beyler bişi sorcam ROL e karşılık edanda +7 giga alabilirmim 2h?alırsamda üste para yada item alabilirmiim
vede bi soru daha +7 hb alabilirmiim? cvplarınız içn teşekkürler
sanmıyorum rol için +7 giga vericek cıksın. değerleri hemen hemen aynı gibi ama
+7 giga zor gibi gelıyo bana ya hele +7 hb ımkansız ama gıgayı çok ıhtıyac sahıbı bırınden corabılırsın
rol +0 dımı
rol +0'a olağanüstü bir gerizekalılık yapmadıkça kimsenin +7 giga veya +7 hb vereceini sanmam çünkü raptor +8 e dual rol veriolar ve hb de giga da raptor'dan pahalı olduu için hiç mantıklı deil szaten ytl olarak da nerdeyse 2 katı giga ve hb rolun
quote:
Orjinalden alıntı: iMKoP
rol +0'a olağanüstü bir gerizekalılık yapmadıkça kimsenin +7 giga veya +7 hb vereceini sanmam çünkü raptor +8 e dual rol veriolar ve hb de giga da raptor'dan pahalı olduu için hiç mantıklı deil szaten ytl olarak da nerdeyse 2 katı giga ve hb rolun
ben +8sharda edanada dual rol istiom aldığım tek cvp küfür oluyor shard raptordan pahalı soruna gelince çok zor alman
OLyde sanırsam alırsın
bencede +0role kımse +7gıga ve +7hb vermez... ama ben olsam +7İİ alırdım ustunede bıseyler alırdım... ama bu benım goruşum ben +7İİ yı cok severım... tabı karar senın ben sadece bı fıkır verdım...
üstüne para koyman alzım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme