Şimdi Ara

Riki Buildiniz .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milli heromuz riki'ye neler çıkarsınız ?

Başlık sahibi önce gelir, ilk item poor man's shield, +6 agi item+bot+gloves of hastee=PT

sonra yasha, sonra diffusal blade, şarjı bitmeden yenilemiyorum tabi, yasha+diff'in üstüne skadi kasarım, slow atıp kill almak daha klaylaşıyor, dust yediğimde de kendime diff atıp sıvışırım hemen, para çoksa yasha'yı mantaya tamamlar üstüne de bir gem alıp sentry patlatırım sağda solda sonra bırakırım base'ye falan, bkb tarrasq falanda artık situational kalıyor . offlane riki için bahsediyorum tabi .

• pms>bottle>pt>diffusal>bkb>fly

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spectre ve PL'de diffusalın ne işe yaradığını anladım ama rikimaruda ne işe yaradığını anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -şerafettin

Spectre ve PL'de diffusalın ne işe yaradığını anladım ama rikimaruda ne işe yaradığını anlamadım.

dusttin etkisini yok etmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: -şerafettin

Spectre ve PL'de diffusalın ne işe yaradığını anladım ama rikimaruda ne işe yaradığını anlamadım.

rikinin skillerinden maksimum faydayı sağlamak için çıkılıyor. Smoke gibi müthiş bir aoe silence'i var, diff attığın anda oradan rakibin çıkma ihtimali yok, dust atıldığı durumlarda şart ise dusttan kurtulmana yarıyor, damageyi agility olarak verdiği için pasifine ekstra hasar katmasına sebebiyet verip kağıt üstünde diğer itemlerden çok daha fazla hasar artışı sağlıyor.
  • Shadow Blade

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.