan Türkiyede böyle bir topçu yok
bence çok iyi olurdu gs'nin bile özellikle geçen sene song u aradığını düşünyorum song istikrar abidesi bir adam bence zapo dan daha faydalı olur hatta 4 büyük takımın defansın da da oynar sivok-song, lugano-song, g.zan-song bence 3 takıma da uydu
40 yaşına gelmiş Türk yapıp SSK dan emekli edelim
quote:
Orjinalden alıntı: .iLK.
40 yaşına gelmiş Türk yapıp SSK dan emekli edelim
galatasaraydaki son senesinde, afrika kupasından geldikten sonra formayı emre güngör'e kaptırdı emre güngör sakatlıklarla boğuşmasaydı geçen sezon yine derdimiz yoktu.
songu aramadık, herhangi bir stoperi aradık. tüm stoperler sakatlanınca dımdızlak kaldık sorun orada.
Song kötü bir stoper değil ama şöyle bir savunma anlayışı var tek hamle yapıyor kaçırdınmı gitti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme