Şimdi Ara

ringofon.com- GİBİ SİTELERE DİKKAT EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
14.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU SİTE TAMAMEN MİLLETİ SÖMÜRME ÜZERİNE KURULMUŞ.

SİTE ŞÖYLE ÇALIŞIYOR

SİTEDE BÜYÜK HARFLERLE BEDAVA MELODİ İNDİRİN DİYORLAR
    TIKLIYORSON O LİNKE. VE CEP TELEFONUNA ŞİFRE GELİYOR. O ŞİFREYİ BİLMEM KAÇA GÖNDERİRSEN MELODİ GELİYOR. MELODİ GELMESİNE GELİYOR AMA SEN ONA MESAJ GÖNDERDİĞİN İÇİN OTOMOTİK OLARAK O SİTEYE ÜYE OLMUŞ OLUYORSUN. ÜYELİK DEMEK HER HAFTA 10 KONTÖR VEYA 1,21 YTL FATURANA YANSIYOR. TABİİ BUNU KONTÖRLERİN DÜŞTÜKTEN SONRA ANLIYORSUN .
    SİTENİN ALDATMACASI BURDA BAŞLIYOR. O SİTENİN EN ALTINDA ÇOK KÜÇÜK YAZILARLA ŞU İFADELER YAZIYOR
    Ringofon üyelik modeliyle çalışan bir servistir. Ringofon üyeliği kapsamında ilk içeriği BEDAVA, daha sonra alacağınız içerikleri indirimli fiyatlardan alabileceksiniz.Aboneliğinizi iptal etmediğiniz sürece her hafta bir içeriği BEDAVA, diğer içerikleri indirimli fiyatlardan alma hakkında sahip olacaksınız. Abonelik iptali için IPTAL KULUP yazıp 3700'a göndermeniz yeterlidir.Iptal istekleri 2SMS/4KNTR olarak ücretlendirilmektedir.Siz iptal etmediğiniz sürece aboneliğiniz haftalık olarak yenilenecektir. Abonelik bedeli haftalık 10sms/20kontördür. Servislerimizden yararlanabilmeniz için telefonunuzun WAP/GPRS desteği olmalı ve hattınızın WAP/GPRS ayarlarının yapılı olması gerekmektedir. Ilk hafta yapılan iptal istekleri 10sms/20kontör ile ücretlendirilmektedir. Ürünlerimiziindirimli fiyatlardan alabilmek için Ringofon kataloglarındaki her hangi bir içeriğin kodunu yazıp 3700'a göndererek yapabilirsiniz.Kod isteği 2 SMS/4KNTR'le ücretlendirilmektedir. GPRS kullanım bedeli operatör tarafından ücretlendirilmektedir.CE Ltd.Şti hizmetidir. TELSİM ve TURKCELL altyapıları kullanılarak sunulmaktadır. Müşteri Hizmetleri: 0.212.276 9 276

TABİİ KİMSE BU ALT YAZILARI NE GÖRÜYOR NEDE DİKKAT EDİYOR.

LÜTFEN ARKADAŞLAR . DİKKAT EDELİM. BU UYARIYI MÜMKÜN OLDUĞUNCA ÇEVRENİZE DAĞITIN Kİ.
    ÇEVRENİZDE SÖMÜRÜLMESİN

BEN SÖMÜRÜLDÜM.
    TEŞEKKÜRLER.

edit başlık
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu soyguncu şirketlerden sadece biri. bunun gibi kaçtane şirket var. birde sms.ac var onlar benim az kontörümü yemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanici adi

bu soyguncu şirketlerden sadece biri. bunun gibi kaçtane şirket var. birde sms.ac var onlar benim az kontörümü yemedi.
    bilgi için teşekkürler dostum.
    ben zaten o tip şeylere pek girmiyorum ama çevremde meraklısı çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirkanat

bilgi için teşekkürler dostum.
    ben zaten o tip şeylere pek girmiyorum ama çevremde meraklısı çok.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KooSeo

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Biraz uyanık olmazsak bu adamlar donumuzu da alırlar Bilgilendirme için sağol kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebuzaradan

Biraz uyanık olmazsak bu adamlar donumuzu da alırlar Bilgilendirme için sağol kardeşim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar arkadaş doğru sölüyor sakın internetten telefon numaranızı girip işlem yapmaya çalışmayın !!!

alayı soyguncudur

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxxxy

Arkadaşlar arkadaş doğru sölüyor sakın internetten telefon numaranızı girip işlem yapmaya çalışmayın !!!

alayı soyguncudur

Alıntıları Göster
    Sormayın İnternet kafenin birinde bu faciaya uğradım,
    Ben de telefondan 20'şer 20'şer kontörler nereye gidiyo diyorum !!!!!
    Müş. Hizmetlerini bi aradım Ringofon a abonesiniz dediler ,,hayda ne zaman üye olduysam.. sonra msj yazdım da iptal ettiler. Bu arada ringofona mail yazıp ii bi saydım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

Müş. Hizmetlerini bi aradım Ringofon a abonesiniz dediler ,,hayda ne zaman üye olduysam.. sonra msj yazdım da iptal ettiler. Bu arada ringofona mail yazıp ii bi saydım...

Alıntıları Göster
    arkadaslar aynı salaklıgı ben yaptım :D üye oldum 20 20 toplam 40 kontorum düştü telefon ettim cok düzgün ve sert konustum üyeligimi iptal ettiklerini söylediler. sonra bi 20 daha düştü aradım yine düzgün konustum. sonra 20 daha düşünce patladım. en yetkili insanlarla konustum. küfür vs.. asla care olmuyo arkadaslar dikkat edin itibarinizi kaybetmeyin. düzgün konustum. oteki gün sabah aradılar beni 80 kontürüm geri yüklediklerini söyldiler. özür falan dilediler vs...
    adsl baglatırkende sorunlar yaşamıştım. sert ve düzgün konustum en sonunda telekom müdürü aradı bizim buraya baglı.
    bir ornek daha vereyim. gecen gün adsl im yavas die aradım telekom u. cok iyi ilgilendiler. 2 kere izmirden aradılar. sonra ankaradan aradılar beni sorun nedir vs.. die. biraz düzgün türkçe herşeyi çözüyo benden söylemesi. hakkınızı sonuna kadar ama saygı çercevesi icinde arayın. hak yerini bulur unutmayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: spillersege

arkadaslar aynı salaklıgı ben yaptım :D üye oldum 20 20 toplam 40 kontorum düştü telefon ettim cok düzgün ve sert konustum üyeligimi iptal ettiklerini söylediler. sonra bi 20 daha düştü aradım yine düzgün konustum. sonra 20 daha düşünce patladım. en yetkili insanlarla konustum. küfür vs.. asla care olmuyo arkadaslar dikkat edin itibarinizi kaybetmeyin. düzgün konustum. oteki gün sabah aradılar beni 80 kontürüm geri yüklediklerini söyldiler. özür falan dilediler vs...
    adsl baglatırkende sorunlar yaşamıştım. sert ve düzgün konustum en sonunda telekom müdürü aradı bizim buraya baglı.
    bir ornek daha vereyim. gecen gün adsl im yavas die aradım telekom u. cok iyi ilgilendiler. 2 kere izmirden aradılar. sonra ankaradan aradılar beni sorun nedir vs.. die. biraz düzgün türkçe herşeyi çözüyo benden söylemesi. hakkınızı sonuna kadar ama saygı çercevesi icinde arayın. hak yerini bulur unutmayın :)

Alıntıları Göster
    yapıalcak yorum: yuh!
    burada dıkkat etmemız gereken nokta şu: kazıgı operatör degıl bu tip siteler atıyor. operatörun ucretlendırmelerı sadece kendı servıslerı için (kontortransfer, çalarken dınlet vs) gecerlidir.

• bu servisin en önemli hırsızlık yollarından biride şu.
    kimengellemis.com sitesine sizi msnde engelleyenleri görmek için kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptıysanız tuzağa düşüyorsunuz.
    sizin mail kişilerinizdekilere maille msndeki kişilerinize ise msninize girerek reklam gönderiyorlar
    250 kontör kazandınız arkadaşınız size melodi gönderdi vs gibi sahte reklamlarla
    eğer msn yada mailinden bu tür reklamlar gönderilen varsa mail şifresini bir an önce değiştirsin ve kimengellemis türü sitelere girmesin.
    sanırım reklamları çaldıkları msn ve mailler üzerinden yaptıkları için kimse bu hırsızları durduramıyor ama bunuda bir yolu olmalı mailleri çalınan ve kullanılanların bir çoğu şifre değiştirmeyi bile bilmiyor.
  • quote:

bu soyguncu şirketlerden sadece biri. bunun gibi kaçtane şirket var. birde sms.ac var onlar benim az kontörümü yemedi.
    quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

sms.ac benim yaklaşım 200'e yakın kontörümü yedi. sms.ac'den her sms gelmesinde kesin 10 ila 20 arası kontör gidiyordu. neyseki sms.ac sitesi türkçe olduda üyeliğimi iptal edebildim. sms.ac'den gelen mesajların bir bölümünü hâlâ saklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: stigmata_

Bu mesaj silindi.
    Böyle bir cok site var onun için yazıları dikkatli okumak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

walla onların umurlarında bile degıl o sövmüş bu sövmüş ceb doldurmaya bakıyor adamlar
    bizede uyanık olmak düşüyor.hep kücük yazıları okuyarak başlıycaksın işe

• quote:

quote:

sms.ac dedin tüylerim diken diken oldu.benm tam tamına 250 ye yakın kontörümü yedi şerefsizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

sms.ac dedin tüylerim diken diken oldu.benm tam tamına 250 ye yakın kontörümü yedi şerefsizler

Alıntıları Göster
    ben şimdi iptal yazıp 3700 'a gönderdim iptal edildi mi acaba iptal kulub yazdım

• Doğru söylüyorsun arkadaşım arkadaşlar daha dıkkatli olalım kanmayalım bunlara bunlar hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende çok pis sömürülmüştüm onu iptal etmeside ayrı bi sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkart99

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    eskiden benimde az kontörüm gitmemişti böyle şirketlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukxtm

eskiden benimde az kontörüm gitmemişti böyle şirketlerin

Alıntıları Göster
    bunlar beni de kandırmıştı ya allahtan 1 haftada kurtuldum

• quote:

Orijinalden alıntı: arda1811

bunlar beni de kandırmıştı ya allahtan 1 haftada kurtuldum

Alıntıları Göster
    benim takıldığım bir nokta var. tamam bu firmalar böyle 1000 lerce kişiyi soyup soğana çeviriyorda operatörler neden hala bu firmalarla anlaşma yapıp bu olaya ortak oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.