test serverınde bu cok normal herkesde var enınde sonunda basma sansınız var sıze normal olmayan bı resım gostercem 1 yıllık fılan sanırım roc çok az kısıde vardı 140 usd ye dupesı satılıyordu dusunun artık bızde legıt vardı halada var + ...
ben size charımdaki normal knighttakileri gösterirdim o zaman ohayı görürdünüz de neyse
quote:
Orjinalden alıntı: HamzaHakan
Tamam İşte Japko,Myko Vb Lerde Var Orda Yazıların BAşka Dilde Olması Gerekmezmi?
dünyadan hamzaya dünyadan hamzaya test serveri diyo olm
bide yeni set in adı ne
Acayip sardı test serveri hele bide 80 olunca görmeyin eğlenceyi. Giremiyorum acayip dolu server. Dc olmama yolunu buldum ama yinede girilmiyor sürekli non-premium diyor. Bende aldığım ssleri upload ettim imageshack'e, sizle paylaşayım dedim...
Elime yeni geçti e tabi hemen foto çekip paylaşiyim dedim resim aşşağıda...
Tam boy resim : http://img393.imageshack.us/img393/4469/roltamboyof9.jpg
Lütfen yorumlarınızı ve oha.gif lerinizi eksik etmeyin...
eline yeni geçti haa kolpa yapma olm bu foto 1 senedir var :D:D kımı kandırıosun sen
Pöffff... Asıl sen kolpa yapma. Burası test serveri. Biraz oku yazılanları.
quote:
Orjinalden alıntı: SeRGaT
Acayip sardı test serveri hele bide 80 olunca görmeyin eğlenceyi. Giremiyorum acayip dolu server. Dc olmama yolunu buldum ama yinede girilmiyor sürekli non-premium diyor. Bende aldığım ssleri upload ettim imageshack'e, sizle paylaşayım dedim...
ama alabıldıgın zevkin fazlasını almaya calıs olimpia'da boyle char goremezsın :D kımse goremez :D:D
Alıon bu da başka bi pendant Türklere karşı olduu için anti_Türk demişler ama bnence haklılar bu oyunda tüm pisliği yapan kendini bilmez daha 15 yaşını geçmeden tüm Türklerin adını kirleten Türkler
bundan artık herkeste war zaten düşen item +3 olarak düşüor sen sadece 3 tane toplayıp + bsaıon :D adamda +11 shell gördüm ss almayı unututm :D
quote:
Orjinalden alıntı: Eda_fb
Alıon bu da başka bi pendant Türklere karşı olduu için anti_Türk demişler ama bnence haklılar bu oyunda tüm pisliği yapan kendini bilmez daha 15 yaşını geçmeden tüm Türklerin adını kirleten Türkler
neden genelleme yapıyosun 15 yaşında olup bu oyunu düzgün oynayanlarda var hiç mi küfür eden bir büyük görmedin ???? oyunda fazla olduğumuz iin fazla göze batıyoruz ama yabancılarında bizden farkı yok özellikle perulular
+3 ring of life için 81 tane lazım +4 içinse 81*3 lazım çünkü 3 tane +3 ten 4 oluyor... ayrıca +4 e basarken yanma ihtimali var :D
quote:
Orjinalden alıntı: Eda_fb
ben 15 yaşındayım lvl 61 asasım var ve dün gece eslantta SQ kesicektim healer buffer geldi daldım 8 kişilik apos partyside daldı yaşlarını sorunca 25 dediler şimdi bende genelleme yapsam ne olur ? üstüne üstük bide clanıma küfür ettiler esas böle adamlar için bu pendant yapılmıştır
yok abi bunları yapanların insanlıkla alkası yok one be öle yüzük 70 den fazla defans werio amulet of heal bile okadar hp wermio beaaaaaaaaaaaaaa