Genel olarak kastetmedim çünkü ben de 15 yaşımdayım ben asla birine küfretmedim hatta kız olduğum için bu oyunda çok küfür yedim ama arkadaşlarımın da anlattıklarından biliyorum...Okula gelip nasıl küfretttiklerini adamı nasıl harpy slota çekip öldürdüğünü anlatıyo bu da onların arasında bi övünç oluyo heralde...
quote:
Orjinalden alıntı: HloveJ
quote:
Orjinalden alıntı: Eda_fb
Alıon bu da başka bi pendant Türklere karşı olduu için anti_Türk demişler ama bnence haklılar bu oyunda tüm pisliği yapan kendini bilmez daha 15 yaşını geçmeden tüm Türklerin adını kirleten Türkler
ben 15 yaşındayım lvl 61 asasım var ve dün gece eslantta SQ kesicektim healer buffer geldi daldım 8 kişilik apos partyside daldı yaşlarını sorunca 25 dediler şimdi bende genelleme yapsam ne olur ? üstüne üstük bide clanıma küfür ettiler esas böle adamlar için bu pendant yapılmıştır
15 yasında assassınıde var ooo :) bız surunuyoruz sana bakarak tebrıkler ama evet turklerle yasadıgın ıcın sen sadece onların kotuluklerını ıyılıklerını gorceksın polonyalı olsan bu durum boyle degısırdı yanı hangı ulkelıysen o ınsanlarla konusuyosun boyle turklerde suc hep dıyemeyız ...
Power up store de sorun olmasa +9 set yapmaya başlamıştım ben. Takılarıda +4 yapacaktım. Ama sorun var şu an düzelsede item yapsak yine 62 level warriorumla cz yaparken asasinin biri 1013 vurdu ne olduğunu anlamadım adamlar item konusunda erken davranmış biz geç kaldık
Doğruya doğru dupe desen türkler, ks desen türkler, en önemlisi küfür desen türkler. Arkadaşın dediği gibi 15 yaş altı gençler genelde böyle yapıyor. Cafemizdeki çocuklardan biliyoz.
Ben oyunda küfür etmem ama geçenlerde bi olay yaşadım. Nickinin sonu PL ile biten biri beni deli etti ks yüzünden ingilizce küfür ettim adama; adamın verdiği cevap beni şahsen utandırdı
Cevap: "Are you Turk?"
+4 unıque takı taşımak gm ye gel beni banla demekle doğruu orantılı
quote:
Orjinalden alıntı: BnX
Ben bunu USKO'da 1 saatligine kullanmıstım nerden nasıl geldi bilmiyorum Inventoryde cıkmıstı 1 saat cz de takıldıktan sonra (tabii ki mükemmel dex :21) DC yedim oyuna girdigimde Rol yoktu ne sevinmiştim bea
Ama bu olay bana biraz ilginc geldi GM falan olabilir işin içinde dalga gecmek icin koymustur Allah bilir :D
uhehuahuehuaeeu yalana bak yaw
hadi dielm ki party kesti bowlda sana geldi .. bide dex 21 he kutudan +4 mü çıktı yani ? sorada kayboldu yani kutudan dupe vs mal mı çıktı . veya copy . baya komik oldun ha
puhaha
quote:
Orjinalden alıntı: ::112::hasbanned
quote:
Orjinalden alıntı: YaRe
Elime yeni geçti e tabi hemen foto çekip paylaşiyim dedim resim aşşağıda...
Tam boy resim : http://img393.imageshack.us/img393/4469/roltamboyof9.jpg
Lütfen yorumlarınızı ve oha.gif lerinizi eksik etmeyin...
+40 bile olsa bedavaya da olsa almam :D benimde var 70lvl varıor 70 lvl asas 2 tane arda bi girip değişik hayvanları kesiyorum fantezi olsun die . ama 1 saatten fazla vaktimi harcamam o server için çunku kapanacak
Daha Warrior yazmasını bilmiyorsun bide 70mi oldun
hala taşıyosan yanında banlanacan gm fark etmesin
Bende testi bırakıom die bütün itemlerimi basmıstım shard+6 oldu ama reverse oldugu icin +8item mesela reverse basıosun +5 oluoya 103 attack veriodu shard 81 posion bide gene shell+7 reverse item dex:17 veriodu filan sonra tabi hepsini yaktım
olimpiada +3unu kullandım
ben sıze tek sey soylım su ıtem uskoda olsa real parayla 10mıl satardım hemde kapıskapıs gıder
beyler olımpıada level 62 orc asasının var +8md ıle takas yapıcam level 63 human asasım ıcı ılgılenenler msj atsın
quote:
Orjinalden alıntı: HamzaHakan
Tamam İşte Japko,Myko Vb Lerde Var Orda Yazıların BAşka Dilde Olması Gerekmezmi?
ingilizce paketleri var değişik serverların
ben bu oyunun taaaaaa.......
quote:
Orjinalden alıntı: the_virtue
+3 ring of life için 81 tane lazım +4 içinse 81*3 lazım çünkü 3 tane +3 ten 4 oluyor... ayrıca +4 e basarken yanma ihtimali var :D
dostum yanlışsın ;
+1 e 3 tane +2 ye 3*3=9 +3 e 9*3=27 +4 e 27*3=81
YorumSuz Fire Drake de Bu
quote:
Orjinalden alıntı: HamzaHakan
O Gercek Deil Arkadaşlarım... Bir Unique İtem Olsaydı: 1.Unique Yazısı Ortada Olurdu. 2.Özelliklerini Tam Olarak Nerden Bileceğiz. 3.Ayrıca Farkettiyseniz;Arkasında Deişik Chitinler Var,Uskoda Böyle Birşey Yok.Bunlar Dier Yabancı Serverlerde Var.
arkadaşım anlıyamadın herhalde yazılanları oku ondan sonra msj at etst serveri orası test
quote:
Orjinalden alıntı: DeseGeneration
quote:
Orjinalden alıntı: YaRe
Elime yeni geçti e tabi hemen foto çekip paylaşiyim dedim resim aşşağıda...
Tam boy resim : http://img393.imageshack.us/img393/4469/roltamboyof9.jpg
Lütfen yorumlarınızı ve oha.gif lerinizi eksik etmeyin...
eline yeni geçti haa kolpa yapma olm bu foto 1 senedir var :D:D kımı kandırıosun sen
HAHAHAHAHAHAHA noldu kıskandınmı durduk yerde neden yalan resim yayınliyiyim ki çok saçma hala saklıyorum rol +4 ü test serverında da nickim burdakiyle aynı gösteriyim...
(ben YaRe ve size bi uyarı forum avatarınızı sakın PC nizdeki baska bi resimle değiştiriyim diye heveslenmeyin o yüzden 2 tane account um sınırsız banlandı 1. leglolas 2.YaRe)