Şimdi Ara

Rio , i20 , clio? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Firefall

Bugun renaultada gittim , yakin oldugundan sifir riolarada Baktim , son durum su sekilde ;

Clio 1.5 Dci icon full beyaz renk 59.500

I20 1.4 crdi style + panoromik + ucretsiz kirmizi renk 59.000

KIA Rio consept 1.4 crdi 53.000

KIA ikinci Eli sorun ama ici cok genis donanimi dolu

Reno ikinci el mukemmel motor cok iyi ic mekan dar ve cok kaliteli degil

I20 cam tavan vb baya dolu ici genis ikinci el ortalama

Suan I20 Ye bir tik daha yakinim ama karar veremiyorum , yorumlarinizi bekliyorum..

6 bin tl fark verip sadece cam tavan artısı için iki hava yastıkli i20 almam. Rio seçenekleriniz arasındaki bana göre en mantıklısi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Rio gerçekten mükemmel bir araç. Özellikle dolusu ayrı bir keyif veriyor. Toplumumuzda hak etmediği bir değeri var malesef

Fakat 1-2 yıl sonra zarar ettirmeden satacağınız tek araç Clio. 2 yıl önce Joy donanım anahtar teslimi 32.000 iken bugünkü fiyatları görebiliyorsunuz.

görende bütün arabaların fiyatı düştü bir tek clio fiyatları yükseldi zannedecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firefall

Bugun renaultada gittim , yakin oldugundan sifir riolarada Baktim , son durum su sekilde ;

Clio 1.5 Dci icon full beyaz renk 59.500

I20 1.4 crdi style + panoromik + ucretsiz kirmizi renk 59.000

KIA Rio consept 1.4 crdi 53.000

KIA ikinci Eli sorun ama ici cok genis donanimi dolu

Reno ikinci el mukemmel motor cok iyi ic mekan dar ve cok kaliteli degil

I20 cam tavan vb baya dolu ici genis ikinci el ortalama

Suan I20 Ye bir tik daha yakinim ama karar veremiyorum , yorumlarinizi bekliyorum..

i20 ve rio aynı motor ve altyapıyı kullanıyor.tek fark kia ithal hyundai izmitten geliyor
  • Clio'nun 1.5 dCi motorunun ekonomik olması dışında bence başarılı olduğu bir yanı yok. İkinci elde sıkıntı yaşamak istemiyorsanız Clio, ancak sizin yerinizde olsam Fiesta bakardım.
  • Arkadaşlar belirtmeyi unuttum , pazar günü i20 style+ , panoramik, alev kırmızı 59.000 e sipariş geçtik aracı , çok fazla araç var bu segmentte insan ondan bu var şunda bu yok vb derken kafası karışıyor iyice , inşallah pişman olmayız artık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.