benim takıldığım bir nokta var. tamam bu firmalar böyle 1000 lerce kişiyi soyup soğana çeviriyorda operatörler neden hala bu firmalarla anlaşma yapıp bu olaya ortak oluyor.
Çok basit çünkü operatörler bu işten komisyon alıyor
Arkadaşlar benim kardeşiminde başına geldi bu ama o turkcelliydi ringofonun daha ne olduğunu bilmiyor. Ne üye oluyor nede şifre gönderiyo habersiz olarak üye yapıyo insanları şerefsizler. Bence bunda operatörler suçlu. Onlar bizi üye yapıyor. Yaklaşık 150 kontoru gittti çocuğun. Tamam çocuk bi cahillik etmiş dicem ama onun hiçbi suçu yok! Artık numaranızı nereden buluyorlarsa otomatikman sizi üye yapıyo şarlatanlar. Allah onların belasını versin
iptal etmek çok zor diyorlar bu ringofon olayını baya bi araştırdım hattını kıranlar bile war benim arkadaşımda şu anda madur durumda 75 kont gitmiş iptal yazım 3700 gönderdik herhangi bir üyeliğiniz bulunmamakta diye msj geldi bakalım başka kont gitcekmi.
quote:
Orjinalden alıntı: ceza_srad_
iptal etmek çok zor diyorlar bu ringofon olayını baya bi araştırdım hattını kıranlar bile war benim arkadaşımda şu anda madur durumda 75 kont gitmiş iptal yazım 3700 gönderdik herhangi bir üyeliğiniz bulunmamakta diye msj geldi bakalım başka kont gitcekmi.
bu tarz sitelerde üyeliği iptal etmeniz için bu sitelerin telefonunu arayıp iptal ettirmek en mantıklısı
Birde telefona mms ler geliyor url adresleri var içinde aman ha açmayın aman..50 50 80 80 yediler 300 kontörümü..
Yaklaşık 1 ay önce bana da aynı şey oldu.Hattım da faturalı olduğu için 1 ay sonra faturada görebildim neler olduğunu. Herneyse daha sonra vodafonu ve bilmemne şirketini arayarak iptal ettirdim ancak herhangi bir para iadesi talebinde bulunmadım.Şimdi arayarak böyle bir talepte bulunsam iade alabilirmiyim acaba?
Bu tür siteler telefondan onay mesajı göndermeden yada telefona gelen şifreyi siteye girmeden çalışmaz!
Bu yüzden numaranızı bulan bi şirket sizi kendi başına üye yapamaz!!!
Her mesaja her reklama balık gibi atlamadığınız sürece bunlarda size bulaşamaz
Bu arada bana uyuz olan diye tahmin ettiğim biri bu tarz sitelerin hepsine benim numaramı yazıp duruyo. Telefonuma sürekli o sitenin bu sitenin onay mesajları geliyor. Ben onay vermediğim için herhangibirşey olmuyor. Ama enayi bıkmadan usanmadan hala beni üye yapmak için uğraşıyor (:
Annem yapmış, 200 kontör çekeceklerdi kontör olmadığı için mesaj atmışlar 200 kontörünüz çekilecek diye, firmayı aradım ilgilenmiyorlar bile. sikayetvar.com a yazdım da öyle iptal ettiler
ev arkadaşım sürekli kontörünün düştüğünden şikayetçi. bir yerlere üye olduğunu söyledim ama hatırlamıyor. şimdi biz bu elemanın bu ringofon gibi kontöz tuzaklarının hangilerine üye olduğunu nasıl öğrenicez? online işlemlerde yok. 4440532 yi mi aramak gerekir?
Bugün telefonuma
Ringofon Sifren: xxxxxx Sifreni web sayfasında açılan kutucuğa gir. 99 STD SMS / 198 KNTR. MH: 05557383700
şeklinde bir mesaj geldi
İşin komiği bu mesajın geldiği saatte internet ile alakasız bir yerdeydim. Sanırsam birisi benim numaramı şu sitelerde açılan 100 kontör kazandınız reklamlarından birine yazmış. Şimdi ben internet sitesine bu kodu girmedim, üyeliğim başlamış mıdır? Faturalı hat olduğu için anlamıyorum da, çok tırsıyorum. Nolur yardım.
evet aynı mesaj bugün kız arkadaşımın hattına da gelmiş şifreniz budur bilmemne diye..üye mi olmuş oluyor şimdi numarasını biz hiçbir yere girmedik ikimizden başkası bilmiyor büyük ihtimalle birisi sallamasyonla bizim numaramızı vermiş üye miyiz şimdi bizde buna ne yapmamız lazım?
^^
^^
yardm edebilicek yok mu
quote:
Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri
evet aynı mesaj bugün kız arkadaşımın hattına da gelmiş şifreniz budur bilmemne diye..üye mi olmuş oluyor şimdi numarasını biz hiçbir yere girmedik ikimizden başkası bilmiyor büyük ihtimalle birisi sallamasyonla bizim numaramızı vermiş üye miyiz şimdi bizde buna ne yapmamız lazım?
4440542 yi ara kardeşim oradan sana bu servisle ilgili bir telefon numarası verecekler orayı arar gerekli bilgiyi ilgili yerden bulursun
arkadaşlar dikkat bu ay benimde başıma geldi. hiç bir yere tıklamadım. 1 ay 5 kere 4.5 tl para kesmişler vergilerle 30 tl gibi bir rakam, haram olsun aradım ringofonu iptal ettiler. hemen aveayı turkcelle çevirdim rinogofunu aradğımda bana 2 kere mesaj attığım söylendi ( yalan kesinlikle atmadım) avea yı aradım ekstremde gözükmüyor 2 kere mesaj atmışım dedim ne deseler beğenirsiniz 10 dakika görüşmüşsünüz dedi. buyrun buradan yakın
dikkat arkadaşlar dikkat
para kırıyor bunlar dıkkat edın...kımseye sıfre mesaj numara vs olayına gırmeyın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme