Şimdi Ara

Rio , i20 , clio? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Firefall

quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

Anladığım kadarıyla dizel bir b sınıf araç arıyorsunuz hocam mevcut clio çok tuttu ve sevildi benimde beğendiğim sınıfında güzel bir araç. i20 ye bakmışken 59 bin tl dediniz dediklerinizin dışındada pek bir yorum yapmam istemem ama birde seat ibizayı inceleyebilirsiniz oda 53 55 bin bandında olması lazım. Hyundailere hiç ısınamamış biri olarak söylüyorum tabi bunları.

Aslinda bende hyundaiyi pek sevmem fakat I20 cok hosuma gitti Nedense , alisilagelmis Hyundai tarzindan biraz farkli bir arac .

Oneriniz icin tesekkurler Bu arada Ibizayada baktik fakat arka yasam alani cok dar geldigi icin pek icimize sinmedi

Anladım hocam sanırım clio sizin için daha iyi olacaktır. Renault un dizel motorlardaki başarıları zaten aşikar. Fakat neden mesajımın eksilendiğini algılayamadım forumda çok enteresan bir vag düşmanlığı varmış.

• Bende sizinle aynı durumdaydım paramın yettiği araçlardan vazgeçtim diğer araçları eleyip, kredi kullanıp i20 1.4 dizel sıfır aldım. Allah utandırmasın mayıs ayından beri kullanıyorum çok şükür bir sıkıntım yok. yakıt konusunda çok memnunum gayet ekonomik.

İlk aracım çok tecrübeli değilim ama i20 Hakkı'nda sormak istediğiniz olursa yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 ile clio rio'nun önünde diz çöker tövbe ister kullandığında anlarsın
  • İ20 FUL ALAcaksan tavan artı smart opsiyonuni da al geri kamera falan
    Beyaz yada vişne çürüğü renginden Şaşma

Beyazlarda boya atmasi var o olayi sevmiyorum bizde de ilk i20 lerden var opak kirmizi o bile boya atti

• Clio yakıt haricinde hiçbir konuda Rio ya da i20 ile boy ölçüşemez. Hele ki cam tavanlı yeni i20 insanı dışarıdan bile mest ediyor. Eski bir i20 sahibi olarak aracımı bir günde sattığımı da ekleyeyim.
  • ikinci el sizin için önemliyse önce polo ardından fiesta öneririm. rio'ya bulaşma. ikinci el için konuşuyorum tabi. bu arada clio'da konfor diye bir şey yok. motor ise süper ötesi.
  • Herkes -lenmiş ne oluyor burada :) 2.elden devam edin bence 0 araç için kredi çekmeye değmez. Öneri olarak da BMW 120D temiz bulunabilirse tabi, golf ve leon bakın bence model yılı biraz düşer ama araca bindiğinizde vay be ne araba ama dersiniz bunlara göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uplayalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 uzak ara diğerlerinden iyidir, eşim kullanıyor, bazen ben de kullanıyorum, keyifli araç. elite veya smart donanım ve hele cam tavan olursa süper.

i20 detaylı incelemem :http://forum.donanimhaber.com/m_107466444/f_//tm.htm#108192405
  • Bugun renaultada gittim , yakin oldugundan sifir riolarada Baktim , son durum su sekilde ;

Clio 1.5 Dci icon full beyaz renk 59.500

I20 1.4 crdi style + panoromik + ucretsiz kirmizi renk 59.000

KIA Rio consept 1.4 crdi 53.000

KIA ikinci Eli sorun ama ici cok genis donanimi dolu

Reno ikinci el mukemmel motor cok iyi ic mekan dar ve cok kaliteli degil

I20 cam tavan vb baya dolu ici genis ikinci el ortalama

Suan I20 Ye bir tik daha yakinim ama karar veremiyorum , yorumlarinizi bekliyorum..

• İ20 guzel butceyi zorlamiyim diyosaniz 2.el clio bakabilirsiniz

• Clionun motor diyecek laf yok zaten kokluyor yakıtı, ikinci elide güçlü madem satma niyetiniz varsa clio alın geçin derim.

• quote:

Bugun renaultada gittim , yakin oldugundan sifir riolarada Baktim , son durum su sekilde ;

Suan I20 Ye bir tik daha yakinim ama karar veremiyorum , yorumlarinizi bekliyorum..

Kesinlikle i20 Pişman olmazsiniz

• quote:

Bugun renaultada gittim , yakin oldugundan sifir riolarada Baktim , son durum su sekilde ;

i20 ile rio zaten aynı üretici, aynı platform, aynı motor.

rio'da yan+perde havayastıkları standart, i20'de en üst pakete çıkana kadar alamıyorsun, ayrıca rionun fiyat avantajı mevcut. Bir de internet sitesinden incelerseniz kia modellerinin bakım masrafları fix paket adı altında belirlenmiş ve son derece uygun fiyatlar mevcut. işçilik dahil 550 liraya debriyaj seti, 90 liraya ön fren balatası bu devirde nimet bana göre.

diğer traftan bu iki araç da olması gerekenden çok daha ağır, ayrıca motorları da güncel motorlara kıyasla oldukça verimsiz.

1.5 dci küçük hacim dizeller arasında en ekonomik ünite ve clionun yaklaşık 200 kiloluk avantajı sebebiyle uzun vadede fiyat farkının önemli bir kısmını yakıtta geri alabileceğinizi göz önünde bulundurun,

ben alacak olsam 48 civarına baz versiyon bir dizel rio alırdım, eğer 60 seviyesine çıkacaksam bir üst segment 1.2 tsi'lara yönelirdim.

• B sınıfı araçlar bu kadar arastırılmaz kafayı yersin.

İ20 içine sindiyse hemen yarın git al. Güzel bir araç, seni asla üzmez. Zaten test sürüşü de yapmıssın görmüssündür.

Yoksa daha bunun polo'su corsa'sı punto'su, clio'su, yaris'i fiesta'sı, 208'i, ibiza'sı, c3 falan var.
  • Hocam aynı araçlara bakıyoruz ben de bu ara sıfır dizel b sınıfı araç almayı düşünüyorum yaklaşık 2 aydır da araştırıyorum. 2. Elde hızlı satayım yakıt tüketimi de en düşüğü olsu derseniz clio fakat ben kendim için bu aracı düşünmüyorum sebebi araç pek kaliteli gelmedi bana. İç tasarımıda hoşuma gitmedi. İ20 ile rionun motorları ve yanlış bilmiyorsam altyapıları aynı fakat incelediğimde rio daha kaliteli geldi bana. Ayrıca rio i20den daha dolu bu araçların ikinci eli clioya göre daha yavaş. Fiestaya da baktım fakat kasası çok eskidi. Polo da öyle zaten polonun 2016da yeni kasası gelmesi bekleniyor bu yüzden ben kendim için poloyu eledim seçeneklerden. Rio ve i20 clioya göre daha fazla yakıyor diye biliyorum tahminen yanlışım yoksa 100km de 0.5 litre daha fazla yakar ancak rio'da ki clioya oranla olan daha fazla konfor ve kalite için bence değer. Eğer rio alacaksanız fancy donanım alın 2015 kasalarda bu donanım concept olarak geçiyor ve gerçekten de dolu. 5 yıl 150.000km garanti de ayrı bir tercih sebebi bence sürerken kafa rahat olur en azından.

• Firefall kullanıcısına yanıt
    yeni fabia , makyajlı ibiza bunlarda aklınızda olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Android -- 31 Ekim 2015; 21:13:25 >
  • iyi saçmalamışsın gerçekten
  • i20 dizelin fullu yani elitedonanimi yok fiyatini aldiginiz style donanim ona gore değerlendirin iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

hocam seat ibiza yada skoda fabia lara da bakmanızı şiddetle tavsiye ederim emin olun i20 vede clio ya göre kalite algısı çok çok daha üstündür

Kalite algısı derken ? biri SEAT biri SKODA.

Amaç kalite algısıysa fiesta alsın corsa alsın hiç değilse yan sanayi markası değil.

Vw cherryi satın alsa sende cherry kalite algısı birden cadillac gibi oluyorsa ki oluyor bunu söyledin sana ibiza yeter hatta artar bile

okumanda sorun mu var yada algılaman sıkıntılı ben hyundai i20 ve reno clio ya göre söyledim 1.si,
    2.si yan sanayi markası dediğin skoda ne ödüller alıyor bi aç bak ufkun açılır
    3.sü ben vw cherry yi alırsa kalite algısı birden cadillac gibi oluyor filan da demedim akşam akşam nerenden çıkarıyorsun inan anlamış değilim
    4.sü bana neyin yetip yetmeyeceğine sen karar veremezsin sen bence okuyup anlama uydurmama gibi durumlarına bir bak algında gerçekten sorun var

Seat ve skoda vw'nin yan sanayi markasıdır bu çok net birşey.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.