Şimdi Ara

Rigobert Song

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce Song Beşiktaşta oynayamaz mı ? Bu sene çok takip edemedim fakat Gs da olduğu zamanlarda hep beğenimi toplamıştır.Trabzon da göndermeye çalışıyor zaten.Top geçer adam geçmez tarzı bi adamdı.Hem kaç yıldır Türkiyede ? Türk olma şansı var mı ? Varsa hiç kaçırmayalım..

• quote:

Orjinalden alıntı: oLiViaa

Arkadaşlar sizce Song Beşiktaşta oynayamaz mı ? Bu sene çok takip edemedim fakat Gs da olduğu zamanlarda hep beğenimi toplamıştır.Trabzon da göndermeye çalışıyor zaten.Top geçer adam geçmez tarzı bi adamdı.Hem kaç yıldır Türkiyede ? Türk olma şansı var mı ? Varsa hiç kaçırmayalım..

Bu adam bjk nin işine yaramaz bizim istediğimiz oyuncu tipi duracağı yeri bilen defanstan ileriye uzun pas atabilecek topçu şuan Türkiyede böyle bir topçu yok
  • bence çok iyi olurdu gs'nin bile özellikle geçen sene song u aradığını düşünyorum
    song istikrar abidesi bir adam bence zapo dan daha faydalı olur hatta 4 büyük takımın defansın da da oynar
    sivok-song, lugano-song, g.zan-song bence 3 takıma da uydu
  • 40 yaşına gelmiş Türk yapıp SSK dan emekli edelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: .iLK.

40 yaşına gelmiş Türk yapıp SSK dan emekli edelim

• galatasaraydaki son senesinde, afrika kupasından geldikten sonra formayı emre güngör'e kaptırdı
    emre güngör sakatlıklarla boğuşmasaydı geçen sezon yine derdimiz yoktu.

songu aramadık, herhangi bir stoperi aradık. tüm stoperler sakatlanınca dımdızlak kaldık sorun orada.
  • Song kötü bir stoper değil ama şöyle bir savunma anlayışı var tek hamle yapıyor kaçırdınmı gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.