Şimdi Ara

Ring of Life +4 görmek isteyen? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

hııı....
    srry o zaman...

Kardeşim Böle Bi cevap Verme Şekili Olur mu Türkçede Hııı Diye Bir Şeyin Oldugunu Sanmıyorum DimiPEMPE
  • ahh olacaktı ................ hayal bunlar hayal :d
  • O Gercek Deil Arkadaşlarım... Bir Unique İtem Olsaydı:
    1.Unique Yazısı Ortada Olurdu.
    2.Özelliklerini Tam Olarak Nerden Bileceğiz.
    3.Ayrıca Farkettiyseniz;Arkasında Deişik Chitinler Var,Uskoda Böyle Birşey Yok.Bunlar Dier Yabancı Serverlerde Var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HamzaHakan

O Gercek Deil Arkadaşlarım... Bir Unique İtem Olsaydı:
    1.Unique Yazısı Ortada Olurdu.
    2.Özelliklerini Tam Olarak Nerden Bileceğiz.
    3.Ayrıca Farkettiyseniz;Arkasında Deişik Chitinler Var,Uskoda Böyle Birşey Yok.Bunlar Dier Yabancı Serverlerde Var.

Bunlar uskoda değil zaten test serverında. Yazı fontları falan değişik gördüğün gibi.
  • Tamam İşte Japko,Myko Vb Lerde Var Orda Yazıların BAşka Dilde Olması Gerekmezmi?
  • güzel
  • +4 ' e geçmesi güzeL , W.E +4 'e basarken patlattım.

Para çok fazla oldu , Yan charlar taşdı , Bide zamanında doL +8 almışdım herkes satıyonmu diye soruyor

2 Tane +8 Raptor oldu , Koleksiyon için İrON İmpact +8/80 yada +5/80 reverse lazım satan warsa Oyunda söleyebilir ( adım LetSGetIt0n )
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

hııı....
    srry o zaman...

herşeye bilmeden atlama Bİ daha Al Sana
  • quote:

Tamam İşte Japko,Myko Vb Lerde Var Orda Yazıların BAşka Dilde Olması Gerekmezmi?

test serverı diyor millet adam hala japko diyor yabancı dil olması lazım diyor
  • MUHTESEM BISEY ORDA YADA BURDA OLMASI ÖNEMLI DEGIL DEX 21 DEFANS 75 BUNLAR YETER ADAAMA HA BIDE VERDIGI HP DE CABASI OHA SMILE CALISMIYOR AMA CÜS DİYEBILIRIM YADA HÖÖHHHH
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre06

fotoshop %100

sizin gibiler zaten çekemeyince hemen ps demeye başlar gel test server'a gör
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaRe

ama ben bunu shard +8 ile değiştim =)...

çok saçma bi iş yapmışsın ben bu yüzüğe neler verdimde rollback te silindi
    verdiğim şeyler: 20 gb ve +8 rogue full shell

yanlış anlamışım. ben sen rol ü verip shard ı aldın sandım yoksa tam tersimi bi açıklık getirirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold Finch -- 30 Temmuz 2006; 12:43:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre06

fotoshop %100

HEMEN PS
    SENDE YOK YA
    KESİN PS DİR ZATEN ADAMLAR AÇIKLAMIŞ NASI YAPTIĞINI HALA PS DEYİP DE ADAMI ÇILDIRTMAYIN
  • +5 in ss si nerde biri koycan diyodu bence +5 yapmak %1 den bile daha düşük kim yaptıysa helal olsun ama yine de ss istiyorum
  • BAKIN BU TEST SERVER HİÇ KAPANMAYACAKMI YENİ KNİGHT GELENE KADAR KASIN AMA BOŞUNA SONRA O ADMLARDA SİLİNİYO ZATEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mongo

BAKIN BU TEST SERVER HİÇ KAPANMAYACAKMI YENİ KNİGHT GELENE KADAR KASIN AMA BOŞUNA SONRA O ADMLARDA SİLİNİYO ZATEN

Test Server'ını oynayanlar bence oyunun en güzel itemlarını kullanmak için oynarlar.
  • Olayı bu kadar abartmayın arkadaşlar her rogue id sine 2 tane rol +3 veriyor. ID leri aç bir charda itemleri topla sonra upgrade bas. Bu kadar basit bende +4 warrior earing bastım. +11 warrior shell helmet bastım (+11 yazdığına bakmayın normalde +9 parlatma scroll ü ile +11 yazıyor). Oyuna girince ss yollarım

Dediğim gibi abartılacak bişey yok +4 rol yapmakta.

• büyütülcek gerek yok zaten +3 ROL kendi weriyo rogeu mage açanlara bissürü accont açılıp 13,15 Rol +3 le yapıla bilir ben roc la warrior earring i basam dedim yandı ...
  • peh boşverin yaa drakede var bunlardan çok ben +5 ini istiyorum bende +3 ü olsada ne uğraşıcam basmaya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.